Bojan Pajtić

Samo u jednom greši, tvrdi da sad uspostavljamo princip smenjivosti, i da zato SNS mora biti smenjen.

Da vidimo kako to izgleda !

Boki, to bi bilo u redu da mi stariji nismo već prošli kroz tu inicijaciju devedesetih, kad nam pokojni Sloba uvede demokratiju.

Pa smo govorili:
"Daj samo da vidimo kako izgleda kad se vlast promeni ?" I promenismo je.

Vučić je ustvari peti građanski tata ovoj naciji. Nacija se malo zamorila od menjanja pa Gospodara drži već par godina.

Menjaš dok ne dođe neko ko valja. Koja je poenta da ostane najgori. Po teoriji verovatnoće, bilo ko da dođe posle Vučića, biće bolji.

Mislim da postoji neka sila iznad tih naših predsednika, tj neka dugoročnija politika koju predsednici sprovode.

Svaki od njih je imao neke lepe i neke ružne zadatke, i bogami su ih izvršavali kako su znali i umeli.

- Pok Sloba je preveo komunizam preko socijalizma u demokratiju.
- Koštunica je izručio Hagu kompletnu srpsku državu
- Đinđić ništa značajno nije uradio, ali je dao život
- Tadić je smirio, ustoličio i uozbiljio demokratiju
- Toma je veštim manevrom izveo radikale iz puta u nacizam
- Vučić nas je konačno zaposlio i nahranio.

Kuda dalje ?

Razvijajući kapitalizam, pokvarili smo mnoge svoje vrednosti. Sad treba ne dirajući kapitalizam da ponovo ustoličimo neki humani moral, ili u prevodu da se opustimo malo, i životu i biznisu pristupimo sportski, a ne ratnički.

Ne treba nikome život uzeti "za šaku dolara".

Mislim da postoji neka sila iznad tih naših predsednika, tj neka dugoročnija politika koju predsednici sprovode.

Svaki od njih je imao neke lepe i neke ružne zadatke, i bogami su ih izvršavali kako su znali i umeli.

- Pok Sloba je preveo komunizam preko socijalizma u demokratiju.
- Koštunica je izručio Hagu kompletnu srpsku državu
- Đinđić ništa značajno nije uradio, ali je dao život
- Tadić je smirio, ustoličio i uozbiljio demokratiju
- Toma je veštim manevrom izveo radikale iz puta u nacizam
- Vučić nas je konačno zaposlio i nahranio.

Kuda dalje ?

Razvijajući kapitalizam, pokvarili smo mnoge svoje vrednosti. Sad treba ne dirajući kapitalizam da ponovo ustoličimo neki humani moral, ili u prevodu da se opustimo malo, i životu i biznisu pristupimo sportski, a ne ratnički.

Ne treba nikome život uzeti "za šaku dolara".
Ovo ti je logika gurni kola niz strminu, koci nogama. :lol: :hahaha:

Back