kalaba delija
Zainteresovan član
- Poruka
- 335
sta reci......sve pohvale
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ko je od ovih igrača svetska klasa?MOLIM.... mislim da nisam dobro procitao...pratis li ti fudbal????
PUJOL XAVI RAMOS INIESTA REYES RAUL KASILJAS VALDEZ VINSENTE...
Ipak mislim da nisam dobro procitao
Svi od navedenih!Alex.L:I ko je od ovih igrača svetska klasa?
Možda samo Pujol i Kasiljas, niko više
Mislim da si izostavio Xavija, on je takodje svetska klasa.Alex.L:I ko je od ovih igrača svetska klasa?
daj messi pa ti si bar barcin navijac(ja mislim).svi navedeni gore su klasa.Messi# 19:Po meni on njih svetska klasa je Puyol,Raul i Kasiljas.
Mislim da si u pravu, ipak on kreira igru Barse, a znamo kako ona igraMislim da si izostavio Xavija, on je takodje svetska klasa.
Ali i mi puno seremo ,od Bojana Krkica nasli smo se prepirati oko svijetske klase.
Samo, molim vas, bez priča o tome kako je Bojan Srbin! Dečko na dresu nosi Bojan (kao i u španskoj reprezentaciji), srpski ne zna, i prekrstio se kao rimokatolik kada je ulazio. Dečko je Bojan Perez. Ima veze sa Srbijom kao ja sa letovima u svemir.

DukeofSerbia:Ово сам оставио на Беее92 као коментар после синоћне утакмице Барселона - Лион. Много контраверзи повукло.
Puyol je običan malj od igrača!!! Teška sirovina!!!Alex.L:I ko je od ovih igrača svetska klasa?

Rainbow Six:Puyol je običan malj od igrača!!! Teška sirovina!!!
Deco!!! Prepoynajte Puyola!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()