Bojan Krkic iz Barselone!!!

Trener Barselone, Holandjanin Frank Rajkard namerava da u sledećim prijateljskim i prvenstvenim mečevima pruži šansu talentovanom Srbinu Bojanu Krkiću, objavljeno je na internet portalu Tribalfudbal.

Rajkard je, posle ispadanja Barselone iz Lige šampiona, odlučio da više prostora otvori za 16. godišnjeg Krkića, za koga mnogi stručnjaci tvrde da može da bude jedan od najboljih napadača sveta.

Španski novinari podsećaju da je Krkić za mladje kategorije slavnog katalonskog kluba, za koje igra od 1999, postigao više od 500 golova. Ove sezone mladi fudbaler igra odlično za drug tim Barselone, pa je Rajkard najavio da će mu pružiti šansu i u prvom timu.

Krkić je sin nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Bojana Krkića. Talentovani igrač je član španske reprezentacije do 17 godina.

Svaka cast na prikazanom u utakmici protiv Belgije i divan pogodat kao kruna toga :)
Inace Spanci prosli Belgiju na penale.
Bojan dao izjednacujuci pogodak sa nekih recimo 25 m i bio siguran pri izvodjenju penala.
Svaka cast Bojanu - nek samo tako nastavi !!!

Ej ljudi, pa ja nisam znao da je Bojan Krkić moj sugrađanin, paraćinac. :)
Odem na slavu Đurđevdan kod sestre i kad zapričamo se nešto o fudbalu i njen kum pomenu Krkića kako je poslao sina u Španiju da igra jer ovde nije imao perspektivu. Ja onako zbunjen pitam da li misli na Bojana Krkića iz Barselone. On kaže, e taj. :D Zajedno sa njegovim ćaletom išao u školu. I reče još da ne veruje da će ovaj da igra za nas jer je njegov ćale ogorčen. :| I tako...

U17: Krkić doneo titulu Španiji
Kadetska reprezentacija Španije osvojila je titulu šampiona Evrope. U finalu 25. turnira, koje je igran u belgijskom gradu Turne, Španci su pobedili Englesku rezultatom 1:0, a jedini gol postigao je Bojan Krkić u 48. minutu. Krkić je u polufinalu postigao gol koji je Špance doveo do penala, a drugim golom na turniru im je obezbedio titulu.

FLUID:
Ej ljudi, pa ja nisam znao da je Bojan Krkić moj sugrađanin, paraćinac. :)
Odem na slavu Đurđevdan kod sestre i kad zapričamo se nešto o fudbalu i njen kum pomenu Krkića kako je poslao sina u Španiju da igra jer ovde nije imao perspektivu. Ja onako zbunjen pitam da li misli na Bojana Krkića iz Barselone. On kaže, e taj. :D Zajedno sa njegovim ćaletom išao u školu. I reče još da ne veruje da će ovaj da igra za nas jer je njegov ćale ogorčen. :| I tako...

Nisam siguran dali je Krkicev otac /takodje se zove Bojan/ rodom Paracinac, ali znam da je sedamdesetih godina bio ekstra talenat u Crvenoj Zvezdi i da je jednu sezonu igrao na pozajmicu u Jedinstvu iz Paracina. Bila je to generacija koju je predvodio legenda Jedinstva GARI ciganin.
Sto se tice Krkica juniora, nedavno sam ga prvi put video kako igra za Barsu na nekom turniru u Aziji i mislim da je ekstra klasa. Steta sto se ovi nasi fudbalski rukovodioci, pa i politicari, nisu vise zalozili da zaigra za nasu reprezentaciju. Hrvati ga sigurno ne bi ispustili. Slusam kako vec prisvajaju Milosa Pavlovica, vozaca Formule Reno i potencijalnog vozaca F1 jer mu je majka Hrvatica.

Bojan Krkić želi da ostane u Barseloni

Bojan Krkić, mlada zvezda Barselone srpskog porekla, izjavio je da ne želi da napušta katalonski klub i ode u neku drugu ekipu na kaljenje.

Za 17-godišnjeg Krkića veliko interesovanje je pokazao Hristo Stoičkov, trener Selte i legenda Barselone, koji po svaku cenu želi supertalentovanog napadača u redovima svoje ekipe.

Krkić se trenutno nalazi na pripremama španske reprezentacije za igrače do 17 godina s kojom će učestvovati na U17 šampionatu sveta.

Mislim da je precenjen. Koliko je do sada bilo klinaca kao sto je on i koje su nazivali novim Maradonom,Peleom,Krojfom i ostalima,pa nista nisu uradili. Bice prosecan igrac. Uostalom kada je Spanija (spanska fudbalska skola) iznedrila nekog vrhunskog igraca kao sto su to radili Nemci,Italijani,Brazilci,Argentinici,Holandjani...nikad!

Moze da dodje u Partizan,pa da ga Zeka proda u Ukrajnu. :D Inace Krkic senior je nekada igrao za Zvezdu,tako da tesko da bi dosao u Partizan. A i ta partizanova skola fudbala je cudo. Kao odmah posle Ajaksove,a ja ne znam koje je fudbalere izbacila ta Partizanova fudbalska skola,vredne evropskog pomena? Odmah posle Ajaksove,hehehe...a skola Atalante? A Sportinga iz Lisabona? Razne fracuske fudbalske skole kao sto je St Etien i sl? to se ne racuna,a?
Ali nema veze. Nece Krkic biti nista posebno. Ne trebamo ga u reprezentaciji,pa da posle kazu kako smo ga mi upropastili.

Careca kao prvo da treba da dodje u Partizan to je sala
a kao drugo jesam li ja spomenuo i u jednom trenu fudbalsku skolu Partizana, jesam li mozda rekao da bi on bio bolji da je ponikao u fudbalskoj skoli Partizana, nisam
ne bih da dodje do prepucavanja Zvezda-Partizan na ovoj temi ali moram da pitam kog vanserijskog igraca ste vi stvorili u zadnjih 15 godina? mozda Stankovica ali i to je pitanje barem po meni koliko je kvalitetan igrac a koliko prenaduvan
prvo pogledaj u svoje dvoriste

Careca:
Mislim da je precenjen. Koliko je do sada bilo klinaca kao sto je on i koje su nazivali novim Maradonom,Peleom,Krojfom i ostalima,pa nista nisu uradili. Bice prosecan igrac. Uostalom kada je Spanija (spanska fudbalska skola) iznedrila nekog vrhunskog igraca kao sto su to radili Nemci,Italijani,Brazilci,Argentinici,Holandjani...nikad!
MOLIM.... mislim da nisam dobro procitao...pratis li ti fudbal????
PUJOL XAVI RAMOS INIESTA REYES RAUL KASILJAS VALDEZ VINSENTE...
Ipak mislim da nisam dobro procitao

Back