boja moba .

ravana

Domaćin
Poruka
4.537
eto navodno postoje muske i zenske boje za sve pa tako i za mob . ja naprimjer imam crveni mob ( dobro to je jer sam komunist ) ali da sretnete muskarca u rasplodnim godinama sa crvenim mobom sta bi pomislile o njemu ?

eto navodno postoje muske i zenske boje za sve pa tako i za mob . ja naprimjer imam crveni mob ( dobro to je jer sam komunist ) ali da sretnete muskarca u rasplodnim godinama sa crvenim mobom sta bi pomislile o njemu ?

Da je jedna od dvije krajmosti. Ili naginje na gej stranu ili je toliko muškarac da prkosi i izaziva. Istu asocijaciju imam i na muškarce u lila košuljama; ako je izrazito muževan, volim.

Vidim da pišete koje boje je vaš mob. Moj je crni. Htjela sam drugi model, ali imali su samo bijeli za koji su rekli da je ženski. Baš ga nisam htjela.

Tema@ pomislila bih-ovaj lik silom Boga želi da bude u centru pažnje, na bilo koji način-pa makar i zbog telefona, ako ništa drugo.:lol:
Dalje- neka pasivan agresija u najavi.Verovatno bombarduje smajlićima :lol:
...........................................
I što je najverovatnije-ne bih ništa pomislila, jer mi nisu bitni ljudi koji se identifikuju sa bojom soptvenog telefona :zkez:

Tema@ pomislila bih-ovaj lik silom Boga želi da bude u centru pažnje, na bilo koji način-pa makar i zbog telefona, ako ništa drugo.:lol:
Dalje- neka pasivan agresija u najavi.Verovatno bombarduje smajlićima :lol:
...........................................
I što je najverovatnije-ne bih ništa pomislila, jer mi nisu bitni ljudi koji se identifikuju sa bojom soptvenog telefona :zkez:
:hahaha::hahaha::hahaha:

red_iphone.jpg

Verovatno da telefon ne bih ni primetila.

Ja uvek imam crne.

- - - - - - - - - -

proslog petka doso jedan na razgovor sa ovakvom tasnom tamno smao braon

mislim i da je gej al sto ne ide ne ide :fdlan:

Damen-Leder-Shopper-Tasche-Fruehlings-Farben.jpg

A ti se garant izbecio, i nisi mogao da sakrijes cudjenje :rotf:

- - - - - - - - - -

Secam se, kada sam bila bas mala, moja mama se druzila sa nekim astrologom. Covek je nosio zelene nokte :eek:

eh bogomoljko svasta seam ja video mozda ne sve al ovakve stvari me ne cude vise

jedino mi stvarno nije jeasno sta im je u glavi, mislim ajd koje god opredeljenja bio, al zasto bas takvu tasnu da odabere?

Back