Dragan-pagan
Obećava
- Poruka
- 67
Nije vas sramota!
ops: Izigravate ovde mucenike i vernike a u stvari ne znate sta cete sa sobom pa gusite radan narod! :mad: Za ovo kratko vreme koliko posecujem ovaj forum VI
ste uspeli da mi se uzverete na ku.ac! I ako sam IZUZETNO TOLERANTNA OSOBA! SEKTASE,MAFIJASE,PREVARANTE I FOLIRANTE NE MOGU DA SVARIM!!!!
A vi "mucenici" i "mucenice" spadate u SEKTASE,PREVARANTE i FOLIRANTE.Citirate svetu knjigu o kojoj niste u stanju da formirate adekvatno misljenje,koje niste dostojni ni da uzmete u ruke i kojoj GARANTUJEM ni NEVERUJETE!
Sad vam crvi Dragance objavljuje rat! Resio sam da vas proteram sa foruma i tako ce i biti!!! :x Ne prezivao se ja Pagan (a ne prezivam se dzabe tako!!!)
ops: Izigravate ovde mucenike i vernike a u stvari ne znate sta cete sa sobom pa gusite radan narod! :mad: Za ovo kratko vreme koliko posecujem ovaj forum VI
A vi "mucenici" i "mucenice" spadate u SEKTASE,PREVARANTE i FOLIRANTE.Citirate svetu knjigu o kojoj niste u stanju da formirate adekvatno misljenje,koje niste dostojni ni da uzmete u ruke i kojoj GARANTUJEM ni NEVERUJETE!Sad vam crvi Dragance objavljuje rat! Resio sam da vas proteram sa foruma i tako ce i biti!!! :x Ne prezivao se ja Pagan (a ne prezivam se dzabe tako!!!)