Bogat i naoružan ispodprosečno ili sirotan a obdaren?

Pitanje za žene: Kojeg bi rađe za muža ili ljubavnika, bogatog a naoružanog ispodprosečno ili obdarenu sirotinju? ;)

Pitanje za muškarce: Šta bi radije bili, bogati a naoružani ispodprosečno ili obdarena sirotinja? :mrgreen:

Da se ne zajebavamo, kinta uvek. Lako bih nadonkadio malokalibarsku paljbu :kpozdrav:

- - - - - - - - - -

Siromašnog ali obdarenog, pod uslovom da nije neki parazit već da se trudi da spase bede.

- - - - - - - - - -

Možda sam samo prokleti idealista i romantik :D

Bolje meni sa siromahom u kobili pruća kojeg volim, nego sa nekim impotentnim bogatašem.

Do prve krivine...kad zivot krene da samara ni palamura k`o oklagija ne baca vise osmeh na lice. :cool:

Pitanje za žene: Kojeg bi rađe za muža ili ljubavnika, bogatog a naoružanog ispodprosečno ili obdarenu sirotinju? ;)

Pitanje za muškarce: Šta bi radije bili, bogati a naoružani ispodprosečno ili obdarena sirotinja? :mrgreen:
Ajde da se napravim pametna.
Biram ovog bogatog mutavog. Iz licnog iskustva znam da siroma momak dobije komplekse pored uspesne zene i onda obdarenost zataji. E lepo ja fino ovog bogatog, pa cemo se vec snaci i on i ja za sve ostalo :rotf:
Sada ozbiljno. Ljubav ne bira ni gde, ni kada, ni koga ce upariti. Nisam osoba koja bi se zbog luksuza osudila na dozivotnu tugu. Verujem u ljubav. Sposobna sam da zaradim pa se ne plasim ni zivota sa muskarcem koji zaradjuje manje od mene. Samo ako on nije iskompleksirana sirovina. Onda najbolje sama :).

Back