Bodibilding & Fitnes ispovedaonica :'(

bRu zLi

Poznat
Poruka
9.401
Na pdf-u psihologija sam otvorio cini mi se slicnu temu, pa rekoh moze i ovde to da se uradi....

Naime, nauka kaze kada covek javno kaze gde je pogresio, sta je pogresio i ispovedi se nekom, pa cak i peko foruma, mnogo se bolje, lakse i sigurnije oseca.... Ovako u sebi drzi nezadovoljstvo osujecen jer nije nesto uradio kako je trebao a zbog velikog super-ega (nije ovo nista lose ili super lose) jednostavno oseca krivicu i kajanje...

A i kada covek nesto javno kaze, nekako je iskritikovan od strane javnosti pa mu sledeci put nece bas biti lako da opet to napravi....Hm, to je i bila poenta javnog stuba srama.....

Isto je dobro na ovoj temi dati neke svoje ciljeve i namere, isto deluje otivisuce jer kada javno se nesto zareknemo mnogo su vece sanse da to i ostvarimo jer cemo u suprotnom biti ismejani od javnosti, nego kada sami sebi promrmljamo u bradu - "Od sutra pocinjes da trcis"...

Znaci pisite, sta ste pojeli sto niste smeli, koje ste treninge preskocili, koje ste nepravilno uradili, PISITE SVE ONO STO JE LOSE I KONTRAPRODUKTIVNO ZA VAS NAPREDAK A DESILO SE, ko zna mozda ce neko to videti i procitati a zapravo nece ni znati da je to lose, pa mozda on/ona to radi redovno bez grize savesti....

A i zanimljivo je citati.... Treba uciti na tudjem iskustvu a ne svome....Najveca vrednost ove teme je to sto ce pokusati da ljudima natera grizu savesti a kada to uradimo onda mozemo planirati da cemo se ubuduce mnogo odgovornije ponasati, a imacemo i napismeno sta smo sve lose uradili ovaj mesec....

Tako da vi pocnite bez mene, ja sam nepogresiv, idealan, sve radim kako treba i najbolje znam! :mrgreen::hahaha::rotf:

Na pdf-u psihologija sam otvorio cini mi se slicnu temu, pa rekoh moze i ovde to da se uradi....

Naime, nauka kaze kada covek javno kaze gde je pogresio, sta je pogresio i ispovedi se nekom, pa cak i peko foruma, mnogo se bolje, lakse i sigurnije oseca.... Ovako u sebi drzi nezadovoljstvo osujecen jer nije nesto uradio kako je trebao a zbog velikog super-ega (nije ovo nista lose ili super lose) jednostavno oseca krivicu i kajanje...

A i kada covek nesto javno kaze, nekako je iskritikovan od strane javnosti pa mu sledeci put nece bas biti lako da opet to napravi....Hm, to je i bila poenta javnog stuba srama.....

Isto je dobro na ovoj temi dati neke svoje ciljeve i namere, isto deluje otivisuce jer kada javno se nesto zareknemo mnogo su vece sanse da to i ostvarimo jer cemo u suprotnom biti ismejani od javnosti, nego kada sami sebi promrmljamo u bradu - "Od sutra pocinjes da trcis"...

Znaci pisite, sta ste pojeli sto niste smeli, koje ste treninge preskocili, koje ste nepravilno uradili, PISITE SVE ONO STO JE LOSE I KONTRAPRODUKTIVNO ZA VAS NAPREDAK A DESILO SE, ko zna mozda ce neko to videti i procitati a zapravo nece ni znati da je to lose, pa mozda on/ona to radi redovno bez grize savesti....

A i zanimljivo je citati.... Treba uciti na tudjem iskustvu a ne svome....Najveca vrednost ove teme je to sto ce pokusati da ljudima natera grizu savesti a kada to uradimo onda mozemo planirati da cemo se ubuduce mnogo odgovornije ponasati, a imacemo i napismeno sta smo sve lose uradili ovaj mesec....

Tako da vi pocnite bez mene, ja sam nepogresiv, idealan, sve radim kako treba i najbolje znam! :mrgreen::hahaha::rotf:

pre nego sto se dusevno ogolim - sta imas od papira, licence na sunce :)

У брате, па ја имам да направим Библију колико ћу да се исповедим. :mrgreen:

Ево рецимо, пре неки дан јео прасе. Данас палачинку са крем плазмом. И кад смо већ код данас, забо сам на преси за ноге, умало ме није убила нисам имао снаге. :sad2:

Сад мало озбиљно. Једном умало нисам убио човека у теретани. :roll: Наиме, ради ти он потисак са чела и ставио је тежину да један мој друг није успео сам да подигне и позвао је мене. И подигнемо ми том лику тег и он крене да ради. И у једном тренутку, ја замишљен, ухвати шипку, јер ми се учинило да је лик рекао узимајте. Ја ухватио шипку, он кренуо даље да ради, али како сам ја ухватио шипку, он није могао да ради и пусти све оне тегове. Тег паде доле, умало не погоди човека у челу. Он устаде са клупе и седе и пита ме јесам ли нормалан. А већи је од мене, лик сама маса. Ја сав избезумљен, усрао сам се, умало да га убијем. Ја онако њему: Извини брате мој, учинило ми се да си рекао да узимамо тег. После кад сам излазио из теретане, опет му се извиним, он хладно рече: Ма опуштено, није битно. Ја гледам у њега, помислих, могао сам да те носим на души, а ти мени није битно.

Ето једна моја исповест. Али ми није лакше, још ме гризе савест. :dash:

Ajde polako onda za svaki post gde si seruckao i vuko na svoju vodu na kolena i da se pokajes

drzi u glavi slepche da mora da se jede na svakih 2 sata 3 najvishe ako si ekto...

a ne *** ja izadjem sa drushtvom, zaboravim na sve, celu noc popijem... i posle se pitam shta ne valja

danas stao na vagu - 76 kg :besna: ... a inache je 78-79... zavisi... i josh se pitam shto to...

c c c... e a to je najteze, konstanto misliti... al chim pustish ode sve u tri lepe... :(

jedi majmune, samo jedi... i ne preskachi obroke zarad bleje i drushtva i zezanja ako vec ne umesh da ukomponujesh.

Ja sam se danas ispovedio u novootvorene moje 3 teme :mrgreen::mrgreen::mrgreen::D

To psiholoski, a sto se tice ishrane da se pohvalim da sam malo pojacao ishranu sa gomilom crvenom mesa i ribe i nema, odma' se vidi napredak u teretani u smislu energije snage i sl....Odradim trening, dobijem otkaz a imam utisak da mogu odraditi jos 3 treninga a mrtav sam umoran, e to je za mene ono pravo....

uzimam suplemente i dalje, pri kraju su, ali nije to od njih, nego se dobro izajedas preko celog dana i to je ono pravo!

A ono pre - odradim ja trening i velike tezine i sve, ali sve mi je to nekako "na silu" itd, suplementi te spase, ali znas da to nije to, i sve si nekkao kao neka zenica a ne bodibilder.....

SNAGA NA USTA ULAZI!
Deviza mog dede, koji je hvala mu tako vaspitao i moju majku, pa za nista se ne moraju imati pare, ali za extra hranu uvek no matter what! :rtfm: :hvala:

Back