BMW

Da li se isplati ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nisu bas svi ruzni...
Steta sto E90 nema prednju masku kao E92. M3 E90 je izuzetak, po meni najlepsi i najbolji sportski sedan na trzistu.
lagunasecam3-5.jpg

Ima mnogo vise od mesec dana...
4.0l V8 (atmosferski), 420ks , 400nm, 6-stepeni manualni, a od skora je dostupan i polu-automatski sa duplim kvacilom...
Evo jos par slicica:
thumb-013.jpg

thumb-006.jpg

thumb-001.jpg

thumb-027.jpg

thumb-004.jpg

Sta tu ima da ti bude nejasno.. :) lasinca trojka sa prjakim motorom!

Sikdam kapu svim modelima... Ipak E30 je meni kralj kraljeva i nikad ga niko nece nadmasiti ;)

Zapravo sve te modele iz 80-ih. 6-ica, 8-ica.... ;)

Sta tu ima da ti bude nejasno.. :) lasinca trojka sa prjakim motorom!

Sikdam kapu svim modelima... Ipak E30 je meni kralj kraljeva i nikad ga niko nece nadmasiti ;)

Zapravo sve te modele iz 80-ih. 6-ica, 8-ica.... ;)

Oko nove trojke - pa nejasno mi je kako nisu mogli malo više da se potrude oko dizajna tih zadnjih svetala, da bi ispala lepša...

A to što misliš da je E30 kralj kraljeva je zato što voziš E30... Stvar ukusa, ali serija E36 em je mnogo stabilnija, em sa boljim motorima, a posebno pa to što je meni E36 jedan od najlepših BMW-a ever...

Oko nove trojke - pa nejasno mi je kako nisu mogli malo više da se potrude oko dizajna tih zadnjih svetala, da bi ispala lepša...

A to što misliš da je E30 kralj kraljeva je zato što voziš E30... Stvar ukusa, ali serija E36 em je mnogo stabilnija, em sa boljim motorima, a posebno pa to što je meni E36 jedan od najlepših BMW-a ever...

Pa dobro i to... :) Ali nekako mi je E30 smekerskija, jer je vise retro... ;)

E36 jeste bolji u smislu da je malo stabilnijii (izbalansiraniji!) ali mislim da oni stariji motori vise prelaze, mada su malo zastareli sa 2 ventila po cilindru pa nemaju tu snagu.

e30 je daleko bolja serija po kvalitetu .... ako cemo bas u detalje ... za e36 se odavno zna da je "najlosiji" bmw koji je ikad izasao iz fabrike ...ali je ipak nekako najlepsi .... naravno u to ne ubrajam M serije posto su oni totalno druga prica....

Back