BMW

Da li se isplati ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Novi M6

imageDispatcher.jsp

imageDispatcher.jsp

imageDispatcher.jsp

imageDispatcher.jsp

imageDispatcher.jsp

imageDispatcher.jsp

Bilo je da ce se proizvesti 2700 primeraka ali onda su rekli da ce zbog interesovanja proizvesti koliko god mogu do februara 2012-e medjutim na kraju se ipak desilo da su proizveli oko 2700 i proizvodnja je ugasena decembra 2011-e. Sve do nedavno je jos mogao da se uzme a sad vise nema ni to. . . Otisao je u istoriju. . . Slobodno goverci jedan od retkih automobila danasnjice koji je postao klasik jos za vreme proizvodnje, a uzasno mali broj primeraka (koliko znam 1000 je zavrsilo u SAD, 450 u UK i ostalo po statku sveta) dovesce taj auto da ce biti jako cenjen u kolekcionarskim krugovima. . . Pogotovu kad se uzme u obzir koliko je hvaljen od strane novinara. . .

77946-g-power%20bmw%20m5.jpg

G-Power je zvanično pustio u prodaju svoj prvi paket za BMW M5 (F10) nakon dva meseca razvoja. Stage 1 nudi povećanje performansi, uklanjanje limitera brzine i niz tehničkih nadogradnji.

Ono što nas najviše interesuje jeste informacija da 4,4 litarski twin-turbo V8 motor sada raspolaže sa 640KS i 780 Nm obrtnog momenta, što je porast od 80KS i 100 Nm, a najveća brzina iznosi preko 310 km/h.

Nemački tjuner nudi i keramički kočioni sistem sa diskovima 400 mm i 21-inčne Silverstone RS točkove sa Michelin gumama.

Tu je i novi izduvni sistem od nerđajućeg čelika, a karakteriše ga i dublji zvuk. Kao opciju možete dobiti i G-Power evropski paket garancije. Više informacija kao i mogući video prilog očekujemo uskoro.

bmw.jpg

Evo moje limuzine samo mogu reci da sam prezadovoljna i shto se komfora tice extra je :)

Pre njega sam imala Alfu GT i mogu da kazem da za BMW je on nishta....

I meni se svidja trenutno najvise M Coupe od BMW-a. To je dobro sto ga vise ne preizvode, jer ce ostati exklusivan kao M3 e46 CSL. :)

Voleo bi jednom da ga probam, cuo sam da je to zadnji pravi M Motorsport. Ovi novih Bemware su vise marketing nego motorsport, steta.

ja bi voleo da mi u dzvoriste padne jedan lamborghini reventon, s marsa, jupiter ili pluto, sta me briga odaklen. :hahaha1:

Iwan, dobro mozda je pogresno razumila, moze se desitih, zar nije tako?

Ja bih vise voleo da mi u dvoriste uleti jedan 1M ;) A ako vec mora Lambo onda ili Galjardno ili GTV drugi me ne zanimaju. . . Dobro moze i M1 al' samo zato sto je BMW :mrgreen:

Back