BMW

Da li se isplati ?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
attachment.php

BMW provides a unique look into its security vehicle driving program, held in what looks to be a cold war relic location deep inside Germany. On a former soviet military airport,drivers of BMW High Security Vehicles can develop their driving skills and push the cars to their limits.

Many special BMW security vehicle models are provided for various exercises, including training for fake accidents, road blocks, convoy attacks, and road explosions.

BMW offers many specially prepped security models, including the 7-series, X5, and previous gen 5-series.

Audi mi je nekako u zadnjih par godina postao izgubljen slucaj. . . Previse modela i svi lice jedni na druge, jednostavno tera me od sebe. I jedino sto bi od njega uzeo da imam kao auto je taj A2 i TT, eventualno prvi i drugi A8, A4 iz 2001-e i onaj posle njega. . . Ostalo mi ne budi nikakve emocije kad vidim na ulici. Jednostavno izgleda mi kao neki jadnik koji svima hoce da pokaze da je on najbolji kako on radi ovo kako on radi ono a da ni sam ne zna zasto to sve radi. Jednostavno ne prica nikakvu pricu i izgleda mi kao neko ko se okrece kako vetar duva tako da kazem. . . Dok sa druge strane pogledaj ovo. . .
BMW-Series-Convertible5.jpg

To kad vidis sa upaljenim farovima ne mozes pogled da skines. . . Farovi kao da ti govore da je to neka bozanska sila i da ce te unistiti ako joj se na neki nacin suprostavis. . . Auti su jednostavno savrseni. . . Isto tako i Mercedes, kad ga vidis. . . Jednostavno ima neku pricu i nekako (cak i ako mi se ne svidja) zagledacu se u njega jer ima nesto u sebi, neko vreme kad je u njemu sedela gospoda i sl. Razumes sta hocu da kazem?

Ja sam uvek pre za BMW, ali ovaj na tvojoj slici mi nije nesto lep, lepsi mi je iznad crni Audi. Sto ne znaci da ga smatram boljim, jednostavno, lepsi mi je iako svi lice jedan na drugi. A sta, novi BMW-i kao ne lice? Sad vise nego ikad...i moram da priznam neki su dosta poruzneli. Na primer, serija 6 mi je bila kich, ali ovaj novi model nije, ali je zato izgled skroz bezveze, uopste mi se ne svidja. Takodje, nova serija 5 mi je razocaravajuca, prethodni model mi je mnogo lepsi.

Audi mi je nekako u zadnjih par godina postao izgubljen slucaj. . . Previse modela i svi lice jedni na druge, jednostavno tera me od sebe. I jedino sto bi od njega uzeo da imam kao auto je taj A2 i TT, eventualno prvi i drugi A8, A4 iz 2001-e i onaj posle njega. . . Ostalo mi ne budi nikakve emocije kad vidim na ulici. Jednostavno izgleda mi kao neki jadnik koji svima hoce da pokaze da je on najbolji kako on radi ovo kako on radi ono a da ni sam ne zna zasto to sve radi. Jednostavno ne prica nikakvu pricu i izgleda mi kao neko ko se okrece kako vetar duva tako da kazem. . . Dok sa druge strane pogledaj ovo. . .

To kad vidis sa upaljenim farovima ne mozes pogled da skines. . . Farovi kao da ti govore da je to neka bozanska sila i da ce te unistiti ako joj se na neki nacin suprostavis. . . Auti su jednostavno savrseni. . . Isto tako i Mercedes, kad ga vidis. . . Jednostavno ima neku pricu i nekako (cak i ako mi se ne svidja) zagledacu se u njega jer ima nesto u sebi, neko vreme kad je u njemu sedela gospoda i sl. Razumes sta hocu da kazem?

Nećemo puno o ukusima. Kada neko kupi Evropski auto u USA, on pokazuje time da je bogat ili bi hteo da je bogat, a jedva je skupio pare za EU auto, tako da nije samo takav ko kupi Audi. "Ako si bogat u USA, a hoćeš da ostaneš neprimećen, kupi Volvo".
Ne možemo pričati ni o evropskim automobilima ti i ja, jer smo sa različitih kontinenata i tamo se Audi drugačije gleda no ovde. Ja bih uvek pre uzeo Audi. Neki A4 all road S line.
Što se tiče lepih farova, ni Audi ne zaostaje puno. Kod bmw je lepši izgled farova.

Poslednja izmena:
Ja sam uvek pre za BMW, ali ovaj na tvojoj slici mi nije nesto lep, lepsi mi je iznad crni Audi. Sto ne znaci da ga smatram boljim, jednostavno, lepsi mi je iako svi lice jedan na drugi. A sta, novi BMW-i kao ne lice? Sad vise nego ikad...i moram da priznam neki su dosta poruzneli. Na primer, serija 6 mi je bila kich, ali ovaj novi model nije, ali je zato izgled skroz bezveze, uopste mi se ne svidja. Takodje, nova serija 5 mi je razocaravajuca, prethodni model mi je mnogo lepsi.

Kod tog na slici bila je fora da se pokazu upaljeni farovi jer izgleda neverovatno kad gledas u njih ;) Sto se tice model akoji lici koliko na koga. . . Jeste da svi lice pomalo na svakog (jedino za vreme Banglea niko nije licio ninakog i na tome mu svaka cast), mada opet kad pogledas seriju 5 i 7 dosta se razlikuju, i koliko ti u prvi mah izgleda da su slicne uopste ne lice. . . Pre bih rekao da sadasnja restilizovana serija 3 i 5 lice u prednjem delu (hauba) dok ostatak ne mozes da omanes. Jednostavno previse razlika. . . Sto se tice serije 6, nju jos nisam video uzivo pa necu nista da komentarisem. Jeste da mi je origanlni kupe daleko bolji i lepsi ali konacni sud sacekacu da je vidim uzivo jer ona boja u kojoj se sada serija 6 najvise prikazuje meni nikako ne leze i samim tim ni model ne mogu bas najbolje da ocenim :)

Nećemo puno o ukusima. Kada neko kupi Evropski auto u USA, on pokazuje time da je bogat ili bi hteo da je bogat, a jedva je skupio pare za EU auto, tako da nije samo takav ko kupi Audi. "Ako si bogat u USA, a hoćeš da ostaneš neprimećen, kupi Volvo".
Ne možemo pričati ni o evropskim automobilima ti i ja, jer smo sa različitih kontinenata i tamo se Audi drugačije gleda no ovde. Ja bih uvek pre uzeo Audi. Neki A4 all road S line.
Što se tiče lepih farova, ni Audi ne zaostaje puno. Kod bmw je lepši izgled farova.
Nisam ja tako davno otisao iz evrope da ne znam ko je i sta je Audi i BMW sa te strane Atlanika i sta se sve prozivodi tu kod tebe ;)
A kad su u pitanju farovi. . . Jeste da i Audi radi tzv. djavolje oci, ali sve je to sto kazem na misice. BMW radi andje ajde mi sad da radimo djavole, ajde da ubacimo malo benzina u auspuh kad se menjaju brzine da poradimo na motoru cisto da se zna da je to Audi. BMW ima mini ajde mi izbacujemo A1. Mercedes ima CLS ajde mi izbacujemo A7. . . Onda A5?! OK kupe, ali cemu onaj sa 4 vrata? Na koga puca taj model? A6 ili A4? Audi jednostavno puca sam sebi u noge i daje ne puno modela, vec previse, jednostavno covek ne zna sta je za njega kad ode i kad pcone da gleda koje sve modele nudi onda kad se izgubi ode na sajt BMW-a ili Mercedesa i ocasposla se nadjes u nekom. . .

Ulazimo u dublju tematiku. CLS je prvi kupe sa 4 vrata.
Ja sam uvek pre za Audi, umesto za BMW. Drug ima E60 525i i ne može ni sijalicu na zadnjoj tablici da zameni dok ne ode u servis, jer je neki poseban zavrtanj koji drži kućište sijalice. Prodaće tog, kupiće Leksus.

Ti si za BMW i kraj :))

Poslednja izmena:
Ulazimo u dublju tematiku. CLS je prvi kupe sa 4 vrata.
Ja sam uvek pre za Audi, umesto za BMW. Drug ima E60 525i i ne može ni sijalicu na zadnjoj tablici da zameni dok ne ode u servis, jer je neki poseban zavrtanj koji drži kućište sijalice. Prodaće tog, kupiće Leksus.

Pa onda je sve reseno, nije li? Omiljeni automobil ce nam biti onaj kome se najlakse menja sijalica zadnje tablice. :roll:

BMW i ne treba da kupuju ljudi kojima je pouzdanost na prvom mestu, ali ne zato sto je BMW kvarljiva roba, naprotiv. BMW se kupuje srcem.

Tvom drugaru ce biti dovoljan Leksus.
Kada čovek kupi BMW 3-4 godine star, očekuje da mu se ne kvari još neko vreme.
Kakav je to auto kada ti svesno kupuješ auto i spremaš još par hiljada eura za popravke?

Jednostavno se razočarao u BMW i želi da ga proda. Nije očekivao tolike kvarove. Mada, Leksus kada se pokvari, pokvario se :lol:

Poslednja izmena:

Back