Juce sam izludeo i od pracenja. . . Vec vise od tri godine svaki dan gledam oglase (a u zadnjih godinu dana dva puta dnevno) i znam skoro sve sto se prodaje po Hjustonu i koju god bombonicu da sam nasao auto je odleteo u roku od par sati. . . Pre tri godine mi je odleteo jedan crveni e30 kabriolet sa bez krovom i bez iznutra, po slikama reklo bi se u perfektnom stanju i to bukvalno ispred nosa. Auto su izlistali u subotu ujutro oko 10, ja sam bio u podne i auto je otisao kod menadzerove komsinice i vise se nikad nije vratio, a to je bio ubedljivo najlepsi E30 sto sam ikad video, ovaj sad ista prica. . . Predivan auto i predobra cena i ode. . . Pre par meseci naletim na jedan e36 M3 crveni kabriolet, stanje ne bas najbolje ali sve je stok i imao je manje od 100000 milja, auto izlistan za vikend u ponedeljak kad sam dosoa prodat i sto je najbolje bio je neki skblj diler, neka buranija od dilera. . . Lane mi isto tako jedan E90 odleteo ispred nosa i to bas na rodjendan. . . Jedini sto mi nije odleteo je bio kad sma znao da diler nove lista u utorak i ja, pa sam pogledao listing u utorak ujutro i video da ima jednog koji bi me zanimao, cim su mi se zavrsili casovi ja seo u kola i bez da sam znao i kako izgleda i ista (samo sam znao da je crn spolja i da ima 45000 milja) kod dilera da ga gledam i posle mene jedno 2 sata stize lik po pozivu komsije koje radi na dilersipu da ga vidi samo sto je izviso jer je kljuc bio kod mene i mi vec pregovarali za kupovinu kola. . . Al' ono sto sam do sad video, ako auto deluje fenomenalno i cena jos bolja, ne vredi ni ici da se gleda auto je prodat verovatno jos pre no sto je oglas i okacen. . . Ovog belog sad supustili jos 2000$ u startu, rekli kao koja bi bila cena i odma spustanje (i stvarno cena mu je bila perfektna pa i da su ga supustili 1000) i auto jos isti dan otisao. . . Inace u petak sam isto isao da vidim jedan kupe i jednu peticu kod istog dilera. Dosoa i kupe je tu jer je krs koji su ranije vec prodavali pa ga je neko izgleda vratio ili sta je vec bilo ne znam i auto je tek trebao da prodje kroz servis, a peticu je neko vec odvezao i ako ova nije stigla ni kroz servis da prodje sad da li je prodata ne znam, videcu danas ako ne objave slike otisla je. . . Ali ono, ispade ako hoces dobrog BMW-a kupi novog ili budi da spreman na velike kompromise kako bi dosao do nekog ko vredi onoliko koliko se trazi za njega. . . U petak sam izbunario jednu 7-cu, presla oko 100000, jedan vlasnik, bez udesa, odrzavana kod dilera, sa slika izgleda skroz u redu - samo sto mene ne zanimaju sedmice a pogotovu ne one straije od 2001-e. . .