Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
honduKoji drugi brend auta preporucujes ?
vozio si od subotice do leskovca 2 x nedeljnoUglavnom si kibicovao, a nikad vozio. A ja jesam i to dosta.
U gradu za Zafiru piše da troši 8.Zafira trosi 4-6 kg metana a ima boce u koje staje 20 kg tako da moze onda da predje sasvim pristojno km.
Ima u svim vecim gradovima da se sipa metan a sa ovom autonomijom sigurno se stize do pumpe da se sipa.
Sve u svemu probam pa ako mi se svidi super a ako ne prodajem.
Znam Dugi ali kako izmeriti kg gasa...Na kilograme se CNG i prodaje, samo LPG ide na litre. Ovde međutim treba znati da vozila s klasičnim MPI ubrizgavanjem mogu ići samo na CNG, dok sa direktnim otprilike četvrtinu troše benzin.
To mi je jasno..1dm3 =1l i tako može da se meri ali otkud kg u toj priči.. Isto bi bilo da trazis 5kg zrakaSabijen je u tečnom stanju pa valjda izmere praznu bocu, pa punu i onda baždare onaj brojač.
Zemni gas je u gasovitom stanju i on se meri u metrima kubnim, a CNG je u tecnom stanju tako i TNG pa se moze meriti i u kg ili na litar.Ne, to je plin (TNG), a priča o kilogramima ide za zemni gas. Ne znam Igi, video sam da se tako prodaje, a lično na to nikad nisam vozio.