Cao_ja_sam_billy
Početnik
- Poruka
- 4
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ja pozovem 10 placeva i pitam koji je motor i svi do jednog pocnu da muljaju nesto kao ne razumeju se oni u to ... batalio sam to i kupio drugi brend. Zasto rizikovati, i kome posle da prodam taj auto kad je na losem glasu.Zasto da preskace te godine kad je tu bio i 318d koji je bio ok?
Ispadne da su vama samo 320d modeli u glavi a bilo ih je jos.
Nameravam do 5000e da izdvojim za auto...sto se tice ks gledam najvise 122ks i 136ks....posto treba mi auto za porodicu jer imam 2 male deceZavisi sve do koliko para hocete da izdvojite za E91?
Borise znaci da BMW od 2007 kad je izasao N47 ne valja?
Ajde molim vas da pisemo realno a ne gluposti i da mislimo kako smo zanimljivi ako nesto provalimo.
N47 je dobar motor ali posle 2010 godine tj jedini izrod je bio onaj sa 177ks dok je sve ostalo bilo dobro i ako se redovno odrzavalo BMW je pruzao mnogo.
Koji drugi brend auta preporucujes ?Ako ja pozovem 10 placeva i pitam koji je motor i svi do jednog pocnu da muljaju nesto kao ne razumeju se oni u to ... batalio sam to i kupio drugi brend. Zasto rizikovati, i kome posle da prodam taj auto kad je na losem glasu.
Moze i BMW nije problem ali otvori 4 da ti ne uvale taj n47.Koji drugi brend auta preporucujes ?
Od kojeg godista je taj N47? Mislm kako da znam?Moze i BMW nije problem ali otvori 4 da ti ne uvale taj n47.
318d i 320d je jedan te isti motor sa drugacijom mapom .. nema tu razlike osim sitnica i toga da je 318 manje opterecen a posto se radi o autima koji su stari +10g i sa dosta umoronim motorima moze biti poprilicno skupa igeanka za nekog ko je laik..Zasto da preskace te godine kad je tu bio i 318d koji je bio ok?
Ispadne da su vama samo 320d modeli u glavi a bilo ih je jos.
Od 2007 do 2010 su najgori kasnije su ih malo sredili ali opet mozes imati problema ako ne pazis .. ali racunaj da tako star dizel je presao dosta km i da su to motori u koje ces mozda morati ulagati..Od kojeg godista je taj N47? Mislm kako da znam?
To je dokaz neznanja.Ako ja pozovem 10 placeva i pitam koji je motor i svi do jednog pocnu da muljaju nesto kao ne razumeju se oni u to ... batalio sam to i kupio drugi brend. Zasto rizikovati, i kome posle da prodam taj auto kad je na losem glasu.
Ide od 2007 i to je BMW 320d sa 130kw i taj realno ne valja ali zato imas i 320d sa 120kw koji je fantastican motor i koji je M47 i vozaci BMW-a se kunu u njega.Od kojeg godista je taj N47? Mislm kako da znam?
A objasni nam onda kako na 318d nije pucao blok i nije odlazila radilica sa lezajevima kao na 320d?318d i 320d je jedan te isti motor sa drugacijom mapom .. nema tu razlike osim sitnica i toga da je 318 manje opterecen a posto se radi o autima koji su stari +10g i sa dosta umoronim motorima moze biti poprilicno skupa igeanka za nekog ko je laik..
Jeste kad ga mapiraju isto kao I kod 320dA objasni nam onda kako na 318d nije pucao blok i nije odlazila radilica sa lezajevima kao na 320d?![]()
Čijeg neznanja. U oglasu piše 122 ks ja zovem i pitam jel n47 u njemu, prodavac mi kaže pa ne znam ja to, nismo zagledali. Važi.To je dokaz neznanja.
Vidis covek pise da hoce motor od 122ks a ti i dalje pricas o N47 a to je M47 motor i to onaj sa lancem napred i koji nema problema.
Samo dobra informisanost i odrzavanje i sve bude u redu.
Ovde je duplo toliko I to na crnjaka kod upitnih majstora ali opet 300k km na prvi set lanaca je sasvim ok .. nije karavan F10 je limo 520d ali to je taj motor iz 2011 ..F11 je karavan.700 evra za lanac opaaa bato dodaš još par stoja i kupiš drugi NOV bmw karavan![]()
I onda mu curi mast iz auspuha to smo već videliA objasni nam onda kako na 318d nije pucao blok i nije odlazila radilica sa lezajevima kao na 320d?![]()