Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368
E bre...[LoG:]Tinar:Sluchajno...Pobegle smo na Trg i cepale se jedno pola sata posle toga. Sad ce me biti blam da odem ponovo tamo...
ops:
majke ti da si lezbejka(:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E bre...[LoG:]Tinar:Sluchajno...Pobegle smo na Trg i cepale se jedno pola sata posle toga. Sad ce me biti blam da odem ponovo tamo...
ops:
majke ti da si lezbejka(:
winnetou:eh, to padanje nije nista.
znaci - drugi razred osnovne. imali mi fizicko, i sad se presvlacimo u ucionici. i kao, ja i drugarica se presvukle i idemo mi napolje. i sad, silazimo mi niz stepenice i svi me nesto cudno gledaju, kad meni drugarica: jasna, zasto ti nisi obukla sorc?? ja zaboravila na sorc i setala kroz skolu u gacama!! hehehehehehe.. koji sam ja debil bila kad sam bila mala.. jednom mi je mama kupila neki komplet, i odmah ja to sutra obukla u skolu. kad sam se vratila iz skole, mama mi je rekla da je taj komplet u stvari pidzama..
Peruzzi:Ispred mene je par minuta (toliko je trebalo da je masa odvuce dalje) skakala neka riba kojoj samo sto nije spao brus...
Ma znam....nego cisto kazem.Majesty Of The Nightsky:Peruzzi:Ispred mene je par minuta (toliko je trebalo da je masa odvuce dalje) skakala neka riba kojoj samo sto nije spao brus...
Ako pricas o koncertu Metallice,onda ja sigurno nisam ta riba ,ja nisam skakala. Ja sam samo cekala da lik sredi stvar,pa da se okrenem i da ga zavalim samarcinom,jer je to namerno uradio.A bas su mislim svirali Seek & Destroy.
![]()