*Blush*Blush*

Uh,meni se nesto gadno desilo na koncertu Metallice.Bila je ogromna guzva i svi smo skakali i fenomenalno se provodili.U jednoj sutki neki lik me je povukao za ledja i otkopcao mi je brus(imala sam neki crni polu-korset,a inace imam prilicno velike grudi).Mene je bilo blam,doduse niko iz mog drustva to nije video.Na kraju se lik ponudio da sredi stvar.Sta da radim,stajala sam kao budala,dok mi je neki nepoznati lik zakopcavao brus.
I posle su svi mislili da sam neka laka riba......ccc
:oops: :oops: :oops: :oops:

winnetou:
eh, to padanje nije nista.
znaci - drugi razred osnovne. imali mi fizicko, i sad se presvlacimo u ucionici. i kao, ja i drugarica se presvukle i idemo mi napolje. i sad, silazimo mi niz stepenice i svi me nesto cudno gledaju, kad meni drugarica: jasna, zasto ti nisi obukla sorc?? ja zaboravila na sorc i setala kroz skolu u gacama!! hehehehehehe.. koji sam ja debil bila kad sam bila mala.. jednom mi je mama kupila neki komplet, i odmah ja to sutra obukla u skolu. kad sam se vratila iz skole, mama mi je rekla da je taj komplet u stvari pidzama..

HAHAHAHAHAHAHA... do j"ja

Peruzzi:
Ispred mene je par minuta (toliko je trebalo da je masa odvuce dalje) skakala neka riba kojoj samo sto nije spao brus...

Ako pricas o koncertu Metallice,onda ja sigurno nisam ta riba , :D ja nisam skakala. Ja sam samo cekala da lik sredi stvar,pa da se okrenem i da ga zavalim samarcinom,jer je to namerno uradio.A bas su mislim svirali Seek & Destroy. :cry:

Majesty Of The Nightsky:
Peruzzi:
Ispred mene je par minuta (toliko je trebalo da je masa odvuce dalje) skakala neka riba kojoj samo sto nije spao brus...

Ako pricas o koncertu Metallice,onda ja sigurno nisam ta riba , :D ja nisam skakala. Ja sam samo cekala da lik sredi stvar,pa da se okrenem i da ga zavalim samarcinom,jer je to namerno uradio.A bas su mislim svirali Seek & Destroy. :cry:
Ma znam....nego cisto kazem.
A to je bilo negde na pola koncerta. Posle se vatala sa nekim extra viskoim tipom, secam se da je par minuta stojao ispred mene, nisam nista video...ima bar 2 metra...da je bio malo nizi bio bih ga, ovako nisam smeo...u stvari da je malo nizi ne bih imao razloga da ga bijem...ma svejedno bih ga mlatio, imao je odvratnu facu :D

Back