Bludnice grada Čikaga

I lopov se preobrati kad mu polome noge i ruke pa ne može više da krade .:)
Tako se i koorve preobrate jer ih više niko i ne treba .
niko ne moze da zna sta se desava u dusi drugog coveka
ne znamo kako bismo se ponasali da smo bili na necijem mestu, da nas je odgajao neko drugi, da smo nauceni da na zivot gledamo na njihov nacin
arogantno je smatrati sebe boljim, jer ne znamo da li smo

naravno da se treba zastititi od ljudi koji mogu da nam nanesu stetu, ali prezirati druge... sto imam vise godina, manje sam tome sklona, manje stvari posmatram crno/belo iako sam bila veoma ostra i radikalna u mladosti

- - - - - - - - - -

Greh je ono kada svojim postupcima nanosis drugima neko zlo.

Ako ne nanosis - nije greh.
da, i to ako ga nanosis svesno (jer svi mi nekoga povredjujemo i nesvesno)

Gledamo tako tv, internet... hteli nehteli, promiču nam slike pred očima... gologuze i gologrude pevačice, umetnice, glumice...
Meni u glavi odmah sevne pitanje:"Kako će ona svom detetu objasniti što se tako trćila i prćila, i skidala, kad je bude pitalo?" a pitaće je jer jelTe deca su radoznala.
Da li opravdavate te žene?
Smatrate ih ravnim sebi ili ne?

Kako objašnjavate sebi i drugima ponašanja koja drugi iskazuju a vi se sa istima ne slažete?

Očekujem samo visokomoralno kotirane na temi. :D

Ajme meni.. ja da nekoga opravdavam, krivim, smatram ravnim neravnim na osnovu golotinje... da se slazem, ne slazem... ajme meni opet.. este vi ludi ljudi.. sta je ovo? Koga bre boli ****** uopste?!

- - - - - - - - - -

A sad procitah ovo za visokomoralno kotirane.. a jebbiga sad... ja sam imoralista tj. nisam nadlezna da komentarisem slucaj..:(

Gledamo tako tv, internet... hteli nehteli, promiču nam slike pred očima... gologuze i gologrude pevačice, umetnice, glumice...
Meni u glavi odmah sevne pitanje:"Kako će ona svom detetu objasniti što se tako trćila i prćila, i skidala, kad je bude pitalo?" a pitaće je jer jelTe deca su radoznala.
Da li opravdavate te žene?
Smatrate ih ravnim sebi ili ne?

Kako objašnjavate sebi i drugima ponašanja koja drugi iskazuju a vi se sa istima ne slažete?

Očekujem samo visokomoralno kotirane na temi. :D
Tja, ti Čičak k`o političari kad pokušavaju da skrenu pažnju javnosti sa gorućih tema na neke budalaštine.
Ima mnogo gorih stvari na ovom svetu od zamlaćivanja kako će tamo neka golosisa da objasni svojoj deci jednog dana svoje gole sise.

Back