Blokaderi u Leskovcu izveli 10 puta manje ljudi od SNS-a

Da li blokaderi treba da kapituliraju?

• Apsolutno

glasova: 6 66,7%
  • Ne, brojevi su bitni samo kad se broje pare

glasova: 3 33,3%

• Ukupno glasova
    9

Schrodinger

Elita
Poruka
16.076
Pogledajte i sami, navodim Leskovac kao primer posto je tamo odrzano lojalisticko okupljanje prekjuce da se uporedi. Naravno ako uporedimo i njihovo brojno stanje u Nisu i Kragujevcu ispostavice se da je daleko ispod antiblokaderskog u Rumi ili Pozarevcu.
1755904935403.png

Nije ti ovo Vucicev cirkus. Nije niko nikog “izveo” - ljudi su samovoljno izasli...
Pokusacu da nadjem podatke iz Nisa, za prethodne dane.
Ljudi su ogorceni i nezadovoljni, zbog toga izlaze na ulice.

Samo sto se u ovoj temi (a i svuda zadnjih dana) niko nije pitao zasto taj narod koji izlazi - izlazi, ali sustinski?
Da pokusamo da stavimo sa strane konkretne i pojedinacne razloge i sve sazmemo u jednu rec?

Preseliti skupstinu iz BG u Leskovac .....ministarstvo vojske u Vlasotince....
Policiju u Medvedju....

Nek to budu novi savremeni kriterijumi postenja i patriotizma Srbije..

Birati delegate tako da sto manje trose za dolazak u Skupstinu...

Cevapi su tu , napravljen je bazen za orgije skupstinara, nema potrebe leskovcani da se zapiru u bazenu...

Nema mnogo ni nadstresnica u Leskovcu...

Nije ti ovo Vucicev cirkus. Nije niko nikog “izveo” - ljudi su samovoljno izasli...
Pokusacu da nadjem podatke iz Nisa, za prethodne dane.
Ljudi su ogorceni i nezadovoljni, zbog toga izlaze na ulice.

Samo sto se u ovoj temi (a i svuda zadnjih dana) niko nije pitao zasto taj narod koji izlazi - izlazi, ali sustinski?
Da pokusamo da stavimo sa strane konkretne i pojedinacne razloge i sve sazmemo u jednu rec?
Како зашто? Зна се, "Хрвати" им "прослули лову" и "беспослен" народ изашао на улице. Немој да неко помисли да су изашли због гажења основних људских права, поништавања устава, због корупције, огољеног насиља, пљачке, предаје Косова и Метохије, раскопавања Србије, жвалегиних кумова, и кумова жвалегиних кумова, због поистовећивања државне и приватне благајне, због оног "па шта!"
Колико је та бахатост отишла небу под облаке, гледам изјаву оберсрБкиње која се на најзначајније државне функције квалификовала тиме што је припадник/ца "сексуалне мањине", изјављује: "Блокадери одбили његову пружену руку". Чију пружену руку, једног владара-самодршца? Замисли, усудили се тако одговорити на понуђену милост неког ко "влада Божјом вољом"? Лика чија функција има 8 церемонијалних надлежности, и којем граде култ личности. Време је да иде. На суд, а онда шта суд одлучи. Без обзира на судску пресуду остаје суд историје, а он уверен сам неће бити на његовој страни.

Mene brine jedna druga stvar...

ako oduzmemo studente, nisam studen
ako oduzmemo SNS nisam SNS
Ako oduzmemo NATO , nisam NATO
Koliko ima ovakvih kao ja....ako nema puno , onda ostaje da si student ili sns ili nato...

Ovi ostali stalno nesto vicu cuti , nemas pojma i slicno , i uvek na kraju kao ne glasaju ni za koga a budu uz SNS
Brine me sto mnogo Srba vise ne moze da prati ni filmove ni knjige ako nisu petoparacki romani ko ebe koga...

Ako su ostali knindze i kordunasi , a stide se da pokazu koliko ih ima, slobodno nek kazu , ja cu da se sklonim, nek skupstinu Srbije formiraju ljudi sa korduna i Banije...

Decembar je daleko, a Vucicu ni kad kaze Dobar dan ne verujem.

decembar je zeno, za tri meseca

izborna kampanja traje 2 meseca.

Znaci izbori su jako jako blizu a vi blokaderi jos niste ni listu za izbore spremili, ni program, ni ljude, bukvalno nista.

Trazite izbore a potpuno ste nespremni za iste.

Evo da kazemo da vas Vucic poslusa i raspise izbore za 15 septembar.

Objasni mi razumno, ko izlazi na te izbore u vase ime. Pa da bi izasao na izbore moras imati registrovanu stranku, ili politicki pokret moras skupiti potpise za registraciju , mora da te drzava registruje!

Za sve to treba vreme!

Pa vi niste spremni nikako za pre 3 meseca da budu izbori jer vi ljudi bre NEMATE BUKVALNO NISTA sto izbori zahtevaju.

Nemate program pokreta/stranke, nemate lidere, nemate izbornu listu, nemate odbore u gradovima, nemate kontrolore izbora

VI BRE NE ZNATE STA HOCETE

Blokaderi u Leskovcu izveli 100 x manje ljudi , nego SNS....

Nekad su bila vremena da bi novinar pitao zasto je neko izasao da se buni , sad je nebitno....izasao izasao , sigurno je pukao , sigurno laze, kakva nadstresnica, bilo jato golubova, kakvih 200 mil evra, bilo 190 mil evra, jel rekao Vucic samo 190....

Kakvi studenti , vucic rekao blokaderi , kakve cene, to su najbolje cene u Svetu kaze vucic..

decembar je zeno, za tri meseca

izborna kampanja traje 2 meseca.

Znaci izbori su jako jako blizu a vi blokaderi jos niste ni listu za izbore spremili, ni program, ni ljude, bukvalno nista.

Trazite izbore a potpuno ste nespremni za iste.

Evo da kazemo da vas Vucic poslusa i raspise izbore za 15 septembar.

Objasni mi razumno, ko izlazi na te izbore u vase ime. Pa da bi izasao na izbore moras imati registrovanu stranku, ili politicki pokret moras skupiti potpise za registraciju , mora da te drzava registruje!

Za sve to treba vreme!

Pa vi niste spremni nikako za pre 3 meseca da budu izbori jer vi ljudi bre NEMATE BUKVALNO NISTA sto izbori zahtevaju.

Nemate program pokreta/stranke, nemate lidere, nemate izbornu listu, nemate odbore u gradovima, nemate kontrolore izbora

VI BRE NE ZNATE STA HOCETE
Nemam pojma o cemu pises.
Pratim vesti samo u onoj meri u kojoj se ticu mog privatnog zivota i onoga sto mi je u skorasnjim planovima.
Nisam “blokader”.
Ali zelim pristojnu i uredjenu drzavu, jer Srbija ce uvek biti “malo i moja”.

Neko upuceniji u te studentske liste mozda ti odgovori, ja stvarno nisam ta osoba.

Back