Tabloid Novosti: blokaderi pokusali da spale zive ljude

Navijaci pazarske Torcide otisli u Novi Sad da lome razbijaju i pokusaju da izazovu gradjanski rat izmedju Srba

Islamski fanatici kao udarna pesnica blokaderske Piculine obojene revolucije!

Kada vidim ovu sta i koga podrzava muka mi...
Pogledajte prilog 1770215
Medju uhapšenima i jedan državljanin hrvatske.dosao malo turistički i usput napadao zandare...
Шта ако је тај држављанин Хрватске Србин из Хрватске? Лако је манипулисати половичним вестима.

Navijaci pazarske Torcide otisli u Novi Sad da lome razbijaju i pokusaju da izazovu gradjanski rat izmedju Srba

Islamski fanatici kao udarna pesnica blokaderske Piculine obojene revolucije!

Ова Весна Веизовић прича којешта. Као да међу Новосађанима нема и оних пореклом из других крајева Србије!? Уосталом, у Нови Пазар су долазили и студенти из других градова Србије, а било је и обратно.
Чији су то "наши људи са терена"? Нека Весна Веизовић објасни како борба за поштовање Устава и независтан рад институција представља удар на државу.

Covek se zive Bruno Horvat

Jesi li cuo za Srbina sa takvim imenom i prezimenom?
Чуо сам за Србина из Хрватске, који се презива Хорват и да је на мети хрватских националиста. Чуо сам и да многи Хрвати у Србији имају и држављанство Хрватске.
Као да је Бруно Хорват неки доказ да протести нису изазвани 13 година акумулираним незадовољством народа у Србији због Вучићеве аутократије, мафије, корупције, кршења Устава и волунтаристичке примене постојећих закона!?

Чуо сам за Србина из Хрватске, који се презива Хорват и да је на мети хрватских националиста. Чуо сам и да многи Хрвати у Србији имају и држављанство Хрватске.
Као да је Бруно Хорват неки доказ да протести нису изазвани 13 година акумулираним незадовољством народа у Србији због Вучићеве аутократије, мафије, корупције, кршења Устава и волунтаристичке примене постојећих закона!?

propustio si da vidis da je pozadina na telefonu Bruna Horvata hrvatski grb sa prvim belim poljem sto je grb NDH

1000010030.png

Medju uhapšenima i jedan državljanin hrvatske.dosao malo turistički i usput napadao zandare...
А можда има двојно држављанство ? Је л' то треба да послужи као доказ да се ради о тзв. обојеној револуцији, за коју су А. Вучић, А. Брнабић(ка), М. Вучевић, И.Дачић већ 365 пута рекли да је пропала?

propustio si da vidis da je pozadina na telefonu Bruna Horvata hrvatski grb sa prvim belim poljem sto je grb NDH

Pogledajte prilog 1770397
Нисам ни гледао, али то ипак не значи да једна ласта доноси пролеће. Не можеш због тог Бруна да доказујеш да осталих 98% протестаната нису из Србије.

Puca im pendrek po bubrezima

A lepo sam im govorio da se vlast menja iskljucivo na izborima i da ispadaju budale

У Врбасу и Бачкој Паланци су присталице СНС-а први почели да бацају топовске ударе, пиротехничким средствима нападају грађане у протесту и гађају их камењем и флашицама залеђене воде. Било је повређених, али полиција и жандами НИСУ привели/притворили/ухапсили ниједног присталицу СНС-а. .

Back