Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 185.499
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ih 150 ukupno. 70% srednjoskolci iz zadnjih klupa, 20 Djilasovi najverniji aktivisti.
Pamet i Informer teško mogu u istu rečenicu.Svaki novinar Informera je vredniji, pametniji i obrazovaniji od bilo kog blokadera.
Informer i tvorevina nekog ljudskog bica tesko mogu u istu recenicu, a da ista ne sadrzi ekstremnu negaciju.Pamet i Informer teško mogu u istu rečenicu.
Posle promene vlasti odmah ukinuti budzetsko finansiranje za ove medije i odmah procesuirati odgovorne za godine sirenja lazi, panike, targetiranje pojedinaca.Informer i tvorevina nekog ljudskog bica tesko mogu u istu recenicu, a da ista ne sadrzi ekstremnu negaciju.
Taj Jovanovic vec po izrazu lica deluje kao kriminalac, i to najnizeg ranga.
Posle promene vlasti odmah ukinuti budzetsko finansiranje za ove medije i odmah procesuirati odgovorne za godine sirenja lazi, panike, targetiranje pojedinaca.
Napisao sam danas, te udbaske firme ucenjuju svoje poverioce, stalno. Poverioci zauzvrat ili oprastaju dugove, ili ne pokrecu sudske postupke protiv njih.Posle promene vlasti odmah ukinuti budzetsko finansiranje za ove medije i odmah procesuirati odgovorne za godine sirenja lazi, panike, targetiranje pojedinaca.
Ti si jedan od retkih koji mi nije na ignore listi. Bar jos uvek.Znači 2036-e?
Ti si jedan od retkih koji mi nije na ignore listi. Bar jos uvek.
Pohvalno. Znaci jos uvek nisi ultra sendvic trol.Ne znam sad da li je to za mene pohvalno ili porazno.![]()
Иди, брани га.
Блокадери нападају Информер зато што је Драган Ј Вучићевић истакнути борац за Србство у Отаџбини и Расејању.