Simo Dubajić
Domaćin
- Poruka
- 3.215
Koji Čankovi Ličani ?Vidi ti ovog Dukljanina, on bi, da uz Čankove sunarodnike Ličane određuje ko u Srbiji sme da govori.
Ne lupetaj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji Čankovi Ličani ?Vidi ti ovog Dukljanina, on bi, da uz Čankove sunarodnike Ličane određuje ko u Srbiji sme da govori.
Ne lupetaj.
Valjda oni poput tog sluzbinog govedaKoji Čankovi Ličani ?
Tebe nisam pito zaobiđi me.Valjda oni poput tog sluzbinog goveda
Aha, kada i ti budes zaobilazio sve sa suprotnim stavom.Tebe nisam pito zaobiđi me.
Oni što im je Jožobroz popio mozak pa su im Srbi krivi i zbog Pavelića. Vojvođanski autonomaši su u ogromnom procentu Titini Ličani, kao i neoustaša Čanak.Koji Čankovi Ličani ?
Ustašoid Nenad Čanak je inače čistokrvni Ličanin. A ima još takvih Titinih goveda kao što je on. Isprao im mozak komunizam.Tebe nisam pito zaobiđi me.
Obećavam da tebe više neću citirat,a očekujem i od tebe isto.Aha, kada i ti budes zaobilazio sve sa suprotnim stavom.
Zahebi s tim: ne gledam ja AV-ove televizije nego si ti potpao pod uticaje drugosrbijanske propagande, inače im trebate samo dok ne zajašu, kao Koštunica DOS-u, posle vam sledi TV denacifikacija i zahebavanje bez kraja, kao ono sa DSS.Ja dukljanin?
Čankovac?
Tipična smrdikalska sranja....
Ne postoje Ličani koji podržavaju Čanka.Oni što im je Jožobroz popio mozak pa su im Srbi krivi i zbog Pavelića. Vojvođanski autonomaši su u ogromnom procentu Titini Ličani, kao i neoustaša Čanak.
Obećavam da tebe više neću citirat,a očekujem i od tebe isto.
Ti si danas reko šta imaš o Srbima zapadno od Drine i ok,al nakon toga ti i ja nemamo više zajedničkih tema.
Da je rođen u Lici njemu bi baš sve bilo jasno, al on je Titin kolonista vaspitavan na Broznom antisrpskom komunizmu.Ne postoje Ličani koji podržavaju Čanka.
Mislim čak ni da Čanak nije rođen u Lici,nego su mu roditelji iz Like.Znači porijeklom.
I ja sam porijeklom s ćaćine strane iz Crne Gore,a s materine iz istočne Hercegovine,al s tim krajevima nemam nikakve veze.Osim što sam ponosan na porijeklo.
Taj lik je bio veliki Srbin 91 i onda je okreno ploču.Iskopaću na YouTube kako je Čanak govorio 91.za neprepoznat u odnosu na danas.Da je rođen u Lici njemu bi baš sve bilo jasno, al on je Titin kolonista vaspitavan na Broznom antisrpskom komunizmu.
Vojvođanski autonomaši?Oni što im je Jožobroz popio mozak pa su im Srbi krivi i zbog Pavelića. Vojvođanski autonomaši su u ogromnom procentu Titini Ličani, kao i neoustaša Čanak.
O tipusima poput neno,i botoguzima u autobusima koji za dnevnicu idu na glasanje i na skupove snsObećavam da tebe više neću citirat,a očekujem i od tebe isto.
Ti si danas reko šta imaš o Srbima zapadno od Drine
mrzim hejtereO tipusima poput neno,i botoguzima u autobusima koji za dnevnicu idu na glasanje i na skupove sns
I to sam naglasio, pa tvoja sranja kako sam govorio za sve srbe mozes da okacis dodiku o brk...
Ti ces boto nekom da pricas o ljubavi prema rs...
Prduckao si ko i tvoji najbliži pod jorganom kada su se tamo od 92 do 95 krvarile gaće...
Takvi kao neno su sramota pravih srba tamo.
Mi odavde ne pametujemo njima tamo i ne pljujemo im ni poziciju ni opoziciju, to je njihova stvar i neukusno je da im mi solimo pamet.
Dok se on ne libi mladost srbije i silni narod ovde nazivati plaćenicima koje je neko dizajnirao!
Samo nikako da uprete prstom i kažete ko!
Ko god tako bude vređao studente bez konkretnih dokaza ne zasluzuje nista osim da mu se kaze, zabij nosinu tu lazljivu u svoje dvoriste!
Ovaj boto kako me ti nazivaš je proveo rat u Krajini,a ne pod jorganom.O tipusima poput neno,i botoguzima u autobusima koji za dnevnicu idu na glasanje i na skupove sns
I to sam naglasio, pa tvoja sranja kako sam govorio za sve srbe mozes da okacis dodiku o brk...
Ti ces boto nekom da pricas o ljubavi prema rs...
Prduckao si ko i tvoji najbliži pod jorganom kada su se tamo od 92 do 95 krvarile gaće...
Takvi kao neno su sramota pravih srba tamo.
Mi odavde ne pametujemo njima tamo i ne pljujemo im ni poziciju ni opoziciju, to je njihova stvar i neukusno je da im mi solimo pamet.
Dok se on ne libi mladost srbije i silni narod ovde nazivati plaćenicima koje je neko dizajnirao!
Samo nikako da uprete prstom i kažete ko!
Onda sam sebe mrzis.Koga sve nisi opljuno i hejtovo...mrzim hejtere![]()
A koliko je ono bilo Dukljana u CG pre nego što se zacario Đukaj? Inače, i Mila Pajić je nekakva Srpkinja, bar na popisu.Vojvođanski autonomaši?
A koji su to ako izuzmemo agentsku paščad muslimane iz bejha Gruhonjića (tetak mu azem vlasi vođa titine omladine) Hrvatica ana lalić (trenutno predsednica ndnv koji su osnovali gruhonjic i Sejdinovicem, svalerka lidera poksa u ns) , hrvat pogačar, Hrvatica maja mrnuštik, govedo Čanak i bivša mu supruga marija vasic?
Ima li takvih još u narodu?
U novom sadu ima 81% Srba na poslednjem popisu, kako je moguce tu bilo šta otcepiti?
Dakle osim ovih agentskih gnjida koje sistem koristi kao strasila kojima nas rezim toboz "brani" od njih i separatizacije nema niko?
Te iste gnjide su koristili u pokusaju da STUDENTE OCRNE KAO DA TOOBOZ HOCE DA OTCEPE VOJVODINU!
pa su pokusali usranu deklaraciju da ubace ali pošto su čuli da bolje ne prilaze u ns sa tim sranje skrenuli su u mitrovicu...
Prdnulabim deklaracija
Dakle ko još ima osim tih dokazanih djubradi agentskih da je šovinista u Vojvodini?
Smrdikalska mantra...
Ljude poput njega s obzirom da je studente i narod uz njih nazvao placenicima stranim, izdajnici a koje je neko dizajnirao za zlo srbiji.Ovaj boto kako me ti nazivaš je proveo rat u Krajini,a ne pod jorganom.
Bljuvotine koje si ti danas napiso za te ljude
covece idi na istoriju pa drzi predavanja, a ovo je politikaA koliko je ono bilo Dukljana u CG pre nego što se zacario Đukaj? Inače, i Mila Pajić je nekakva Srpkinja, bar na popisu.
Neumoran si u zatrpavanju Vučićeve odgovornosti za smrt 16 ljudi ispod nadstrešnice, odgovornosti za ovo:A koliko je ono bilo Dukljana u CG pre nego što se zacario Đukaj? Inače, i Mila Pajić je nekakva Srpkinja, bar na popisu.
Samo dok budeš vratio Pajtića na vlast, a i on mantra da vojvođanski separatizam “ne postoji”, a dok se pitao gajio je ustašoida Kostreša i “Vojvođanski klub”, kao ukrasne biljke…Vojvođanski autonomaši?
A koji su to ako izuzmemo agentsku paščad muslimane iz bejha Gruhonjića (tetak mu azem vlasi vođa titine omladine) Hrvatica ana lalić (trenutno predsednica ndnv koji su osnovali gruhonjic i Sejdinovicem, svalerka lidera poksa u ns) , hrvat pogačar, Hrvatica maja mrnuštik, govedo Čanak i bivša mu supruga marija vasic?
Ima li takvih još u narodu?
U novom sadu ima 81% Srba na poslednjem popisu, kako je moguce tu bilo šta otcepiti?
Dakle osim ovih agentskih gnjida koje sistem koristi kao strasila kojima nas rezim toboz "brani" od njih i separatizacije nema niko?
Te iste gnjide su koristili u pokusaju da STUDENTE OCRNE KAO DA TOOBOZ HOCE DA OTCEPE VOJVODINU!
pa su pokusali usranu deklaraciju da ubace ali pošto su čuli da bolje ne prilaze u ns sa tim sranje skrenuli su u mitrovicu...
Prdnulabim deklaracija
Dakle ko još ima osim tih dokazanih djubradi agentskih da je šovinista u Vojvodini?
Smrdikalska mantra...
a neobavesteni mackar nas je usrecio, po tebi? eto, bar sada francuz nece, resen i pre raspisavanja izbora, sam je sebe ogradio od studenata, sad nam je kao milica zamlatnica, neka mu da aljek fenove da ih deli kada postane ministar u sns-uZahebi s tim: ne gledam ja AV-ove televizije nego si ti potpao pod uticaje drugosrbijanske propagande, inače im trebate samo dok ne zajašu, kao Koštunica DOS-u, posle vam sledi TV denacifikacija i zahebavanje bez kraja, kao ono sa DSS.
Ma pusti ga, vidi kako ima cool Ličana:Ovaj boto kako me ti nazivaš je proveo rat u Krajini,a ne pod jorganom.
Bljuvotine koje si ti danas napiso za te ljude iz Republike Srpske,ne bi ni Čanak napiso,ni ustaše.
VRS nije mogla pomoć Krajini,ni pod pretpostavkom da Karadžić nije ništa dogovorio s Tuđmanom.Jednostavno nisu imali viška ljudi.Na kraju je poslije pada RSK palo i 13 opština zapadne Republike Srpske.Ljude poput njega s obzirom da je studente i narod uz njih nazvao placenicima stranim, izdajnici a koje je neko dizajnirao za zlo srbiji.
E pa to su OPASNE OPTUZBE I RECI!
I one koji u poput stoke bez repa za dnevnicu idu u autobusima na glasanje u srbiju gde imaju fiktivne adrese i na skupove sirom srbije glumeci narod iz srbije mitrovice, nisa..
O takvima svi cestiti ljudi misle najgore
Tvoju krajinu ako ne lazes da si borac odande (lako ti mogu proveriti daj mi samo podatak, ime i jedinicu) nije niko drugi prodao no sistem koji branis. Kada su 1994 uveli sankcije iz beograda prema RS u avgustu i time srpsku krajinu osudili na propast jer je karadžić morao s tudjmanom dogovoriti se da bi dobijao naftu, da ce vojska rep srpske biti pasivna u sukobima HV I VOJSKE KRAJINE...
Ni jedan krajišnik ne brani ove koji su ih prodali.
Kad je Seselj tamo dosao i postavio svoje sve je i otislo u pm...
Meni ne mozes mantru prodavati o tome