Blokade je dizajnirao neko ko mrzi Srbiju

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sta je netacno ?
da turas nosinu ovde iz republike srpske ?
zaboli nas stojko sta se regulisalo zakonima srbije i bih. ti zivis u rep srpskoj odatle si rodom i proeklom.
mi se ne mesamo vama niti zabijamo nos u tvoje dvoriste

ovde nemas boraviste i nemas sta ti da pametujes nama ... zabij nos u svoje dvoriste

takvi kao ti cine sve da srbi u srbiji promene misljenje o vama.

boli nekog patka sta misli neko odande iz pripizdine o nasoj situaciji.

dodikov bot.

dodik cini sve da se srpskoj nanese steta pa tako i onaj ebeni non pejper je napravljen posle njegovog toboz kurcenja i inacenja eu. sve smisljeno radi ta njuska lopovska...

kada bude ovde imao prebivaliste, posao, onda ces imati pravo kao mi...

zabij nos u svoje dvoriste. nama puca patka za vase izbore ... to je vasa stvar.

ko si bre ti da nekom solis pamet u srbiji tamo iz ....

upamti da cemo na sledecim izborima dobro obracati paznju na vase silne autobuse transportovanih glasaca iz rep srpske koji su ovde prijavljeni po nji 50 i 100 na jednu adresu...

necete vise varati
:pop:
U ime oca, duha,sina svetog Amin.

Profesorka Medicinskog fakulteta u Beogradu Valentina Arsić Arsenijević ocenila je da su blokade i zahtev za vanrednim izborima koji je za njima usledio, dizajnirao neko ko mrzi Srbiju.​

Pogledajte prilog 1732284
- Šteta koju su blokade načinile je i ta da studenti sa Medicinskog fakulteta prelaze na neblokiranu Vojno-medicinsku akademiju. Takođe, imam informacije i sa Pravnog fakulteta u Beogradu da je najmanje stotinak studenata uzelo ispisnice sa Fakulteta a da se sprema i veći broj njih da to isto uradi! Tako da mi se čini da protesti koji su prerasli u blokade, blokade koje su prerasle u gubitak godine, gubitak godine koji je prerastao u zahtev za izborima je nešto što je dizajnirao neko ko nije prijatelj Srbije i tih studenata - kazala je profesorka gostujući na javnom servisu.

Ona smatra da blokade predvode profesori koji su predvodili i promene 5. oktobra.

- Moj osećaj je da je ozbiljna grupa profesora upravo generisala ovakvu jednu atmosferu na Univerzitetu! Ja kad gledam iz vizure Medicinskog fakulteta, to su profesori koji su predvodili petooktobarske promene, to su profesori koji su zastupali nezakonite i neakademske mere tokom kovid pandemije - ističe Arsićeva.

Licemeri​

U istom nastupu, Arsićeva je ocenila da je krajnje licemerno to što profesori onemogućavaju studente da studiraju, dok istovremeno sebi povećavaju plate.

- Univerzitet koristi ovu situaciju da studentima onemogućava nastavu i ispite a za to vreme omogućava izbor emeritus profesora u trenutku kad je Univerzitet u blokadi, kada je rektor na strani studenata svom svojom snagom i potpisom na listi za izbore! Ovih dana se održava Senat Univerziteta gde treba da se raspravlja o biranju Ivanke Popović za emeritus profesora, dok za studente nema nastave. Morate biti dosledni a ne licemerni - kazala je Arsićeva.

https://informer.rs/politika/vesti/1020019/valentina-arsic-o-blokadi-fakulteta
*****************************************************************************************
Da li može nešto das se ostvari i dobije ali ne na nečiju tudju štetu?
Kada se uporedi odnos mnogih drugih nacija koji sa ponosom cijene, poštuju i vole svoju zemlju/državu, onda nikakvo čudo što je naziv teme više nego na žalost tačan.
Ne može a da se ne vidi učinjena šteta, ako uopšte ima smisla i naglašavati da je to nešto loše i nepoželjno bilo gdje da je.
Bitno da je tvoj Vučić voli, valjda je zato toliko pokrao i uništio.

Inace dovoljno je izvesti zakljucke samo na osnovu medija koje pratite. Glavni vam je N1 - strani. Zar to nije dokaz izdajnistva? Tako bi vam, da ste na poziciji moci, stranci donosili sve odluke umesto vas.
Šrodi, narod i ljudi iz susedstva N1 su izašli da telima zaštite tu televiziju od Vulinove crvene bande. N1 i Pink niko do betonske ploče ne želi da štiti, a RTS prilikom blokade, čak ni betonske ploče...

Dokaz izdajništva je tvoje protivljenje narodnoj volji.

Profesorka Medicinskog fakulteta u Beogradu Valentina Arsić Arsenijević ocenila je da su blokade i zahtev za vanrednim izborima koji je za njima usledio, dizajnirao neko ko mrzi Srbiju.​

Pogledajte prilog 1732284
- Šteta koju su blokade načinile je i ta da studenti sa Medicinskog fakulteta prelaze na neblokiranu Vojno-medicinsku akademiju. Takođe, imam informacije i sa Pravnog fakulteta u Beogradu da je najmanje stotinak studenata uzelo ispisnice sa Fakulteta a da se sprema i veći broj njih da to isto uradi! Tako da mi se čini da protesti koji su prerasli u blokade, blokade koje su prerasle u gubitak godine, gubitak godine koji je prerastao u zahtev za izborima je nešto što je dizajnirao neko ko nije prijatelj Srbije i tih studenata - kazala je profesorka gostujući na javnom servisu.

Ona smatra da blokade predvode profesori koji su predvodili i promene 5. oktobra.

- Moj osećaj je da je ozbiljna grupa profesora upravo generisala ovakvu jednu atmosferu na Univerzitetu! Ja kad gledam iz vizure Medicinskog fakulteta, to su profesori koji su predvodili petooktobarske promene, to su profesori koji su zastupali nezakonite i neakademske mere tokom kovid pandemije - ističe Arsićeva.

Licemeri​

U istom nastupu, Arsićeva je ocenila da je krajnje licemerno to što profesori onemogućavaju studente da studiraju, dok istovremeno sebi povećavaju plate.

- Univerzitet koristi ovu situaciju da studentima onemogućava nastavu i ispite a za to vreme omogućava izbor emeritus profesora u trenutku kad je Univerzitet u blokadi, kada je rektor na strani studenata svom svojom snagom i potpisom na listi za izbore! Ovih dana se održava Senat Univerziteta gde treba da se raspravlja o biranju Ivanke Popović za emeritus profesora, dok za studente nema nastave. Morate biti dosledni a ne licemerni - kazala je Arsićeva.

https://informer.rs/politika/vesti/1020019/valentina-arsic-o-blokadi-fakulteta
*****************************************************************************************
Da li može nešto das se ostvari i dobije ali ne na nečiju tudju štetu?
Kada se uporedi odnos mnogih drugih nacija koji sa ponosom cijene, poštuju i vole svoju zemlju/državu, onda nikakvo čudo što je naziv teme više nego na žalost tačan.
Ne može a da se ne vidi učinjena šteta, ako uopšte ima smisla i naglašavati da je to nešto loše i nepoželjno bilo gdje da je.
.
Мислим да је ово пројекат неког ко неизмерно воли Србију.

Целој Србији је јасно и недвосмислено показано да осим распалог система државне контроле у грађевинарству, видимо и да су службе безбедности потпуно неспособне и већ 6+ месеци нису у стању да открију ко организује и плаћа ове демонстрације.

Власт је потпуно неспособна да заштити Србију од своје неспособности и за Србју је најбоље да се што пре изгуби.

.

1748081642473.png
- Šteta
zamena teza, i dehumanizacija kada se pljuju oni koji traze pravdu, a nije steta ni 1555 zivota, jer vlast tvrdi da i tada ostaje vlast, a batinasi sa palicama postaju heroji kada 1 devojci koja bezi slome vilicu

potpuna je perverzija sto vi nama servirate, stanje ne da nije redovno, nego je neodrzivo, ali ucice se o ovom eksperimentu nekada
Tako da mi se čini
to i ja kazem, kada su polazisne predpostavke pogresne, coveku se pricinjavaju potom stvari koje su samo na 1. pogled logicne, ali da kazemo da je profesorka intelektualno postena kada priznaje da joj se samo cini

Poslednja izmena:
sta je netacno ?
zaboli nas stojko sta se regulisalo zakonima srbije i bih. ti zivis u rep srpskoj odatle si rodom i proeklom.

ovde nemas boraviste i nemas sta ti da pametujes nama ... zabij nos u svoje dvoriste

dodikov bot.

dodik cini sve da se srpskoj nanese steta pa tako i onaj ebeni non pejper je napravljen posle njegovog toboz kurcenja i inacenja eu. sve smisljeno radi ta njuska lopovska...

zabij nos u svoje dvoriste. nama puca patka za vase izbore ... to je vasa stvar.

upamti da cemo na sledecim izborima dobro obracati paznju na vase silne autobuse transportovanih glasaca iz rep srpske koji su ovde prijavljeni po nji 50 i 100 na jednu adresu...

necete vise varati
Ne.. moje poreklo je od Peći tj sa Kosova i Metohije. Onda smo jedno vrijeme bili nastanjeni u Hercegovini.. sada nas ima na sve strane ;od Mrkonjić Grada, Banja Luke, Doboja, Brčkog, Tuzle, Valjeva, Loznice, Požarevca, S. Palanke.. a u Beogradu najviše. U Vojvodini na više mjesta i to još sa kraja 19 vijeka.
Više od trećine moje bliže familije živi u Srbiji.. imam i nekretninu, dakle prebivalište. Dva solunca su neki moji pradjedovi, druga dva su sahranjeni negdje kod Valjeva i na Ceru jedan u partizanima, drugi kod čiča Draže.. itd, itd..
Dakle, šta sve to "govori"?
Da nije to tako jednostavno nekoga prozivati. Nikada ne znaš kakve sudbine su iza nekoga.
Sramno je to što pišeš.
Šteta za sve nas Srbe je što smo tako nesložni i što smo sami sebi najveći neprijatelji.

Ne.. moje poreklo je iz Peći tj sa Kosova i Metohije.
bla bla bla
da nisi rodjen tamo ? il iracunas djeda ?
sve i daj este tako pa sta ? ti nemas prijavu rpebivalista u srbiji, ne zivis ovde ne radis ovde i nemas pravo glasa naizborima.
samim tim tvoje mesanje u desavanja politicka u srbiji uzimamo kao PROMUCAJ PA PROSPI

mi se ne mesamo u vase dovriste i ako su mi roditelji majke odande rodom i poreklom, to mi ne daje za pravo da se mesam u dvoriste republike srpske oko politike vec to prepustamo narodu iz rep srpske

oni stose dovode autobusima na glasanje u srbiju (fiktivne adrese) i na skupove sns i takvi kao ti sto se ovde mesaju u tudje dvoriste samo cine dodatno na tome da srbi iz srbije pocnu da gledaju nemilo na osobe odande... i da vas ne smatramo prijateljima

stose politike tice gledaj svoje dvoriste , ovde nemas nikakvo pravo oko toga jer nemas pravo glasa.

Inace dovoljno je izvesti zakljucke samo na osnovu medija koje pratite. Glavni vam je N1 - strani. Zar to nije dokaz izdajnistva? Tako bi vam, da ste na poziciji moci, stranci donosili sve odluke umesto vas.
Najveci izdajnici u Srbiji su oni koji podrzavaju Srbe u Sluzbi i SNS-u.

Najveci kriminalci, lopovi, reketasi, batinasi i ubice u Srbiji su- Srbi, a ne neki stranci.

Onaj ko podrzava diktatore i krimose Srbe iz SNS-a je najveci izdajnik Srbije, nije cak ni blizu.

Inace, sav standard u Srbiji je porastao kada su vam stranci izbacili besmislicare iz Sluzbe iz finansijskog sektora/banaka.

Da su ostali u istom izdajnici poput Borke Vucic, koja je davala besmislicarske kredite po nalogu domacih izdajnika iz Sluzbe, danas bi Srbi u Srbiji umirali od gladi.

bla bla bla
da nisi rodjen tamo ? il iracunas djeda ?
sve i daj este tako pa sta ? ti nemas prijavu rpebivalista u srbiji, ne zivis ovde ne radis ovde i nemas pravo glasa naizborima.
samim tim tvoje mesanje u desavanja politicka u srbiji uzimamo kao PROMUCAJ PA PROSPI

mi se ne mesamo u vase dovriste i ako su mi roditelji majke odande rodom i poreklom, to mi ne daje za pravo da se mesam u dvoriste republike srpske oko politike vec to prepustamo narodu iz rep srpske

oni stose dovode autobusima na glasanje u srbiju (fiktivne adrese) i na skupove sns i takvi kao ti sto se ovde mesaju u tudje dvoriste samo cine dodatno na tome da srbi iz srbije pocnu da gledaju nemilo na osobe odande... i da vas ne smatramo prijateljima

stose politike tice gledaj svoje dvoriste , ovde nemas nikakvo pravo oko toga jer nemas pravo glasa.
Malo se opusti, smiri, pa ponovo sve pročitaj.
Ti upravo zabranjuješ nama iz Srpske da komentrišemo situaciju u Srbiji?
Po toj osnovi? trebalo bi prije nas i svima drugima zabraniti koji nisu iz Srbije, iz Hr, Slovenije, C.G., Makedonije, EU i dr kontinenata. Ili je svima njima dozvoljeno za razliku od nas?
Upravo kršiš sve ljudske i civilizacijske slobode na pravo mišljenja i odlučivanja.

po zakonima srbije i bih na koje se pozivas kad si iskukako drzavljanstvo srbije , ti nemas nikakvo pravo da glasas u srbiji jer nije dozvoljeno biti prijavljen istovremeno u srbiji i bih.
:kpozdrav:

zabij nos u svoje dvoriste, mi se tamo vama ne mesamo. budi pristojan
Kako se inače dobija dvojno državljanstvo u drugim državama? Kako to kod njih može i funkcioniše i po kakvim zakonima?
Ili ne postoji nigdje nego samo kod nas?

Malo se opusti, smiri, pa ponovo sve pročitaj.
Ti upravo zabranjuješ nama iz Srpske da komentrišemo situaciju u Srbiji?
ko si bre ti odande da ovde NEKOME SOLIS PAMET GOVORECI O deci i narodu koji je ustao protiv korupcije koja ga ubija da zele zlo srbiji ?

jel mi vama tako ensto govorimo o vasim desavanjima ?

ko si bre ti ?

zabij nos u svoje dvoriste radi pristojnosti , kao sto mi ne gledamo u vase dvoriste vec vama dopustamo da odlucujete bez da iznosimo svoja misljenja

nikada ovde neces videti da sam komentarisao i li sugerisao oko vasih izbora ili slicnoga sto spada iskljucivo u vase stvari!

malo kulture i pristojnosti da takvi poput tebe ne omrznu ovde narodu citav srpski rod iz rep srpske

to ti je i cilj ocito...

Kako se inače dobija dvojno državljanstvo u drugim državama? Kako to kod njih može i funkcioniše i po kakvim zakonima?
Ili ne postoji nigdje nego samo kod nas?
po dogovu bih i srbije dobio si ga

ONO TI NE DAJE PRAVO GLASA U SRBIJI
postoje zakoni koji kako u srbiji tako i u bih ne dopustaju istovremeno dva prebivlaista . kada jedno prijavis prethodno mroas da odjavis automatski

nemoj se vise praviti naivan.

lepo sam milion puta objasnio da imas i malo kulture i pristojnosti ne bi se naturao ovde u nase dvoriste jer nas tvoje msiljenje apsolutno ne zanima!

kao sto se ni mi ne mesamo u vase dvoriste ! niti b ivas nase misljenje zanimalo jer nemamo nikakvo pravoglasa tamo...

malo pristojnosti i kulture pokazi. shvati ebe nam se za misljenje stranaca o nasim unutrasnjimas stvarima.

kada budes ovde boravio imao prijavu prebivlaista (ne fiktivnu) i posao onda cemo tvoje misljenje i uzeti kao ozviljno do tada... :ljutko:

sta je netacno ?

dodikov bot.

necete vise varati
:eek: Изгледа да студентски протести баш лоше утичу на тебе?

:eek: Изгледа да студентски протести баш лоше утичу на тебе?
1748109131321.png

Back