Blokade i protesti 2024/5 (opšta tema)

IMG_4505.jpg

Osnova rijalitija, oni koji hoće da studiraju i predaju ne mogu na fakultet, na fakultetima oni koji neće da studiraju i naravno, bez uprave univerziteta koji se nalaze po tajnim sobama.....
Zar ne moze policija da oslobodi zgrade fakulteta od huligana? Koji su oni uopste faktor tu? Po toj logici onda mozemo i mi sa foruma da se organizujemo i zauzmemo neki fakultet?
U normalnim uslovima niko ne kontrolise ulaze, svako ko hoce moze unutra.

Zar ne moze policija da oslobodi zgrade fakulteta od huligana? Koji su oni uopste faktor tu? Po toj logici onda mozemo i mi sa foruma da se organizujemo i zauzmemo neki fakultet?
Ne možemo, ključeve i komandu drže oni "zbog kojih se šeta" da ostanu na mestima i rade kao i do sada, pa se pitaš....kako institucije same sebe ruše? a to ne vide ljudi....pa čak ni srcem.....mada lažu, jer bi imali srce i za one druge....da ga uopšte imaju....

ti prvo svoju glavu da oslobodiš od drugara koji ti šapuću šta da pišeš, pa posle idi da oslobađaš šta hoćeš

Back