Ne može, da mi pokloni sablju sa ugraviranim mojim imenom i ordenТа изјава може да се схвати на разне начине![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne može, da mi pokloni sablju sa ugraviranim mojim imenom i ordenТа изјава може да се схвати на разне начине![]()
Само то? Мало је! Мора и нешто у кешу, заслужио сиNe može, da mi pokloni sablju sa ugraviranim mojim imenom i orden
Botovanjem za sns.Dakle, kod tebe je negde između 6pm i 1pm.Baviš li se čime?
Postali su narodni od pre možda nedelju dana: tek kad je Druga Srbija počela da se distancira od njih.
Srpske sluzbe i nisu srpske niti rade u nasu korist nego uvek protiv.Nažalost, da. Srpske službe spadaju među najgore udelom svetu.
Znaš za onaj vic? Nije zapravo izmišljen, stvaran je događaj.
Avion u tajnoj operaciji treba da sleti, ali pilot je zaboravio šifru. I kruži okolo naokolo, nikako da dobije dozvolu da sleti. Italijanska služba (koja je, inače, među gorima) se sažali i kontaktira ga neko iz Italije da ga obavesti koja je mu je šifra da, jadan, može više da sleti.
![]()
Izvini, ovo je u nivou onoga da su se Bjela, Kesić & Co “sami pozvali” na protest u NS u svojstvu govornika: a ako misliš na onaj miting u BG-u, to uopšte nije bio samo studentski protest i odmah se videla razlika, aktivisti raznih NVOsu se propisno opekli.Apsolutno netačno, zapravo situacija je potpuno suprotna, mislim maltene od samog starta protesta (još u Novembru) studenti su se jasno distancirali od "druge Srbije" i od političara i likova koji su kao njihov zaštitni znak (i koji su pokušali malo da izlešinare i ućare koje jeftine političke poene na konto tih protesta), ono čak šta više jasno su im stavili do znanja da nisu poželjni na tim protestima i da to nikako ne rade u njihovo ime i jasno su i dali do znanja da zastave EU, zastave Ukrajine, lgbt zastave i slično nisu dobrodošle na protestima.
Tako da ovo je od samog početka narodna buna i neki opšte-narodni bunt i nezadovoljstvo koje se već godinama akumuliralo u ljudima, ono počelo je sa tom tragedijom u Novom Sadu i tom nadstrešnicom ali je vrlo brzo preraslo u opšte-narodni bunt i ako bi baš moram da poredim ove proteste sa nečim poredio bi ih sa litijama u Crnoj Gori (koje su isto počele kada je Milo udario na SPC ali su vrlo brzo prevazišli samo crkveno i versko pitanje i postali opšte-narodni i anti-režimski bunt gde je bio moguć samo jedan ishod a to je odlazak Mila sa vlasti kao što je i sad ovde moguć samo jedan ishod a to je odlazak Vučića i naprednjaka sa vlasti).
Ponovo, nešto što je započela Mila Pajić i što održavaju Šolakove televizije nema dodirnih tačaka sa litijuma kojima je oteran Don Milo, a svako teoretisanje “samo da ovi odu” je samo slabo zakamufliran zahtev da se Šolakova interesna grupa dovede na vlast bez izbora.Apsolutno netačno, zapravo situacija je potpuno suprotna, mislim maltene od samog starta protesta (još u Novembru) studenti su se jasno distancirali od "druge Srbije" i od političara i likova koji su kao njihov zaštitni znak (i koji su pokušali malo da izlešinare i ućare koje jeftine političke poene na konto tih protesta), ono čak šta više jasno su im stavili do znanja da nisu poželjni na tim protestima i da to nikako ne rade u njihovo ime i jasno su i dali do znanja da zastave EU, zastave Ukrajine, lgbt zastave i slično nisu dobrodošle na protestima.
Tako da ovo je od samog početka narodna buna i neki opšte-narodni bunt i nezadovoljstvo koje se već godinama akumuliralo u ljudima, ono počelo je sa tom tragedijom u Novom Sadu i tom nadstrešnicom ali je vrlo brzo preraslo u opšte-narodni bunt i ako bi baš moram da poredim ove proteste sa nečim poredio bi ih sa litijama u Crnoj Gori (koje su isto počele kada je Milo udario na SPC ali su vrlo brzo prevazišli samo crkveno i versko pitanje i postali opšte-narodni i anti-režimski bunt gde je bio moguć samo jedan ishod a to je odlazak Mila sa vlasti kao što je i sad ovde moguć samo jedan ishod a to je odlazak Vučića i naprednjaka sa vlasti).
Izvini, ovo je u nivou onoga da su se Bjela, Kesić & Co “sami pozvali” na protest u NS u svojstvu govornika: a ako misliš na onaj miting u BG-u, to uopšte nije bio samo studentski protest i odmah se videla razlika, aktivisti raznih NVOsu se propisno opekli.
Počeli su da se distanciraju u praksi relativno od skora, i Nataša Kandić je trenutno reagovala, uporediti njeno pisanje od pre jedne nedelje (pošto je stvarno došlo do distanciranja u praksi) sa onim što je dotična pisala dok je ProGlas još uvek čvrsto držao dizgine:
Pogledajte prilog 1693926
Vs ovo:
Pogledajte prilog 1693927
Izvini, ovo sa ludim babama je prividno, a svako pozivanje na AV i SNS imputiranje: ne podržavam ni jednu stranku ali to ne implicira da nisam kategorički protiv povratka Druge Srbije na vlast bez izbora.Čekaj tebi ta luda baba i šta ona dokona piše je relevantan i kao nekakav "dokaz" ?
Mislim šta bitno je šta piše ova izlapela baba a nije ti bitno kad su još u Decembru studenti najurili Mariniku sa protesta, mislim ovi protesti nisu samo protiv režima već i protiv Đilasa, Marinike, Miloša Jovanovića i tih Vučićevih plesnih partnera i omiljenih opozicionara.
Sad po prvi put protesti zaista imaju šanse da uspeju i da napokon narod ove najuri sa vlasti, a zašto, pa zato što ovi protesti za razliku od nekih prethodnih nemaju nikakve veze sa tzv. opozicijom niti iza njih stoji bilo kakva stranka, koalicija, politička platforma ili nekakvi "lideri" koje je Vučić promovisao u lidere opozicije (jer zna da ih niko ko je anti-režimski orijentisan ne yebe ni 2%) , jednostavno provaljeni su već i kompletna ta Vučićeva igra i manipulacija je provaljena i njegove laži koje su ga godinama održavale na vlasti više ne prolaze, zato režim i nema odgovor za ove proteste i u biti sve te gluposti i spinove režima o nekakvnoj "obojenoj revoluciji", "izdajnicima", ne znam hrvatskoj služni, Kurtiju i tako nek tragi-komične nebuloze samo još dodatni revolt izazivaju i isteruju još više ljudi na ulice (jer takve gluposti i nebuloze više ne prolaze ni kod glasača SNS-a) i ono jednostavno dešava se ono neizbežno , ono jasno je da je ovima istekao rok upotrebe, da su se više smučili narodu i da ne mogu više da ostanu na vlasti i isto kao i na litijama u Crnoj Gori moguć je samo jedan ishod a to je smena vlasti.
Kako bi dokazao da su ovi protesti “upereneni protiv” Marinike Tepić i posebno protiv suštinskog predsedavajućeg studentskog plenuma novosadskog novinarstva Dinka Gruhonjića?Čekaj tebi ta luda baba i šta ona dokona piše je relevantan i kao nekakav "dokaz" ?
Mislim šta bitno je šta piše ova izlapela baba a nije ti bitno kad su još u Decembru studenti najurili Mariniku sa protesta, mislim ovi protesti nisu samo protiv režima već i protiv Đilasa, Marinike, Miloša Jovanovića i tih Vučićevih plesnih partnera i omiljenih opozicionara.
Sad po prvi put protesti zaista imaju šanse da uspeju i da napokon narod ove najuri sa vlasti, a zašto, pa zato što ovi protesti za razliku od nekih prethodnih nemaju nikakve veze sa tzv. opozicijom niti iza njih stoji bilo kakva stranka, koalicija, politička platforma ili nekakvi "lideri" koje je Vučić promovisao u lidere opozicije (jer zna da ih niko ko je anti-režimski orijentisan ne yebe ni 2%) , jednostavno provaljeni su već i kompletna ta Vučićeva igra i manipulacija je provaljena i njegove laži koje su ga godinama održavale na vlasti više ne prolaze, zato režim i nema odgovor za ove proteste i u biti sve te gluposti i spinove režima o nekakvnoj "obojenoj revoluciji", "izdajnicima", ne znam hrvatskoj služni, Kurtiju i tako nek tragi-komične nebuloze samo još dodatni revolt izazivaju i isteruju još više ljudi na ulice (jer takve gluposti i nebuloze više ne prolaze ni kod glasača SNS-a) i ono jednostavno dešava se ono neizbežno , ono jasno je da je ovima istekao rok upotrebe, da su se više smučili narodu i da ne mogu više da ostanu na vlasti i isto kao i na litijama u Crnoj Gori moguć je samo jedan ishod a to je smena vlasti.
Čekaj a jel ti sad troluješ, botuješ ili si stvarno lud ?Ponovo, nešto što je započela Mila Pajić i što održavaju Šolakove televizije nema dodirnih tačaka sa litijuma kojima je oteran Don Milo, a svako teoretisanje “samo da ovi odu” je samo slabo zakamufliran zahtev da se Šolakova interesna grupa dovede na vlast bez izbora.
Kako bi dokazao da su ovi protesti “upereneni protiv” Marinike Tepić i posebno protiv suštinskog predsedavajućeg studentskog plenuma novosadskog novinarstva Dinka Gruhonjića?
Bez pozivanja na sopstvene tvrdnje ili na reče mi jedan čoek?
Ne skreći sa suštine. Ne podržavam ni jednu partiju ali nisam slep niti živim u Šolakovom virtuelnom svetu.Čekaj a jel ti sad troluješ, botuješ ili si stvarno lud ?
Mislim koja Mila Pajić, koji Šolak,, šta pričaš ti, realno 90% ljudi na protestima ni ne zna ko je Mila Pajić, iskreno ni ja nisam znao do možda pre mesec dana, inače ovi protesti jesu krenuli od studenata ali su se proširili i prešli u opšte-narodni bunt (to su sad i prosvetari i rudari i poljoprivrednici i taksisti i advokati, itd) , inače budi siguran da niko na ulici ne protestvuje da bi Đilas ili Marinika došli na vlast niti je iko na ulici u njihovo ime, jasno su im o početka to stavili do znanja (kada su ih i najurili sa protesta) , mada oni i ako dođu na protest mogu da dođu samo inkognito i u svojstvu običnih građana, znači mogu malo da prošetaju (mada poželjno bi bilo malo da se zakamulfliraju), malo vide šta se dešava, eventualno popiju neki sokić ili nešto gricnu usput, opale po neki selfi i idu kući, ono kao što i svi mi možemo da odemo samo u svojstvu običnih građana , inače od samog početka ovi protesti su bili apolitički i nisu imali veze ni sa kakvom strankom ili ideologijom i od samog početka su imali narodni karakter i privlačili su najširi mogući dijapazon ljudi od onih totalno apolitičnih pa do onih što nacionalno što građanski opredeljenih.
Inače već godinama i godinama unazad se pričalo i bilo jasno da će ove biti moguće smeniti i oterati sa vlasti jedino na ulici i upravo to se i dešava i ovi na vlasti šta su tražili to su i dobili.
Takođe ajde da vidimo šta je najgore što može da nam se desi nakon što ode Vučić, šta da dođe Marinika umesto njega, ok čak i ona da dođe ono u najgorem slučaju ako ništa drugo biće barem smenjivija od Vučića i mnogo lakše ćemo se ratosiljati nje nego Vučića, mislim šta to i ta mučena Marinika može da uradi što već nije Vučić, šta lobiraće za rio tinto, imaće NATO kancelariju u generalštabu, daće Šiptarima na KiM Gazivode, Trepču, tablice, predaće im sudstvo, policiju, Rosu će da upada na sever Kosovske Mitrovice kako im se digne ona stvar, slaće vojnu pomoć Ukrajini, glasaće protiv Rusije u UN, kupiće od Makrona zastarele Miraže po paprenim cenama, dovešće likove kao što su Bler i Šreder za savetnike, spucaće 17 milijardi na Expo ne pitavši narod ništa o tome dok decu lečimo SMS porukama i dok ljudi jedu jeftin parizer i paštetu od 37 kinti , ono bombardovaće nas 24 sata propagandom i treš reality programima na TV-u..........mislim čak i ta nesrećna Marinika da dođe (a neće nit iko ko protestvuje želi da ona dođe na vlast) koje se vidim plašiš kao nekakve babaroge ono teško da bi mogla da nas ***** kao što su nas ujebali i uneredili Vučić i naprednjaci za ovih 12,13 godina na vlasti.
Inače ljudi samo žele ovima napokon da vide leđa (a posle šta će biti otom-potom, čak nikoga ni ne zanima toliko) i svaka promena bi u ovom trenutku bila pozitivna stvar, ono samo više nek se promeni nešto i da vidimo da smo se napokon pomerili sa mrtve tačke.
Ono kao jedan ortak što je nosio neke ružne, stare, iscepane patike i kao sad gleda da kupi nove i kao merka koje će i kao ne zna dal da uzme ove ili one, jer ove su mu onako malo ružne, ne sviđa mu se baš dizajn, a ove ne znam malo imaju tvrd đon ili šta ja znam, a neko mu je rekao, brate pogledaj šta imaš na nogama i to što nosiš sad na šta liči, ono koje god da uzmeš svakako su bolje od tih koje trenutno imaš na sebi.
E to ti je to , daj samo da se rešimo ovih, pa ćemo posle videti, ali samo da vidimo da smo se napokon pomerili sa mrtve tačke.
Prvo pogledaj Tviter kanal Đilasove partije pa onda nastavi gde si započeo. Čisto da budemo načisto sa tim da li Đilas i Marinika možda ne podstiču stvar, a u to da je podržavaju već nema nikakve sumnje.Pa tako što su Mariniku studenti najurili sa protesti i jasno joj poručili da nije dobrodošla nit se iko tamo smrzava na ulici u njeno ime, a taj Dinko Gruhonjić je potpuno irelevantan i nebitan lik (preko 90% ljudi u Srbiji ne zna ni ko je on) , on je opet spin vlasti i režimska priča (kao uostalom i Đilas, Marinika i ta ekipa) a on realno lik ne može da okupi ni 20 stanara u svojoj zgradi na skup kućnog saveta a on će nekog kao da izvodi na ulice , mislim presmešno (ali ta priča i jeste za unutrašnju upotrebu i namenjena glasačima SNS-a koje očigledno ni sam Vučić ne smatra baš za mnogo inteligentne i informisane).
Čekaj a jel ti sad troluješ, botuješ ili si stvarno lud ?
Mislim koja Mila Pajić, koji Šolak,, šta pričaš ti, realno 90% ljudi na protestima ni ne zna ko je Mila Pajić, iskreno ni ja nisam znao do možda pre mesec dana, inače ovi protesti jesu krenuli od studenata ali su se proširili i prešli u opšte-narodni bunt (to su sad i prosvetari i rudari i poljoprivrednici i taksisti i advokati, itd) , inače budi siguran da niko na ulici ne protestvuje da bi Đilas ili Marinika došli na vlast niti je iko na ulici u njihovo ime, jasno su im o početka to stavili do znanja (kada su ih i najurili sa protesta) , mada oni i ako dođu na protest mogu da dođu samo inkognito i u svojstvu običnih građana, znači mogu malo da prošetaju (mada poželjno bi bilo malo da se zakamulfliraju), malo vide šta se dešava, eventualno popiju neki sokić ili nešto gricnu usput, opale po neki selfi i idu kući, ono kao što i svi mi možemo da odemo samo u svojstvu običnih građana , inače od samog početka ovi protesti su bili apolitički i nisu imali veze ni sa kakvom strankom ili ideologijom i od samog početka su imali narodni karakter i privlačili su najširi mogući dijapazon ljudi od onih totalno apolitičnih pa do onih što nacionalno što građanski opredeljenih.
Inače već godinama i godinama unazad se pričalo i bilo jasno da će ove biti moguće smeniti i oterati sa vlasti jedino na ulici i upravo to se i dešava i ovi na vlasti šta su tražili to su i dobili.
Takođe ajde da vidimo šta je najgore što može da nam se desi nakon što ode Vučić, šta da dođe Marinika umesto njega, ok čak i ona da dođe ono u najgorem slučaju ako ništa drugo biće barem smenjivija od Vučića i mnogo lakše ćemo se ratosiljati nje nego Vučića, mislim šta to i ta mučena Marinika može da uradi što već nije Vučić, šta lobiraće za rio tinto, imaće NATO kancelariju u generalštabu, daće Šiptarima na KiM Gazivode, Trepču, tablice, predaće im sudstvo, policiju, Rosu će da upada na sever Kosovske Mitrovice kako im se digne ona stvar, slaće vojnu pomoć Ukrajini, glasaće protiv Rusije u UN, kupiće od Makrona zastarele Miraže po paprenim cenama, dovešće likove kao što su Bler i Šreder za savetnike, spucaće 17 milijardi na Expo ne pitavši narod ništa o tome dok decu lečimo SMS porukama i dok ljudi jedu jeftin parizer i paštetu od 37 kinti , ono bombardovaće nas 24 sata propagandom i treš reality programima na TV-u..........mislim čak i ta nesrećna Marinika da dođe (a neće nit iko ko protestvuje želi da ona dođe na vlast) koje se vidim plašiš kao nekakve babaroge ono teško da bi mogla da nas ***** kao što su nas ujebali i uneredili Vučić i naprednjaci za ovih 12,13 godina na vlasti.
Inače ljudi samo žele ovima napokon da vide leđa (a posle šta će biti otom-potom, čak nikoga ni ne zanima toliko) i svaka promena bi u ovom trenutku bila pozitivna stvar, ono samo više nek se promeni nešto i da vidimo da smo se napokon pomerili sa mrtve tačke.
Ono kao jedan ortak što je nosio neke ružne, stare, iscepane patike i kao sad gleda da kupi nove i kao merka koje će i kao ne zna dal da uzme ove ili one, jer ove su mu onako malo ružne, ne sviđa mu se baš dizajn, a ove ne znam malo imaju tvrd đon ili šta ja znam, a neko mu je rekao, brate pogledaj šta imaš na nogama i to što nosiš sad na šta liči, ono koje god da uzmeš svakako su bolje od tih koje trenutno imaš na sebi.
E to ti je to , daj samo da se rešimo ovih, pa ćemo posle videti, ali samo da vidimo da smo se napokon pomerili sa mrtve tačke.
U to su sami sebe ubeđivali ljudi koji su oterali Zlobu samo da bi zaseli Druga Srbija, Čanak i Čeda a onda oni sami bili izloženi denacifikaciji sa svih televizija 24/7. Inače, svakom živom je jasno da u Srbiji nema nikakve šanse da dođe do revolucionarne (tj bezizborne) smene vlasti a da Đilas i Druga Drbija ne zasednu naa vlast.E to ti je to , daj samo da se rešimo ovih, pa ćemo posle videti, ali samo da vidimo da smo se napokon pomerili sa mrtve tačke.
Ne skreći sa suštine. Ne podržavam ni jednu partiju ali nisam slep niti živim u Šolakovom virtuelnom svetu.
svakom živom je jasno da u Srbiji nema nikakve šanse da dođe do revolucionarne (tj bezizborne) smene vlasti a da Đilas i Druga Drbija ne zasednu naa vlast.
Sve dobro kazano! Observer za vucica do groba?Čekaj a jel ti sad troluješ, botuješ ili si stvarno lud ?
Podržavaš ava! A time i drugu Srbiju.Ne skreći sa suštine. Ne podržavam ni jednu partiju ali nisam slep niti živim u Šolakovom virtuelnom svetu.
ustao si da pišaš i umesto da nadješ šta treba tebi na pamet pao AV?Podržavaš ava! A time i drugu Srbiju.Nema karakteristike i postupka, koje je Druga ispoljila i učinila, a da to nije av takođe uradio.
Eto, nađi tako nešto. Izazov koji muško srce ne bi izbeglo.
Samo je Vučić garant mira jel?15.03. otvaram serbia war map...znajući lude srbe završit će kao sirija a država će im biti razgrabljena...
Не знам кога мислите да заваравате са том причом како не подржавате ни једну партију.Ne skreći sa suštine. Ne podržavam ni jednu partiju ali nisam slep niti živim u Šolakovom virtuelnom svetu.