Blokade i protesti 2024/5 (opšta tema)

Moraju i bajini sendvicari preko Drine da se uvoze.

Screenshot_20250212_213234_Gallery-321x500.jpg

По чему си дошао до овог ошинутог закључка, зато што постављам актуелна дешавања код мог народа-Срба, као и осталих грађана Србије?
Питај Мстислава што он поставља неке снимке и шта је његов разлог, умјесто што се трудиш да нешто наопако закључиш и повежеш.
Ни једну његову поруку нисам лајковао, него сам га напао на теми о Украјини јер се спрдао са погибијом Србина на ратишту и Косметом, па је то обрисано.
Било гдје да живе Срби (Србија-Република Српска-Црна Гора) пратим шта се дешава, а теби ако се не свиђа виђено на снимцима не мораш потезати некаквог Мстислава. Него напиши шта не ваља у постављеним снимцима.
Mstislav odobrava tvoje poruke sto znaci da se slaze sa tobom, cudna situacija
Meni bi smetalo a ti kako oces

Mstislav odobrava tvoje poruke sto znaci da se slaze sa tobom, cudna situacija
Smrdi tu nesto debelo

Мстислав на овој теми свима одобрава поруке а ти никако да га питаш шта му је? Више волиш да откриваш "тајну везу" јер ти је као нешто "засмрдило"! :namcor:
Биће да те секира што нисам на страни твог Вучића већ уз народ, за који видим да је јединствен и у великом је броју.

Мстислав на овој теми свима одобрава поруке а ти никако да га питаш шта му је? Више волиш да откриваш "тајну везу" јер ти је као нешто "засмрдило"! :namcor:
Биће да те секира што нисам на страни твог Вучића већ уз народ, за који видим да је јединствен и у великом је броју.
Ja te znam kao normalnog,ne razume zasto napadas samo ti ukazujem na neke cinjenice
Ne sekiram se ja oko nicega,nisam ja slep kod ociju
Ovo ti je dobronamerno nista lose
Nisu tu cista posla kad se srbomrzitelji raduju ovome

Ja te znam kao normalnog,ne razume zasto napadas samo ti ukazujem na neke cinjenice
u pravu si.. ljubomorni su na nas što imamo veće plate, što nema korupcije i kriminala, što nadstrešnjice padaju našoj deci na glave, što smo Šiptarima prepustili sve institucije, energetiku, ukinuli našima tablice, dinar.. itd pa zato hoće da smene Vučića :D

Pa da kupili kokice i gledaju i slade se kako se glodjemo
Apsolutno si u pravu
ne samo to brat
ljubomorni su i na stručnjake poput Grčića koji je ojadio EPS za pola milijarde eura a Vučić govorio kako je on stručan i pošten, ljubomorni su na žutog lopova Malog koji je plagirao doktorat, na kokainskog zavisnika Vulina su isto ljubomorni, na gospodina Brnabićku, jajoglavog Vučelića itd..
takve fantastične kadrove oni jbga nemaju pa se zato raduju što ovi naši studenti hoće da ih pohapse i najure

ne samo to brat
ljubomorni su i na stručnjake poput Grčića koji je ojadio EPS za pola milijarde eura a Vučić govorio kako je on stručan i pošten, ljubomorni su na žutog lopova Malog koji je plagirao doktorat, na Vulina su isto ljubomorni, na gosodina Brnabićku, jajoglavog Vučelića itd..
takve fantastične kadrove oni jbga nemaju pa se zato raduju što ovi naši hoće da ih pohapse i najure
A sto me svrstavas u tu grupu kad nemam nikave veze
Ja samo posmatram sa strane,stranke me u zivotu nisu zanimale
Mene zanima samo sta posle,plasi me da nebudemo opet preveslani a sve ide ka tome
Ako je tebi uredu da posle Murte dodje Kurta onda ok tvoje pravo

A sto me svrstavas u tu grupu kad nemam nikave veze
Ja samo posmatram sa strane,stranke me u zivotu nisu zanimale
Mene zanima samo sta posle,plasi me da nebudemo opet preveslani a sve ide ka tome
Ako je tebi uredu da posle Murte dodje Kurta onda ok tvoje pravo
meni je da tvoji naprednjački štakori završe u zatvoru a nek dođe posle ko hoće
ako i ti posle krše zakon i oni će u zatvore

Дакле, по твојој логици ако је неки Мстислав улетио клизећи и слаже се са порукама на теми онда је онолики народ заједно са мном постао ненормалан, а био је нормалан.
Разлика у гледању на дешавања између тебе и мене је што ја уопште не обраћам пажњу шта ће неко као Мстислав рећи, или рецимо неко у Хрватској и Словенији изјавити.
Искључиво обраћам пажњу шта народ у Србији говори и ради, у овом случају сада видим да је то већинско расположење.
Ни на оној теми о Украјини гдје често учествујеш уопште не обраћам пажњу на некакве Мстиславе или неколицину Хрвата, осим када претјерају у провокацијама, док неки форумаши из Србије изгибоше од доказивања са њима толико да су то претворили у једину сврху због које су на тој теми.

Земун...

Sonja ponovo na protestu: Izašla da podrži kolege iz Kraljeva u maršu do Kragujevca

2_vF5Rlm

https://x.com/n1srbija/status/1890033089629523984

Studentkinja Sonja Ponjavić danas je u Kraljevu izašla da podrži i isprati svoje kolege koji iz tog grada peške idu za Kragujevac.

„Naša Kraljevčanka, studentkinja Sonja Ponjavić, koja je pregažena tokom blokade Ruzveltove i Ulice kraljice Marije u Beogradu tokom odavanja pošte stradalima u Novom Sadu, danas je izašla da podrži i isprati svoje kolege iz Kraljeva, studente koji će pešačiti sve do Kragujevca gde će se u subotu održati protest Sretnimo se na Sretenje“, naveli su na Fejsbuk grupi SIDŽA.
Sonju je 16. januara pre početka odavanja pošte stradalima na trotoaru pregazio automobil i nosio na krovu prilikom čega je teško povređena i prevezena u Urgentni centar.

Podsetimo, studenti iz Kraljeva danas su sa kolegama iz Novog Pazara krenuli u studentski marš ka Kragujevcu. Oni su se sa kolegama iz Čačka, Užica, Gornjeg Milanovca sastali u Mrčajevcima i zajedno nastavili pešačenje. Kolona niških studenata danas treba da stigne u Jagodinu, a kolona studenata iz Beograda i Novog Sada u selo Čumić.

Zajedno će se sastati u Kragujevcu, na velikom protestu na Sretenje, 15. februara.

Poslednja izmena:
Земун...

Sonja ponovo na protestu: Izašla da podrži kolege iz Kraljeva u maršu do Kragujevca

2_vF5Rlm

https://x.com/n1srbija/status/1890033089629523984

Studentkinja Sonja Ponjavić danas je u Kraljevu izašla da podrži i isprati svoje kolege koji iz tog grada peške idu za Kragujevac.

„Naša Kraljevčanka, studentkinja Sonja Ponjavić, koja je pregažena tokom blokade Ruzveltove i Ulice kraljice Marije u Beogradu tokom odavanja pošte stradalima u Novom Sadu, danas je izašla da podrži i isprati svoje kolege iz Kraljeva, studente koji će pešačiti sve do Kragujevca gde će se u subotu održati protest Sretnimo se na Sretenje“, naveli su na Fejsbuk grupi SIDŽA.
Sonju je 16. januara pre početka odavanja pošte stradalima na trotoaru pregazio automobil i nosio na krovu prilikom čega je teško povređena i prevezena u Urgentni centar.

Podsetimo, studenti iz Kraljeva danas su sa kolegama iz Novog Pazara krenuli u studentski marš ka Kragujevcu. Oni su se sa kolegama iz Čačka, Užica, Gornjeg Milanovca sastali u Mrčajevcima i zajedno nastavili pešačenje. Kolona niških studenata danas treba da stigne u Jagodinu, a kolona studenata iz Beograda i Novog Sada u selo Čumić.

Zajedno će se sastati u Kragujevcu, na velikom protestu na Sretenje, 15. februara.
studentkinja sonja će ove godine prestati biti student....

Back