Blokade fakulteta

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ниси ти ништа схватила...
Или- јеси, него ти не одговара овај логичан след, па си га елегантно прескочила? :lol:
A šta je nelogično u mom primeru? On tj, mehaničar ne odradi posao, još na kvarno zaradi na tome, namesti da mu i drug zaradi, ja zbog toga pretrpim povredu a on kaže Vučić je kriv, nisam ja? :mrgreen:

https://www.bbc.com/serbian/articles/c367r10w397o/lat

Evo jednog teksta o trkačima blokaderima,koji ne žele dijalog sa svojom zemljom u kojoj ih policija štiti od već prilično besnog naroda pa idu kroz zemlje EU u kojima takve stvari policija ne oprašta nego bije na prvu,da se opet žale na svoju državu.
Pitam se,da li su nam takvi uopšte potrebni ovde?Možda bi bolje bilo da ostanu u nekoj od zemalja kroz koju će proći,da nas ne sramote više svojim ponašanjem,jer ne znaju elementarne stvario toj istoj EU,a žale se lažovima i licemerima iz EU na stanje u Srbiji koja ih toleriše mesecima već.Evo šta je izjavila austrijska ministarka spoljnih poslova Beate Majnl-Rajzinger :
„Znate, kao što sam rekla prethodnih dana i ono što sam rekla u Beogradu, ono što vi hoćete je i ono što Evropska unija hoće - hoće da vide napredak, rezultat, demokratiju, vladavinu prava i perspektivu za sve studente", napisala je Majnl-Rajzinger.Pa zar ima veće demokratije od ove u Srbiji gde policija ne reaguje kao u zemljama EU i ne bije studente?Očigledno je da austrijska ministarka ne govori istinu.

A je l ti znaš šta znači kad ti se ugrade Kurta i Murta u izvoz? Pa to dobiješ 10 din od svog proizvoda a oni 150? To se ne zove socijalizam ,to se zove otimačina...ne kreira ti EU državne zakone o izvozu i prodaji robe. Jedino što kreiraju to su carine i pojedini porezi na to.
Ne ne znam, a ne znaš ni ti. Sve izvozne firme su privatne i tu nema ugrađivanja.

Наравно, јер грађани нису патриоте.
Грађане заболе за националне интересе, њих занима само лична добробит, без обзира на штету по националне интересе.
Једини национални интерес су вам пуне коверте.
Једино се плашите лустрације.
С' разлогом...

Znači, jedna stvar treba da bude jasna. Visoko obrazovanje je imalo veliku samostalnost, retko kad su dolazile inspekcije.

Sad, kada fakulteti ne rade po zakonu, ne održavaju mastavu i rokove po zakonu, sad će vlast sve strože da kontroliše i trudiće se da nađe svaki detalj koji nije bio kako treba da optuži. Tako da se sve ovo očekuje

Back