Blokade fakulteta

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li si ti stručan i imaš relevantne informacije?
Dajem sebi za pravo da iznosim svoje mišljenje koje mi je Ustavom zagarantovano.
За много тога -јесам, и имам релевантне информације да проценим веродостојност твојих, и установио сам да су неутемељене.
И ја дајем себи за право да изнесем своје мишљење, и шта ћемо сад, са тим?
Даје ли то икоме право да ме прозива како сам "за Вучића", само зато што нисам уз вас, за које знам да грешите? :lol:

А какве би ви то услове?
Ја не могу да се отргнем утиску да ви нећете ни једне "услове", осим оних у којима ваши победе.
А чим не победите- "покрали вас, народ је глуп, контролишу медије, подмитили неког;" и, ко се овде "прави Тоша"? :think:
Kakve uslove? Pa recimo duel Vučića ili nekog drugog bolesnika iz sekte sa nekim opozicionim političarem ili pak studentom na RTS ili Pinku.
Kakve uslove...nisi ti mali, nemaš opravdanja.

За много тога -јесам, и имам релевантне информације да проценим веродостојност твојих, и установио сам да су неутемељене.
И ја дајем себи за право да изнесем своје мишљење, и шта ћемо сад, са тим?
Даје ли то икоме право да ме прозива како сам "за Вучића", само зато што нисам уз вас, за које знам да грешите? :lol:
Otkud ti znaš kako sam ja formirala mišljenje? :flert:

...ни за вас.
И, шта би ти?
Да будем за вас, да бих тамо неком доказао да нисам за Вучића?! :lol:
Схваташ ли колико је то идиотски?:roll:
Ne ni za opoziciju. U tome je stvar, da ne moraš da budeš ni za koga ako nećeš, dok sekta i vrhovni bolesnik ucenjuju i terorišu da moraš da budeš za njih.

Јасно је- подржавају увек ону страну која је гора по српске интересе.
Врло логично понашање.
Ultradesničarski Hrvatski tjednik je jasan:
"Sve u svemu, svaku prosvjednu akciju u Hrvatskoj koja se izravno ili neizravno poziva na srpske prosvjede treba gledati kao na širenje balkanskog proljeća na Hrvatsku, to jest kao radnju koja u svojoj konačnici cilja na derogiranje članka 142. Hrvatskog ustava i obnavljanje nekog oblika jugoslavenskog zajedništva. A što se studenata tiče, čisto larpurlartistički treba se diviti njihovoj pameti, slozi i snazi, ali gledajući sa stanovišta hrvatskih interesa – za hrvatske državne interese povoljnije je da Vučić što duže ostane na vlasti. Ja bih tu još dodao i uvođenje viza da se spriječi prekogranični transfer evolucionara, ali tko mene pita."
https://www.hkv.hr/izdvojeno/vai-prilozi/p-r/peorda-damir/45103-d-pesorda-balkansko-proljece.html

Za hrvatske državne interese povoljnije je da Vučić što duže ostane na vlasti.

Онда ме батали, и веруј у те своје, колико год желиш.
Ја ти то не браним, твоја ствар.
Али, дозволићеш- и ја ћу сам одредити коме ћу да верујем, а коме не.
Apsolutno tvoje pravo. Ali nećeš me ubeđivati da je nasilje isto sa obe strane.

Ultradesničarski Hrvatski tjednik je jasan:
"Sve u svemu, svaku prosvjednu akciju u Hrvatskoj koja se izravno ili neizravno poziva na srpske prosvjede treba gledati kao na širenje balkanskog proljeća na Hrvatsku, to jest kao radnju koja u svojoj konačnici cilja na derogiranje članka 142. Hrvatskog ustava i obnavljanje nekog oblika jugoslavenskog zajedništva. A što se studenata tiče, čisto larpurlartistički treba se diviti njihovoj pameti, slozi i snazi, ali gledajući sa stanovišta hrvatskih interesa – za hrvatske državne interese povoljnije je da Vučić što duže ostane na vlasti. Ja bih tu još dodao i uvođenje viza da se spriječi prekogranični transfer evolucionara, ali tko mene pita."
https://www.hkv.hr/izdvojeno/vai-prilozi/p-r/peorda-damir/45103-d-pesorda-balkansko-proljece.html

Za hrvatske državne interese povoljnije je da Vučić što duže ostane na vlasti.
Апсолутно.
Постоје основане сумње и да оркестирано делују.
Кад год Вучић државни интерес прода, Курсати и ПЛенковић га заједно нападну за национализам.
Они су сви пиуни за исте играче.

Šta da ti nađem, da se bore protiv lopova koji prodadoše državu? Pod time mislim na hektare plodne zemlje, rudna bogatstva, vode. Mleko uvozimo, meso uvozimo, povrće uvozimo, zemlja koja ima sve uslove da to sama proizvodi? Misliš da će pisati u zahtevima, hoćemo naše žito? Pa neće, naravno, pisaće hoćemo zakone koje će sprečiti profitere da kradu i prodaju. Ne znam je l namerno se praviš da navodno nigde to ne piše Il ne razmišljaš.o posrednim zahtevima koji proističu iz glavnih zahteva...
Da li ti znaš šga je tržište? Ta tvoja komunistička utopija nije uspela. Npr, koji bi ti zakon usvojila? Imaš nešto što se zove put u EU i obaveze usvajanja nekih zakona o slobodi tržišta. Možemo da se vratimo u socijalizam pi tvome.

Па, Вучић, ко би други??? :lol:
Јер- он те послао код фасадера, он ти је уградио лоше делове, и држао нож под грлом да седнеш у тај крш, зар не?:eek:
Зар то није ваш концепт одговорности?:lol:
A zamisli, ti si taj mehaničar al ti kažeš nisam ja kriv, već Vučić :mrgreen: zanimljivo da si ceo deo posta o malverzacijama elegantno preskočio :mrgreen:

Da li ti znaš šga je tržište? Ta tvoja komunistička utopija nije uspela. Npr, koji bi ti zakon usvojila? Imaš nešto što se zove put u EU i obaveze usvajanja nekih zakona o slobodi tržišta. Možemo da se vratimo u socijalizam pi tvome.
A je l ti znaš šta znači kad ti se ugrade Kurta i Murta u izvoz? Pa to dobiješ 10 din od svog proizvoda a oni 150? To se ne zove socijalizam ,to se zove otimačina...ne kreira ti EU državne zakone o izvozu i prodaji robe. Jedino što kreiraju to su carine i pojedini porezi na to.

Дедер, да видим неки план -како они мисле то да спроведу у дело?
Ко ће да им ради на тим економијама, да производи домаће и субституише тај увоз?
Сад, као- ја браним увознички лоби, јел'?
Да ли ти схваташ, коначно- колико је све то мутно и провидно, неубедљиво и нејасно?
Сад, као, све те ствари само вама сметају, а ми, који вас не следимо као овце- ми смо ћацији, сендвичари, етц?
Имаш ли уопште представу колико је то безобразно и осионо, а тражите подршку за вашу страну? :roll:
Неки пут ме шокира толико неинтелигентан начин, та бахата самоувереност, ничим покривена.
Изгледа да је ваша основна идеја- "дајте нам државу да се мало играмо, можда нам и успе"...:lol:
Ti braniš bilo kakav sns kriminal baš te briga šta će biti sutra. Prodaješ dedovinu za mercedes limuzinu.

Back