Blogovanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobrodošli. Ovo nije blog.

Ovo je mesto za druženje, ćaskanje, pitanja, predloge.

Za početak, samo zato što mnogi ne znaju gde se nalazi, ovde stavljam kućni red kuće koja je naš domaćin; nalazi se ovde: Pravilnik Bloga.

Ako Vas nešto tišti, a nigde nije zgodno da to kažete, kažite ovde.

Srećno!

Poslednja izmena od moderatora:
Kako od poezije napraviti papazjaniju sa haubicama i punjenim paprikama.. Ne mari. Život je često pun besmisla. No samo sa smislom nastaju velika dela dok su umetnici pevali o slobodi praznih stomaka.
Ovo je kafanče! Na meniju je roštilj i papazjanija od haubica sa punjenim paprikama... Nisam znala da se u kafančetu treba družiti "sa smislom"... mislila sam da ovde može biti opušteno...bre!

P.S. Idi na blog, pa traži smisao u onoj papazjaniji :cmok2:

Ovo je kafanče! Na meniju je roštilj i papazjanija od haubica sa punjenim paprikama... Nisam znala da se u kafančetu treba družiti "sa smislom"... mislila sam da ovde može biti opušteno...bre!

P.S. Idi na blog, pa traži smisao u onoj papazjaniji :cmok2:
Gospo draga. Neko se opusti uz dobru knjigu neko uz punjenu papriku. Ja samo ne bi jeo burek nad knjigom jer je besmisleno izmastiti knjigu i to je sve.

Nas Konjo je moj stari kavanski poznanik.
Sretnemo se tu i tamo po kavanama.
Razume on to samo voli dramski zaplet.
Ovo je blozevna kavana a blog moze biti bilo sta.
I haubica i punjena paprika.
Fotke su moje i trenutno su tematski sa sajma naoruzanja 2019 u BGu.
Takav serijal.
A sto se tice mascenja knjige, pre citanja uvek uvijem knjigu tako da je sansa minimalna.
Napravi ti punjene paprike a ja cu da dodjem sa uvijacem i da vidimo kako deluje :aha2:

Nas Konjo je moj stari kavanski poznanik.
Sretnemo se tu i tamo po kavanama.
Razume on to samo voli dramski zaplet.
Ovo je blozevna kavana a blog moze biti bilo sta.
I haubica i punjena paprika. Važi!
Fotke su moje i trenutno su tematski sa sajma naoruzanja 2019 u BGu.
Takav serijal.
A sto se tice mascenja knjige, pre citanja uvek uvijem knjigu tako da je sansa minimalna.
Napravi ti punjene paprike a ja cu da dodjem sa uvijacem i da vidimo kako deluje :aha2:

:zcepanje: Važi! Napraviću poeziju od paprika, pa te zovem! :zkez:
Te vogy az en napom!

Ovde je "neki ljudi" upotrebljeno kao opšta odrednica, ne kao aluzija, a princip "svedoci-transparencija" ne samo u odgovoru na Diino neslaganje sa javnim odgovorom korisniku Andrriano već moj stil koji pokušavam da gajim. Tako da doskočica ne stoji.
Slatke moje izvrnute reci. :)
Hvala.
Barem sam saznala " kol'ko ima satii".
... A u takva doba besmisleno je ispravljati sve sto neko (is)krivi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back