Blogovanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobrodošli. Ovo nije blog.

Ovo je mesto za druženje, ćaskanje, pitanja, predloge.

Za početak, samo zato što mnogi ne znaju gde se nalazi, ovde stavljam kućni red kuće koja je naš domaćin; nalazi se ovde: Pravilnik Bloga.

Ako Vas nešto tišti, a nigde nije zgodno da to kažete, kažite ovde.

Srećno!

Poslednja izmena od moderatora:
Mislila sam da na blog dolaze ljubitelji pisane reci, da vide sta se pise na ovom blogu, a oni koje zanimaju druge stvari (upoznavanje, recepti,psihologija...)da odlaze na tome orjentisane sajtove.
Dolaze.
I neki koji i pored sjajnog pisanja vole da izazivaju nered i prave drame.
Posmatram godinama i ćutim.
Samo sam pitala da li zaista znaš da su komentari bili nezasluženi.

Soradze.....rekao sam Vam već sto puta; ostavite me na miru.....ja nisam kriv za sve ono što Vas je snašlo u životu......nemojte na meni
liječiti svoje frustracije....Vi se jednosatvno ne možete pomiriti što ja pišem na ovom portalu i sve činite da me trajno otjerate....
ja tu nemam nikakav problem....ako moj odlazak pomaže bilo čijem zdravlju ja nikad više neću na ovom blogeru ni slova napisati....niti meni treba ovaj bloger niti ja
trebam njemu.....ja tu nisam zbog Soradze nego zbog par divnih ljudi....da - napisao sam Vam jučer da sam na umoru....mislio sam da razumijete bar neke
osnovne elemente metafore....ja sam za Vas jučer zaista bio na umoru....a nakon Vaših novih provokacija i uvreda smatrajte da sam od danas i mrtav za Vas...a u realnom životu sam iznimno zdrav, vitalan....i raspolažem s ogromnom radnom energijom....samo uživajte gospođo, i neka Vam ovaj portal bude najveće blago što Vam život pruža....ZBOGOM....Mr.sc. Andrija B.B.

Soradze.....rekao sam Vam već sto puta; ostavite me na miru.....ja nisam kriv za sve ono što Vas je snašlo u životu......nemojte na meni
liječiti svoje frustracije....Vi se jednosatvno ne možete pomiriti što ja pišem na ovom portalu i sve činite da me trajno otjerate....
ja tu nemam nikakav problem....ako moj odlazak pomaže bilo čijem zdravlju ja nikad više neću na ovom blogeru ni slova napisati....niti meni treba ovaj bloger niti ja
trebam njemu.....ja tu nisam zbog Soradze nego zbog par divnih ljudi....da - napisao sam Vam jučer da sam na umoru....mislio sam da razumijete bar neke
osnovne elemente metafore....ja sam za Vas jučer zaista bio na umoru....a nakon Vaših novih provokacija i uvreda smatrajte da sam od danas i mrtav za Vas...a u realnom životu sam iznimno zdrav, vitalan....i raspolažem s ogromnom radnom energijom....samo uživajte gospođo, i neka Vam ovaj portal bude najveće blago što Vam život pruža....ZBOGOM....Mr.sc. Andrija B.B.
O, Bogu Hvala!

... da ti je dobro!
Samo neka ostane tako, ako može...
skoro si me rasplakao...

Juče si napisao na stranicama kafančeta tačno u 13.39:
"I još nešto: komentari o meni zapravo više govore o onima koji ih pišu nego o mojoj ličnosti!"

Da li može i ovo tvoje napisano meni da se podvede pod tvoju mudrost?

Poslednja izmena:
Još pitaš! Pevali smo do sada, nego smo par dana bili zauzeti na drugoj strani... Nego, da te upozorim, prijatelju...učinilo mi se da sam videla u ovoj kafanskoj gužvi jednu kleptomanku...voli da svojata tuđe... i pisanu reč, čujem i fotke... pa da znaš...čuvaj čekmeže, baš je gužva! Da ne bude posle hol vannak a penz?
:malav:

Nego, Doc, 'ajde na pp, pa da me naučiš kako mogu da otvorim neki video sa youtube-a... nešto neće kod mene...a, i comp mi je nov, pa je mozda i do toga... :zag:

Poslednja izmena:
Još pitaš! Pevali smo do sada, nego smo par dana bili zauzeti na drugoj strani... Nego, da te upozorim, prijatelju...učinilo mi se da sam videla u ovoj kafanskoj gužvi jednu kleptomanku...voli da svojata tuđe... i pisanu reč, čujem i fotke... pa da znaš...čuvaj čekmeže, baš je gužva!
:malav:

Nego, Doc, 'ajde na pp, pa da me naučiš kako mogu da otvorim neki video sa youtube-a... nešto neće kod mene...a, i comp mi je nov, pa je mozda i do toga... :zag:
uvek sam spreman da poducavam mlade blogerke :D

Vi se jednosatvno ne možete pomiriti što ja pišem na ovom portalu i sve činite da me trajno otjerate....
Koji si ti folirant, pa to je čudo jedno.

Nego, kad budeš pomislio da brišeš sledeći post koji si postavio, evo ti pravilo iz pravilnika:

Zabranjeno je sistematsko uklanjanje, odn. uništavanje sadržaja.

Pa ti vidi kako ćeš na kraj sa njim da izađeš.

Koji si ti folirant, pa to je čudo jedno.

Nego, kad budeš pomislio da brišeš sledeći post koji si postavio, evo ti pravilo iz pravilnika:

Zabranjeno je sistematsko uklanjanje, odn. uništavanje sadržaja.

Pa ti vidi kako ćeš na kraj sa njim da izađeš.

Jel to od "kafane do kafane" vaze druga pravila, ili se sankcije ne sprovode i na administraciju jednako kao na korisnika?

Obrazlozenje:
Npr. na pdf-u "Fotografija" ovog istog foruma je "sistematko groblje" medju postovima.
Kad listate tamosnje teme unazad, vise je sasvim praznih postova uz imena autora(kao And. blog)koje tamo niko ni ne nastoji da uklanja kao Vi, vec kao da ih uzgaja.

Druge pdf-e nisam posecivala.

Jel to od "kafane do kafane" vaze druga pravila, ili se sankcije ne sprovode i na administraciju jednako kao na korisnika?
Citirao sam pravilo Bloga Krstarice. Blog ima donekle različita pravila od Foruma, a postoji i set zajedničkih pravila. Pravila su za sve ista, samo su za neke malo "istija". Na primer, moderator može da komentariše rad koirisnika, ali korisnik ne sme da komentariše rad moderatora.

Ovo nije mesto za komentarisanje stanja na delovima Foruma, pa se rasprava u tom pravcu neće voditi. (Ovo je bilo moderisanje. :) ) Postoji mesto za predloge i žalbe, pa te molim da impulse u tom pravcu ostvariš na tom mestu. ;)

Ako je endžin krstarice predvideo da autor može pristupiti svom blogu,
menjati, dopisivati, brisati,
onda ne vidim čemu galama.

Zabranite izmene - svi će otići - i ti ćeš ostati bez posla i funkcije.
Daj, ne padaj sa Marsa. Naravno da može da se briše, implicite je zabranjeno da se obriše samo uvodni post i eksplicite je zabranjeno da se sistematski briše sadržaj (tumačenje pojma "sistematski" ne može biti previše široko, zar ne? - dakle stalno ili dosledno ili sveobuhvatno)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back