Blogovanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobrodošli. Ovo nije blog.

Ovo je mesto za druženje, ćaskanje, pitanja, predloge.

Za početak, samo zato što mnogi ne znaju gde se nalazi, ovde stavljam kućni red kuće koja je naš domaćin; nalazi se ovde: Pravilnik Bloga.

Ako Vas nešto tišti, a nigde nije zgodno da to kažete, kažite ovde.

Srećno!

Poslednja izmena od moderatora:
581907

Spisak je urađen oko 1. jula i obuhvatio je sve članove čiji su se blogovi nalazili na prve dve strane.
A kakav je odgovor povodom mog pitanja?(da link bude uklonjen kao neistinita tvrdnja)
Ps.
Kad je osnovan blog- koje godone?
Aktivan clan je onaj clan ko je pokusao mesec- dva da tek vidi hoce li ga mesto zainteresovati?
...jer je presek julski a ne sveobuhvatni?

A kakav je odgovor povodom mog pitanja?(da link bude uklonjen kao neistinita tvrdnja)
Ps.
Kad je osnovan blog- koje godone?
Aktivan clan je onaj clan ko je pokusao mesec- dva da tek vidi hoce li ga mesto zainteresovati?
...jer je presek julski a ne sveobuhvatni?
Odgovor je da nam se razlikuju definicije aktivnog člana. Ja sam spisak napravio kada je trebalo da se glasa za ime Kafane, a služi tome da sveko može lakše da poseti sve blogove određenog korisnika. To je bilo oko 1. jula, a ti si bila aktivni član u to vreme, u šta mogu svi da se uvere:

pm0uUQF.jpg

Ne razumem u čemu je problem zbog kojeg si zauzela gard prema meni.

Ja zaista nemam zelje, jos manje volje i interesovanja da raspetljavam vase(nicije) definicije, jos manje da zapetljavam zapetljano, niti da se mesam sta cete i kako cete ovde postupati,ja sam vec stekla sliku i donela odluku - onako kako sam vec obrazlozila sasvim jasno u svom pitanju.

Gde je problem da se samo link ka mojim blogovima obrise?Umesto toga shvatili ste da zelim da ga duplirate kopirate i ponovite?
Namerno to radite?

I mogu li napokon iz treceg pokusaja dobiti svoj odgovor hocete li udaljiti taj link?
(ostali kako je njihova volja)
Bila bih zahvalna.

Ili to znaci da necete i da nemam izbora nego da sve blogove sama obrisem , da bih postala neaktivna ovde?

Ja zaista nemam zelje, jos manje volje i interesovanja da raspetljavam vase(nicije) definicije, jos manje da zapetljavam zapetljano, niti da se mesam sta cete i kako cete ovde postupati,ja sam vec stekla sliku i donela odluku - onako kako sam vec obrazlozila sasvim jasno u svom pitanju.

Gde je problem da se samo link ka mojim blogovima obrise?Umesto toga shvatili ste da zelim da ga duplirate kopirate i ponovite?
Namerno to radite?

I mogu li napokon iz treceg pokusaja dobiti svoj odgovor hocete li udaljiti taj link?
(ostali kako je njihova volja)
Bila bih zahvalna.

Ili to znaci da necete i da nemam izbora nego da sve blogove sama obrisem , da bih postala neaktivna ovde?
Gde si me zamolila da obrišem link ka tvojim blogovima? Molim citat, jer moguće je da sam prevideo.

Napisite mi te reci koje zelite i koje su potrebne" lepe reci koje gvozdena vrata otvaraju" i ja cu ih ponoviti, zarad konacnog udaljenja mene sa spiska aktivnih clanova ovde sa prve stranice ove teme.

Potrebno je da tri meseca ne budeš na blogu i bićeš uklonjena sa spiska aktivnih članova.

Ozbiljno?
A nije potrebno ni ta ista 3 meseca da budem aktivna na blogu da bih postala akrivan bloger?

Pisala sam samo 1 mesec- probala i ne pisem vec duze nego jesam- 5 nedelja-od 3.07.

1.07. Je sve odredio? Leto i sezona godisnjih odmora? Sta kad dodje neko sa godisnjeg i bude mu zao sro nije na spisku aktivnih zbog letnje pauze?

Cija definicija ne valja? Sveobuhvatna ili nasumicna jednog toplog letnjeg dana?

Ja jos nisam 3 meseca ni uclanjena.
I kakve ima veze pisati blogove( biti bloger) i posecivati blog kao publika?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back