Block Out

ih... ja ih svakodnevno slušam... u školi odem u kabinet informatike, odslušam pjesmu i vratim se u učionicu :D

kad nešto leži čovjeku... šta ćeš...
mada kad nisam raspoložen i pustim BO, onda postanem "težak slučaj pakla"

Kad pričamo o drugoj podsceni, ako pričamo o engleskim domaćim bendovima, postoji bend koji je neprikosnoven, koji se zove Consecration. To je nešto što nije čuto 20 godina u Srbiji. Danilo Nikodinovski, čovek koji je... ja se jedino plašim da će on umreti na bini jedanput. Kad gledaš Danila kako svira i peva a da ti ne pođe bar jedna suza, to nije baš normalno jer on čovek svima koji ga vole daje sve. A pesme su genijalne.

:heart:

Block out u Kragujevcu 27.12. JEEEEEEEEEEE...... ponovo za kratko vreme, a nisu bili 10 godina zbog nekog incidenta sa ŠRAF-a (šumadijski rock alternativni festival) tu su se pojavili po prvi put oni, Bjesovi, DLM, Direktori, Kristali Gymnastics(seća li se neko tog benda), i još gomila dobrih bendova..... hahhaa šta ja pričam, kojih 10 godina, pa to je bilo 94-e.... :dash::dash::dash:

hihihi bivsa ljubav me nazvala danas i kaze kao nema skim na blok aut,i kao ona bi samnom...
jooooj sreco pa ako platis kartu.
tako da cu mozda(srednje su sanse) da cu na blok.
kada bese tacno??(lakse mi da kucam nego da citam strane unazad)

Back