Block Out

Kad im je objavljen prvi album, ja sam bio mladi novinar u tada znacajnom muzickom listu. Urednik mi je dao plocu i rekao 'ma ovi su bezveze, popljuj ih'. I ja to i uradim. Onda ih nedelju dana kasnije sretnem na nekoj zurci na Vozdovcu. Pola veceri sam proveo u pokusaju da eskiviram bilo kakav blizi susret sa njima, da me slucajno neko ne bi upoznao. I naravno, ortak da bi me zeznuo, uhvati me i upozna sa njima. Bili su totalno ok, niko nije spominjao taj tekst. A bio je stvarno pljuvacina. Onda je bio i neki rok maraton u Kraljevu ili tako negde, pa smo se i tamo druzili. Imali su dobru gandzu i nisu je stedeli :)

Tad sam poceo da razmisljam koliko je novinarstvo glupav posao i to je bio jedan od mnogih razloga zasto sam ga ostavio. Ne znam kakav su oni sad bend, ali bili su super.

ganja:
je l ovaj,mislim,bar neko ovde kapira to ?
Sta je znam, meni je ta prica o (ne)kapiranju postala veoma teska, poceo sam da sumnjam i u one trenutke kad sam se osecao prosvetljenim, da ne govorim o tome kakvi sve ljudi slusaju Block out misleci da su nesto razumeli. Imam par zdravih drugova, voleo bih da upoznam jos nekog..... mozda...... ma sta znam

ma ok, ja sam to samo onako uopsteno, i nije to samo vezano za BO, nego i za dosta meni kvalitetnih bendova. Kolika samo agresivnost izlije iz ljudi ako im kazes nesto sto ne ocekuju, to je nevervatno. Uplase se..... a ti samo zelis da razgovaras.

e aj nemoj da koristish skracjenicu BO :)
zato shto ima vecj BO... ona je sa pedjolinom svirala gitaru na STB...predproshle godine joj je izashao album "Mene treba ovaj grad..." za tom tom/// meni se svidela ona pesma "vudu vrach"

e ako cemo da pricamo o Block Out~u... evo teme... ;)
osecam da sad niko nece ovde pisati :p zanimljivo je samo dok se brblja na nekoj tamo temi... :pPp zezam se (8
kad sam vec ovde... da napisem po koznakoji put... 8)
24og decembra Block Out svira u Domu Omladine, a onda sutradan u Nisu... 8)

bleach:
mnogo bolje :D
ali i dalje nije dobro... :roll:
ne pricamo o Block Out~u na temi o Block Out~u...
8)

Pa, necu da pricam o Block Outu. :P Oni su Out. pPp

Ne volim te sto su Out. :mrgreen: Bas su fancy. :P
7.gif

iluzionista:
bleach:
8)

7.gif
pa kad neces da pricas o Block Out~u, sta ces na temi? :pPp idi na EKV pa pricaj o Ekatarini 8) ako zelis... :)

ja volim one sto su out... i bas me bliga ako su mozda fensi za tebe :pPp :mrgreen: 8) feeeensi je kuuuul!... 8) 8) 8)

bleach:
iluzionista:
bleach:
8)

7.gif
pa kad neces da pricas o Block Out~u, sta ces na temi? :pPp idi na EKV pa pricaj o Ekatarini 8) ako zelis... :)

ja volim one sto su out... i bas me bliga ako su mozda fensi za tebe :pPp :mrgreen: 8) feeeensi je kuuuul!... 8) 8) 8)

Block out? :shock: :lol:

Ma, super su. :P Ja ih prosto obozavam. :roll: :P

Jel' tako bolje? :P

bleach:
feeeensi je kuuuul!... 8) 8) 8)

I ti si fensi? :shock: :P E, fenserko jedna... :roll:
35.gif

iluzionista:
bleach:
iluzionista:
bleach:
8)

7.gif

Block out? :shock: :lol:

Ma, super su. :P Ja ih prosto obozavam. :roll: :P

Jel' tako bolje? :P
khm... tu mi nesto sumnjivo... :roll:
nesto mnogo brzo prihvatas... cccc... :pPp

iluzinosta:
bleach:
feeeensi je kuuuul!... 8) 8) 8)

I ti si fensi? :shock: :P E, fenserko jedna... :roll:
35.gif
jao hvaaaaaaalaaa... sad sam se raznezila :oops: niko mi nije dao takav kompliment skoro... (((:
naravno da jesam 8) nego sta!... [izgovoriti na nacin kao u reklami... ~aaaaaa, Golub je pica! ~nego sta!...]
(8

bleach:

Sta cu kad si tako ubedljiva. :oops: :P

bleach:
jao hvaaaaaaalaaa... sad sam se raznezila :oops: niko mi nije dao takav kompliment skoro... (((:
naravno da jesam 8) nego sta!... [izgovoriti na nacin kao u reklami... ~aaaaaa, Golub je pica! ~nego sta!...]
(8

haha :lol: Bleskice jedna. :P ;)

iluzionista:
bleach:

Sta cu kad si tako ubedljiva. :oops: :P
uf, jos jedna od mojih brojnih vrlina... 8) :pPp

iluzionista:
bleach:
(8

haha :lol: Bleskice jedna. :P ;)
sad je red na mene -> :oops: :oops: :oops:
~~~ odoh ja sada da radim nesto... po mogustvu da ucim :roll:
pozdrav ;)
ciaos

iluzionista:
hehe :D Vazi. ;)

Poz, fenserko. :P
i nista nisam radila, nego slusala Block Out RoLL
poz i tebi (8 a ti nisi fenser?
bdk, necu vise da pricam s tobom... nisi kuuuuuul 8)

elem... da se malo barem vrnem na temu :p
bah, mozda mi se u celini kao album najvise svidja Godina Sirotinjske Zabave...
pa bacih pogled na prvu pesmu...

VEŽI ME

Veži me,
kanapom koji vučem.
Veži me,
za bolje sutra - loše juče,
veži me,
i ja ću ljubav da ti dam.

Veži me,
ne daj da pobegnem.
Veži me,
šta mogu, vode me,
veži me,
i ja ću ljubav da ti dam.

...
pesma mi se svidja... prvo sto mi pada na pamet ~nesigurnost...

bleach:
iluzionista:
hehe :D Vazi. ;)

Poz, fenserko. :P
i nista nisam radila, nego slusala Block Out RoLL
poz i tebi (8 a ti nisi fenser?
bdk, necu vise da pricam s tobom... nisi kuuuuuul 8)

Shmrc :cry: Neces vise da pricas samnom. :P Evo skacem kroz prozor: Aaaaaa! :P pPp

Da se i ja vratim na temu. :P

Na sajtu B92 kazu da je koncert 23-ceg, a ne 24-og. :P Sad sam gledao za N.G. na trgu, pa videh i to. ;)

iluzionista:
Shmrc :cry: Neces vise da pricas samnom. :P Evo skacem kroz prozor: Aaaaaa! :P pPp
i treba :pPp
ufff... ne mogu da budem odgovorna za necije stradanje, dovoljna sam sama sebi 8)
bah, evo pricam... :roll:

iluzionista:
Da se i ja vratim na temu. :P
p tako treba... 8) da budemo ugledni, vredni forumasi... ;)
iluzionista:
Na sajtu B92 kazu da je koncert 23-ceg, a ne 24-og. :P Sad sam gledao za N.G. na trgu, pa videh i to. ;)
aaaa :shock: :shock: :shock: a na njihovom sajtu je 24og 8) :P 8) i plakate poskidah :pPp i pise 24i 8) 8) 8)
uf, nemo' se salis s tim... :pPp
e ja odoh sada, dosla sam na kratko :p pozdravljam te... (:

Back