Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Znaci pustice nekoliko njihovih spotova, mozda snimke sa koncerata i jos po nesto.....hmmm, necu bas zbog toga da se dovlacim cak u Bg..
sve to mogu da radim i kod kuce...
Ajde Jojo. Vazi...ja cu da donesem peceno pile pacu da grickam batake, a block out... ma bas me brriga za njega pored pileta. U piletu je sustina. ....pa ti vidi.
Videh ova thread pa rekoh da napisem nesto o njima, posto su za mene jedan od najvecih nasih bandova. Jednostavno obozavam ih i pratim ih od samog pocetka. Prosto je neverovatno da neki band posle Sirotinjske zabave napravi jos jedan fenomenalan album kao sto je Ako imas skim i gde. Jedva cekam da cujem novi. Cuo sam samo Jednu pesmu. Fotelja!!!
pa, sutra je to veche...
shto se novog albuma tiche, ne vjerujem da ce skoro, josh ljetos mi je nikola rekao da imaju par pjesama i da ih probaju, a shto se albuma tiche da ne zna... velika zezancija i treba puno para... ali bice.
Ma ko će da se cima od jagodine do Beograda za to...
Da sviraju oni doletela bih u bilo koj kraj srbije, ali za ovo neću, kao što sam već gore objasnila....
******....Ma šteta, ali nemoj toliko da se uzbudjuješ, nije ništa strašno... Mislim jeste, ali nije baš da je Nikola napustio bend...
Nadam se da nije početak kraja...Mislim, treba da izdaju novi album....
Sibil, idi na njihov sajt, ako tamo ništa ne piše, onda nije tačno.