Block Out

Ja bih spavao i na klupi...
Inače, mene privlači taj život, kad nešto voliš vrijedi žrtva...

ovako beše? :mrgreen:
nocommente.jpg

Al kako da jedna cura spava sama na klupi?:dontunderstand: Nije meni zbog udobnosti... :D

Volim i ja da spavam pod vedrim nebom...kad je toplo naročito :D
Al' stvarno, ako ništa drugo ne bude-eto mene na klupi, naoružaću se pokrivačem za sebe i flašama za okolinu-praznim je l' te :D

da da, praznim, sok je zavrsio u kanalizaciji, flase (prazne) su oko nje kao zastitno nevidljivo polje koje se ne vidi i koje daje do znanja radoznalim predatorima da je to tvoja teritorija, jos ako pre nego sto legnes uriniras po klupi i sebi, mozes sa sigurnoscu da zaspis i odmoris kako bi se utisak sa certa lepo slegao...

Svojevremeno na jednom kampovanju bio sam izuzetno gladan, nas pet-šest jedemo kao ludi. Ja uzmem šaku pomfrita, poližem svaki i vratim ga u tanjir, da obilježim koji su moji xD
Ali vraga, pojedoše gladnici sve -.-

e hvala care!!! deluje mi kao odlicna stvar...a kakva i moze biti :)
pokusao sam da razumem tekst, ali ne ide mi bas najbolje, pa ako neko zna tacan tekst ili
ima neku svoj verziju (tj. kako cuje pesmu) bilo bi lepo da okaci pa da provalimo...cisto da je pevamo u DOB-u...

Imam još jednu verziju te pesme sa prethodne svirke (livingrum) , peva je Nikola ...ali sve jedno sličnog je kvaliteta, pa opet nije baš razumljiva...
Imam i još jednu novu stvar odsviranu na poslednjoj svirci...Gledaću da to okačim...

Imam još jednu verziju te pesme sa prethodne svirke (livingrum) , peva je Nikola ...ali sve jedno sličnog je kvaliteta, pa opet nije baš razumljiva...
Imam i još jednu novu stvar odsviranu na poslednjoj svirci...Gledaću da to okačim...

Evo vam tekst za tu novu pesmu :

ZARDZI SVOJ DAH

U snove
dodao sam boje
sad se lepse vidi
i manje razume sve

U oci
pogledao tvoje
tvoja borba jede
samo tvoje vreme

Kad skupis
nekoliko reci grubih
pa ih glasom
rasejes ko seme

Kod tebe
isti pogled,ista prica
svako cudo za tri dana svene

Ajde,uzmi me i prestani
da vitlas
sa tim lasom
oko mene

Oko mene
brda i doline
ja se vodom lecim
zedan sam tisine.

Zadrzi svoj dah
zazmuri u mrak
nemoj snagu svoju bacati uz put
zadrzi svoj dah
bez nade i straha
nema pobeda

A gore
lete avioni,lete duse
lete obleci i secanja

I ljubav,
mi ko njene senke
mi smo uvek iza ili ispred nje

sto blede,
veruju i slave
podignuta cela i pognute glave

Svaka cast! Odlicne su pesme! Hvala ljudi...

I ljubav,
mi ko njene senke
mi smo uvek iza ili ispred nje

sto blede,
veruju i slave
podignuta cela i pognute glave

...kakve reci!

kada bi jos neko nakacio i ovaj drugi tekst...z:)

Back