Block Out

pocela je prodaja...karta kosta 650 din. danas sam svratio u skc i kupio (uzeo sam kartu broj 017, tako da bez brige) ...inace ulaznice su iste kao i za dom omladine. klub se otvara u 22h ali ce svirka poceti kasnije, ne znam tacno kada ali ajde da im verujemo kako pise na sajtu 00.30h

Hvala moram prosetati do SKC-a sutra ionako nemam sta da radim a koncert ce poceti u pola jedan verovatno jer je Veliki Petak i klub ce biti otvoren do 5 tako da bi svi mogli da sacekaju buseve mislim tako pise na forumu i verujem da ce tako i biti!

pocinju u pola jedan e reci mi ima li karata posto sam ja danas isao i kao ta riba koja radi nije bila tu a onaj sto organizuje svirke mi rece da ima karata?

Ljudiii,bilo je mnogo dobro...:D Pocelo sa Vertikalno gledano,Fotelja,.F.konstrukcija,Osam i trideset:heart:,Dan koji nikad nije dosao,Deponija.....Zecevi beli,Carobni akord.....Ja ne zelim da odes.......

Ljudi su bili najzivlji uz Manastir i Nedostupna polja.....:D samo mi zao sto nisu svirali skss i zvezdane staze....

Poslednja izmena:
Bilo je savrseno meni naravno kao na svakom koncertu vrhunac nedostupna polja. Malo drugaciji repertoar od prethodnih kocerata al' ocekivalo se. Jos bolje je videti masu devojaka u prvim redovima :P
Cudno je sto su svirali manastir al' pak veliki petak je bio :D

8:30, Raskorak, Nikad, Nedostupna polja, Majdan, Manastir - sjajno

ostalo - meh..

moraju neshto da menjaju u nastupu i spisku pesama, znam ga vec napamet i uglavnom se smorim cim krene SDSS/GSZ jer posle idu Blentostamin i Nevremena i ljudi se sutiraju tih poslednjih pola sata ko da ih je neko drzao u kavezu ceo zivot do tog trenutka. Blok aut nije za sutku!!!!

vidimo se u Tremi

Bilo je savrseno meni naravno kao na svakom koncertu vrhunac nedostupna polja. Malo drugaciji repertoar od prethodnih kocerata al' ocekivalo se. Jos bolje je videti masu devojaka u prvim redovima :P
Cudno je sto su svirali manastir al' pak veliki petak je bio :D
Odlična svirka, još bolja set lista:
po mojoj evidenciji:

1. Vertikalno Gledano
2. Eutanazija
3. Fotelja
4. Zečevi
5. Finansijska Konstrukcija
6. Čarobni Akord
7. Raskorak
8. Deponija
9. Devojko Mala
10. 8 : 30
11. Najduži je poslednji sat
12. Protiv Sebe
13. Majdan
14. Nedostupna Polja
15. Nikad
16. Dan koji nikadnije došao
17. Manastir
18. SDSS / GSZ
19. Blentostamin
20. Nevremena

ispravite me ako sam pogrešio, uglavnom Eutanazija, Devojko mala i Manastir su me jako prijato iznenadile... još da su ubacili Andreja i Staze bio bi vrh od seta

Back