Mauser
Iskusan
- Poruka
- 5.330
sta ima da vidis..sise ko sve druge, guza ko sve druge..vidis jednu, upozno si sto
Ma i to shto kazesh...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta ima da vidis..sise ko sve druge, guza ko sve druge..vidis jednu, upozno si sto
Imash rech
Zato se zzene shminkaju, da vas prodje smisao za seksom pa da mogu na miru da gledaju svoja posla.
baš mi je drago što postavi ovu temu....
pre neki dan se zamalo nisam šlogirala kad čuh da jedna mamina drugarica reče da nju njen muž nkada nije video bez šminke a već su 17 god u braku...pa se zapitah jel laže ili stvarno...a onda objasni kako uvek čeka da on prvi zaspi pa skine šminku...a da ujutru ustaje pre njega....ja mislia da laže...ali se onda pojavi njen muž(koji je došao po nju) i potvrdi....
uopšte mi nije jasno kako je to moguće....
draga svaka ti je na mestu
a sta si ti druze Brajene napao sa sminkom.....kao sad vam smeta a kad dodje lepo nasminkana i doterana onda nemate nista protiv...pri tom non stop citam tu od ovih muskih forumasha te price i baljezgarije kako vole doterano zensko..mislim u cemu je onda problem....pa koja normalna uvece leze nasminkana u svoj krevet sa naglaskom na krevet u kome ce prespavati noc
pucao sam vam direktno u sujetu, cisto da vidim reakcije![]()
druze..pa s obzirom na to da me poznajesh...mislish da je meni sujeta uzdrmana?
a jesi li sad nasminkana ili ne, pa da ti odgovorim ??![]()
hahahaha pa znas da nisam ..nikad ..osim kad ti javim da gledash![]()
eto vidis, umes i ti biti lepa, sem kad te gledam![]()
eto vidis, umes i ti biti lepa, sem kad te gledam![]()
..lepota je diskutabilna stvar...a i prolazna...ebesh lepotu...stvar je onome sta ta osoba izaiva u tebi..tvoj osecaj..tvoj dobar osecaj...a svake oci drugacije vide
i sta ti znaci majke ti sem kad te gledam..cccc shta sem kad me gledash
Brajancicu..ondak dobro...
vidim pohodio si temu gde sam aktersa mojim politickim dushmaninom..taj tip i ja se ne podnosimo
![]()
promashujesh...veruj mi![]()
samo sloga srbiju spasava
ali srbi od 1945. godine vole banditsko partizanski poredak