bljak bljak

Poruka
7.683
ei ima li neka pesma koja kod vas momentalno izaziva gadjenje, povracanje?
ovde pisite nazive i ostavljajte linkove pesama koje ne mozete da smislite, koje vas opasno nerviraju i sve to, iz bilo kog razloga...

pocinjem ja :)

koliko nmg da podnesem ovo, omg omg, koljem:mrgreen:

ei ima li neka pesma koja kod vas momentalno izaziva gadjenje, povracanje?
ovde pisite nazive i ostavljajte linkove pesama koje ne mozete da smislite, koje vas opasno nerviraju i sve to, iz bilo kog razloga...

pocinjem ja :)

koliko nmg da podnesem ovo, omg omg, koljem:mrgreen:

NE SLUŠAM ...BLJAK MUZIKU

AKO JE OVO....ŠTO SI POSTAVILA....ZA TEBE ...BLJAK.....ILI ZAEBAVAŠ PRISUTNE ČLANOVE...;)...ILI SI ...TI *****

mislila sam da cete skapirati o kakvoj bljak ziki je rec, ali vidim da ne ide
naravno, normallno je da postoje pesme koje vas iritiraju i na to sam ciljala kad vec ima lom tema 'pesme za moju dusu bla bla'

a realno, meni ova pesma uzasno ide na zivce, jos kad vidim gomilu wanna be rokera ili metalaca koji padaju u trans i vijore svoje kose kad cuju ovo, e tad mi se peglira

NE SLUŠAM ...BLJAK MUZIKU

AKO JE OVO....ŠTO SI POSTAVILA....ZA TEBE ...BLJAK.....ILI ZAEBAVAŠ PRISUTNE ČLANOVE...;)...ILI SI ...TI *****
a ti si retardiran :lol:
smanji doživljaj(i slova),šta se čepis tu....ako se nekom neka pesma ne svidja ne svidja mu se i tačka

...turbo folk se...podrazumeva...te ću pesme iz grand,opanak i koje god produkcije da preskočim...a pesma koju mrzim,onako iz dubine duše je Cvele,tatula i još neko - mala..

има нека карлеушина нова, ја нем појма како се зове, слуша се по школи, мис'им то није музика, али док се сврстава у музику мени је :bljak:
а да не набрајам цео пинк-репертоар и још по нешто

Back