BLIZnAKINJA -LAV

• Začetnik teme Ljubavna slagalica
  • Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je jedna veoma zanimljiva kombinacija, koja se u astroloskim krugovima preporucuje sa velikim aplauzom i istovremeno ovu kombinaciju mnogi svrstavaju na top-listu. Znaci, Vasa kombinacija obecava poslovni uspeh i veoma kvalitetnu prijateljsku ili emotivnu vezu.
U tom pogledu naglasavamo da nesto vise obecava kombinacija izmedu zene Blizanaca i muskarca Lava, mada moze i obrnuta kombinacija, izmedju zene Lava i muskarca Blizanaca, a da to ne predstavlja neku veliku razliku. Blizancima odgovara partner sa velikim potencijalom energije, zatim, neko ko je veoma aktivan, velikodusan i ambiciozan. Pri tome, Blizanci od svog partnera ocekuju pokroviteljsku ulogu i razlicite privilegije koje ulepsavaju ne samo privatni, vec i njihov drustveni zivot.
Zauzvrat, Lav od svog partnera dobija dodatnu inspiraciju i podsticaj da zajednicki zivot ucini sto interesantnijim. U tom smislu, Lav potpuni akcenat stavlja na spoljasnji svet, na raskos i popularnost, a Blizanci imaju priliku da mu aplaudiraju na razlicite nacine.
Ipak, postoje i odredjeni problemi koji narusavaju Vas odnos i oni nastupaju onda kada Blizanci postaju isuvise neozbiljni, neiskreni i nepouzdani. To kod Lava definitivno podize ogromnu tenziju tako da Lav postaje preterano sujetan, ljubomoran i impulsivan. Ipak, nemojte zaboraviti da je ovo kombinacija koja obecava kontinuitet i kvalitet i zbog toga nemojte razmisljati o nekom definitivnom prekidu svoje poslovne, prijateljske ili emotivne veze.
Pozdrav od Robinje!!!!! :D :D :D

Samo sam zeljela da malo bolje upoznas tebe i partnera, jer ja se ne bavim astrologijom da bi mogla da ti kazem kako se slazu Bliznakinja i Lav. Kao prvo, nisu vazni samo znaci, vec i tvoj i partnerov podznak mnogo uticu na odnos između vas. .Ja sam naprimjer u vezi sa Bikom, a Vodolija sam, i za nas odnos kazu da se ne preporučije, ali mi jedno bez drugoga ne mozemo ni dva minuta, tako da to nema uopste nikakve veze. Ako nekoga volis prihvatas njega zajedno sa manama i vrlinama, i trudis se da pređes preko nekih stvari da bi veza uspjela ako ti je ustvari istinski stalo do partnera.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back