Blizanci

Ma bre tužan sam, pretužan...Patim k'o patika:sad2::sad2::sad2: Toliko me je devojčica šarmirala a onda naglo napustila ne mogu da se skoncentrišem na ovu prič u o ''bliznavcima'':mrgreen:

uh blizanci veoma duhoviti,obavesteni o svemu,inteligentni sposobni da te zednog prevedu preko vode,skrti u pokazivanju emocija nikada ti nece reci volim te ukoliko se ne napije ;),a sa druge strane u stanju je da te zove u 08:00 da te probudi ili da ti salje sms u 05:47 da te pita kakav je film koji si gledala,da se pojavi iznenada ispred tvoje zgrade sa tvojom omiljenom cokoladom.Usustini nemaju pojma sta hoce cas je jedno cas je drugo.Ako mozes to da pratis ,ne pitas gde ides sta radis sa kim si bio,kada ces doći....onda je to super.Veliki si su prijatelji cak stavise veze se svode na prijateljskoj osnovi ako ti dovoljno veruje i odluci da te pusti u svoj zivot sam ce sve da ti kaze.Kad pretera u izlivu emocija ( po njemu) on se uplasi pa se povuce onda ga ne čačkaj ,javice se prvi.Plaši se vezivanja jer negde duboko u sebi nije siguran da je pravi pa se plaši da će biti ostavljen.Treba ih pustiti da slobodno leprsaju i ne gusiti ih jer ne vredi ni pokusavati da ih uhvatis sto vise juris za njima oni beze.Kad pocnes da bezis eto ti njih za petama.Tako ja vec 3 meseca imam neobaveznu vezu sa blizancem.Mi nismo zajedno ali stalno je samnom stalno zove ili pise sms redovno mi prica o njegovim stvarima ako se prehladim tu je da mi donese kapi za nos....ali ne mi nismo u vezi...ili kaze nisam spavao celu noc jer sam znao da cu da hrčem i da ce to da ti smeta....ili dodje po mene na posao čisto da me vidi ali ne mi nismo u vezi....hahahahah.

Sega mi sto zakuhava gdje stigne,samo trazi kavgu,a sve to obrazlaze potrebom da brani sebe :D

I kod nje se osjeti ta dvojnost koju Blizanci imaju u sebi,nekada zna da bude cak i na strani Pravde, postena :D

hehe, shta ce, ima nas raznih... ja uzivam u vashim definicijama mene, vashim teorijama poshtenja itd...:lol::p
haupt sache, ich weis was ich bin... drugo ne mora niko da zna, koga je briga...:p

hehe, shta ce, ima nas raznih... ja uzivam u vashim definicijama mene, vashim teorijama poshtenja itd...:lol::p
haupt sache, ich weis was ich bin... drugo ne mora niko da zna, koga je briga...:p

Pa to postenje i osjecaj za Pravdu ti je od onog Mjeseca sti si ga spomenula na jednoj drugoj temi :D
A cini mi se da ti i nisi tipicna Blizanka,i da imas mnogo RAka u karti ;)

Back