BLISTAVIH TRENUTAKA PRAH

miwka;bt255807:
Може и не мора.Једноставно да пише и у рими и слободном стиху.Све зависи од расположења.На крају, било би добро да свакако пише...јер Словенска је добра песникиња..

Naravno to se vidi odmah, samo meni ove rimovane imaju neku dodatnu toplinu i žestinu :)

bracaco;bt255813:
Naravno to se vidi odmah, samo meni ove rimovane imaju neku dodatnu toplinu i žestinu :)
Слажем се потпуно са тобом...али кад дуго пишеш и слободан стих може да те изазове ... још ако те крене нека песма..у слободном стиху ето ти слатке муке

LJILJA MMM;bt255819:
:zcepanje: e nasmeja me baš, onako zdravo :cmok2:
slama će morati da sačeka, jer sad moram da se posvetim jednom koji za par minuta stiže :per:
ali ti slobodno vršljaj po slami s nekom drugom ;)....kako li ćeš da izvadiš slamčice iz oklopa? :think: e muke viteške :cool:

Pa ja sam ti iskrena dušica viteška :) slamke neću ni da vadim, odavno sam trebao da tapaciram ovu gvožđuriju, sad novi trendovi kažu da je slama odlična izolacija :) de bre sad da nađem drugu :)...mac....

Sjajni ste, drago moje društvance :)

Ljiljo, tako će na početku il' kraju i biti. Jedna knjižica za dušu ... :heart:

Dragi miwka, rekoh da se odavno ne upuštam u rimovanja, a da sam nekada...eee da...iskopao si jednu od nekoliko ''takvih'' pesama....hvala ti. :)

Bracaco, biće još rimovanih...pronaći ću negde. Hvala :)

orfej sa ibra;bt255798:
Ubij me bezrečjem, kajanje nek' bude
tvoj žig na duši - ljubavi znamen.

tumblr_lqpgrs2YoN1ql159go1_500_large.jpg

Ljudi pitaju: "Gdj je i kako je?"
Ruku stavim na srce i kazem: " Tu je i dobro je…"

Jednostavan odgovor, neko bi rekao. :hvala:

Back