Podstaknuta komentarom koji je OsI napisao, setih se ove stare pesme. Rimu, kao i ovakvu poeziju, odavno ne pišem.
Pogledajte prilog 322370
Pogledajte prilog 322370
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
miwka;bt255807:Може и не мора.Једноставно да пише и у рими и слободном стиху.Све зависи од расположења.На крају, било би добро да свакако пише...јер Словенска је добра песникиња..

Слажем се потпуно са тобом...али кад дуго пишеш и слободан стих може да те изазове ... још ако те крене нека песма..у слободном стиху ето ти слатке мукеbracaco;bt255813:Naravno to se vidi odmah, samo meni ove rimovane imaju neku dodatnu toplinu i žestinu![]()
LJILJA MMM;bt255817:
pa jes.....metal ladi![]()
šta kažeš za slamu

bracaco;bt255818:Možda da odložimo travu za neki drugi putšta kažeš za slamu
![]()
![]()
e nasmeja me baš, onako zdravo 

e muke viteške 
LJILJA MMM;bt255819:e nasmeja me baš, onako zdravo
slama će morati da sačeka, jer sad moram da se posvetim jednom koji za par minuta stiže
ali ti slobodno vršljaj po slami s nekom drugom....kako li ćeš da izvadiš slamčice iz oklopa?
e muke viteške
![]()
slamke neću ni da vadim, odavno sam trebao da tapaciram ovu gvožđuriju, sad novi trendovi kažu da je slama odlična izolacija
de bre sad da nađem drugu
...mac....

orfej sa ibra;bt255798:Ubij me bezrečjem, kajanje nek' bude
tvoj žig na duši - ljubavi znamen.
![]()
Ljudi pitaju: "Gdj je i kako je?"
Ruku stavim na srce i kazem: " Tu je i dobro je…"

bracaco;bt255820:Pa ja sam ti iskrena dušica viteškaslamke neću ni da vadim, odavno sam trebao da tapaciram ovu gvožđuriju, sad novi trendovi kažu da je slama odlična izolacija
de bre sad da nađem drugu
...mac....

Slovenska;bt255823:Hvala vam Ljiljo, bracaco, miwka...ponovo pročitah sve komentare...divni ste, grlim vas, onako zagrljjjj drugarski...![]()
al' znaš da te ja volim i cenim klematisu 
LJILJA MMM;bt255834:Volimo i mi tebe
Ajd ovi muški i tako i takoal' znaš da te ja volim i cenim klematisu
![]()