Blind Guardian

Nije mi zhao dati 4000 na Guardiane (eeej!).Plus-imam svoje pare,pa se tu moji roditelji nishta ne pitaju.Pitanje je idem li ili ne.
Zashto ne dodju negdje tokom ljeta?Kmeeeeeee...
Hah...A neko pomenu Apocalypticu...Zna li se koliko su karte i kako se mogu rezervisati?

Vala iakoje cena ido organizatora, to meni nemenja činjenicu daja mora da dam četri iljade za koncert... dobro sad... za nji mi i nije žao... ai kodaću ja zaraditi te pare... alsu me stvarno iznervirali... ai mogli su da nađu neko veće mesto... onibi mogli da popune...

*Bratislav*Nikolić*:
Vala iakoje cena ido organizatora, to meni nemenja činjenicu daja mora da dam četri iljade za koncert... dobro sad... za nji mi i nije žao... ai kodaću ja zaraditi te pare... alsu me stvarno iznervirali... ai mogli su da nađu neko veće mesto... onibi mogli da popune...

a ti bi i mesto da biras... :lol:
al je skromna danasnja omladina...
ima se moze se... :(

Bravo vamje sad najCOOL časopis... svimaga toplo preporučujem...

Vala da znaš ida jeste najbolja zarada... aj nađi neki drugi poso dese netraži određena stručna sprema, izkustvo, poznavanje jezika i takoto ida još za mesec dana zaradiš šeset iljada... misim... e...
A,
štose tiče mesta,
vala za nakav bend je malo mesto... alsu zato grunuli cenu dabog sačuva, paće dobar deo koji su planirali da idu odustati što meni povećava šanse da dođem do karte... mada ova goveda imaju dosta vremena na nakupe pare...

Štotise povraća od Brava... imaju tamo preporuke akoje neko crko od narodnjaka i elektronike... pričaju o rok bendovima koji ne zaostaju po kvalitetu od bendova sa emtivija.... evo letos su nešto pisali o, valjdase zove, Stripu... kažu dasu baš COOL...

Znachi Gardijani su 4 hiljade............nema feze, ipak je to Blind Guardian.........zbog njih bi se bacila u promet ako treba, ali ima da budem u onih 1000 koliko najavljuju da tje biti karata u prodaji :?
I da.........Apokaljiptika, savrshena godina :-D

Back