nojkic_problem
Buduća legenda
- Poruka
- 26.329
Слажем се са Беретком око Блица. Само, додао бих још ту и ДС и наравно НВО.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja se nadam da ce neko, ko je ovlashcen da shtiti lik i delo Dzima Morisona, tebe tuziti, jer si mu "ukaljao" ime, pa ce ti, u pokushaju "medijacije" predloziti da stavish sliku Bore Drljache, jer bi ti mnogo vishe odgovarao
A ja se nadam da ce neko, ko je ovlashcen da shtiti lik i delo Dzima Morisona, tebe tuziti, jer si mu "ukaljao" ime, pa ce ti, u pokushaju "medijacije" predloziti da stavish sliku Bore Drljache, jer bi ti mnogo vishe odgovarao
Па Блиц је као што неко рече билтен ДС-а и неких НВО. Значи, Тадићи признаје Косово, шта рећи...
Da li je...??...bas me zanima kako onda iz DSS-a odredjuju koji ce clanak biti objavljen, a koji ne...
ДСС-ове новине су Газета...
![]()
da oboje istom bojom jos FYRMO i krajinu i eto Velika Srbija
ДСС-ове новине су Газета...
Па Блиц је као што неко рече билтен ДС-а и неких НВО. Значи, Тадићи признаје Косово, шта рећи...
Jeste ali je cirkus drzava RSK postojala samo za vreme rata ,jos nije znao ishod i nije je priznala ni majkla Srbija,a kamoli neko drugi,sa Kosovom je ma koliko nama bilo krivo i nepravedno ipak mnogo ozbiljnija prica . Mada sve jedno u bilo kom slucaju posao medija je da informisu gradjane o stvarnom stanju u spoljnom svetu, a ne da podrzavaju politiku drzavnih vlasti,mislim ne trebaju sigurno da te "ustaske novine " treba da budu uzor bilo kome.
Zavisi, Pavle, na kojoj si strani.
Ako si na siptarskoj, nisu.
Zavisi, Pavle, na kojoj si strani.
Ako si na siptarskoj, nisu.
...Morison je mrtav a taj Bora je valjda u LDP-u![]()
ja se nadam da ce neko podneti tuzbu protiv lista blic zbog pozivanja na rusenje ustavnog poretka zemlje i da ce pomenuti list zbog ovoga biti novcano kaznjen debelo.
Glas Javnosti i Kurir su iz iste kuhinje samo je ovaj prvi kao za srednju školu a ovaj drugi za neškolovane i seksualno neiživljene...