"BLIC" признао независност Косова?

A ja se nadam da ce neko, ko je ovlashcen da shtiti lik i delo Dzima Morisona, tebe tuziti, jer si mu "ukaljao" ime, pa ce ti, u pokushaju "medijacije" predloziti da stavish sliku Bore Drljache, jer bi ti mnogo vishe odgovarao

hahaha.gif
hahaha.gif
hahaha.gif

tadicgnd4.jpg

da oboje istom bojom jos FYRMO i krajinu i eto Velika Srbija

dodaj i Hrvatsku do Ogulina... Nego, leba ti - ko će da živi tamo? Ja stanujem ovde pa ne bih mrdao kao i većina vas... Mislim, šta ima u tom Ogulinu da bih tamo živeo? Još i medved može da me napadne... Da je tamo lepo pa Šešelj bi prvi živeo ne bi ovde dizao čardak ni nebu ni na zemlji... Kad se on bude mlatio sa medvedima možda ću i ja...

Jeste ali je cirkus drzava RSK postojala samo za vreme rata ,jos nije znao ishod i nije je priznala ni majkla Srbija,a kamoli neko drugi,sa Kosovom je ma koliko nama bilo krivo i nepravedno ipak mnogo ozbiljnija prica . Mada sve jedno u bilo kom slucaju posao medija je da informisu gradjane o stvarnom stanju u spoljnom svetu, a ne da podrzavaju politiku drzavnih vlasti,mislim ne trebaju sigurno da te "ustaske novine " treba da budu uzor bilo kome.

Treba da budu uzor, jer se treba uciti od pobednika.

Да ли ми од дрвета не видимо шуму?

БИТНО ЈЕ како гледате на ово, без обзира што нико од нас не може да промени било шта.

Могу да вам отму ако су јачи. али ако вас натерају да помислите да су у праву онда су победили.

Да ли мислите да је ово крај распарчавања Србије и да, сутра, можда неће доћи на ред и на ваш град.

List "BLIC" kao najtiražnija dnevna novina i preteča onog što mi u žargonu nazivamo žutom štampom (naravno mislim za nas srpske čitaoce,) ima određenu težinu kako u političkom smislu tako i u kreiranju ]avnog mnenja,što se ne može poreći kao faktičko i činjenično stanje, medjutim, nijedna dnevna ili nedeljna novina koja pretenduje da bude ozbiljna i respektabilna nema prostora za takav luxuz da se u datom političkom momentu i oko tako važnog političkog pitanja stavlja na jednu ili drugu stranu , sugerišući na tako eksplicitan način , koje su trenutno granice države Srbije. Komentar / potkrala im se mapa neke druge institucije.

Back