nojkic_problem
Buduća legenda
- Poruka
- 26.329
Слажем се са Беретком око Блица. Само, додао бих још ту и ДС и наравно НВО.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja se nadam da ce neko, ko je ovlashcen da shtiti lik i delo Dzima Morisona, tebe tuziti, jer si mu "ukaljao" ime, pa ce ti, u pokushaju "medijacije" predloziti da stavish sliku Bore Drljache, jer bi ti mnogo vishe odgovarao
A ja se nadam da ce neko, ko je ovlashcen da shtiti lik i delo Dzima Morisona, tebe tuziti, jer si mu "ukaljao" ime, pa ce ti, u pokushaju "medijacije" predloziti da stavish sliku Bore Drljache, jer bi ti mnogo vishe odgovarao

Па Блиц је као што неко рече билтен ДС-а и неких НВО. Значи, Тадићи признаје Косово, шта рећи...
Da li je...??...bas me zanima kako onda iz DSS-a odredjuju koji ce clanak biti objavljen, a koji ne...
ДСС-ове новине су Газета...
![]()
da oboje istom bojom jos FYRMO i krajinu i eto Velika Srbija
ДСС-ове новине су Газета...

Па Блиц је као што неко рече билтен ДС-а и неких НВО. Значи, Тадићи признаје Косово, шта рећи...
Jeste ali je cirkus drzava RSK postojala samo za vreme rata ,jos nije znao ishod i nije je priznala ni majkla Srbija,a kamoli neko drugi,sa Kosovom je ma koliko nama bilo krivo i nepravedno ipak mnogo ozbiljnija prica . Mada sve jedno u bilo kom slucaju posao medija je da informisu gradjane o stvarnom stanju u spoljnom svetu, a ne da podrzavaju politiku drzavnih vlasti,mislim ne trebaju sigurno da te "ustaske novine " treba da budu uzor bilo kome.
Zavisi, Pavle, na kojoj si strani.
Ako si na siptarskoj, nisu.
Zavisi, Pavle, na kojoj si strani.
Ako si na siptarskoj, nisu.
ops:...Morison je mrtav a taj Bora je valjda u LDP-u![]()
radikalski fazon

ja se nadam da ce neko podneti tuzbu protiv lista blic zbog pozivanja na rusenje ustavnog poretka zemlje i da ce pomenuti list zbog ovoga biti novcano kaznjen debelo.
Glas Javnosti i Kurir su iz iste kuhinje samo je ovaj prvi kao za srednju školu a ovaj drugi za neškolovane i seksualno neiživljene...