"BLIC": ПОЛИЦИЈСКИ ДОСИЈЕИ ВОЂА ХУЛИГАНА ЗВЕЗДЕ И ПАРТИЗАНА!!!

I to je tacno. Vucic je bio te oloske ekipe, jos se i ponosi time. I to je jedan od odgovora zasto se takve bitange ne mogu kontrolisati u evropskom i juznoamerickom sportu. Zato sto ih mejnstrim drustva dozivljava kao neophodnost. Bagra. Najjaci su kada pocnu sebe da dozivljavaju kao neke bitne srafove za uspeh kluba. U zivotu su kupili dva sala i jedan dres, dobijaju besplatan ulaz, i jos sebe dozivljavaju kao bitnu stvar za klub :dash:
Utakmice se i igraju zbog navijača. Nije isto igrati pred 200 ljudi ili pred 10-20 000 hiljada. To će ti bilo koji profesionalni sportista reći. I nije isto kada se igra u pozorišnoj atmoferi i kada su navijači bučni.

Poslednja izmena:
Utakmice se i igraju zbog navijača. Nije isto igrati pred 200 ljudi pred 10-20 000 hiljada. To će ti bilo koji profesionalni sportista reći. I nije isto kada se igra u pozorišnoj atmoferi i kada su navijači bučni.

Проблем је што ками никада није био на утакмици...Што нема појма о чему се ту опште ради.
Без зезања, звао сам га да ми буде гост на једној утакмици...али било му је лакше да верује медијима него својим очима.

Ја сам већ написао да ако су ти људи стварно криминалци као што је описано ОНДА ОДМАХ У ЋОРКУ ТРЕБА ДА ИДУ ОДГОВОРНА ЛИЦА ИЗ ПОЛИЦИЈЕ, ТУЖИЛАШТВА И СУДСТВА А МИНИСТАР ПОЛИЦИЈЕ И МИНИСТАР ОДБРАНЕ ДА ОДМАХ ПОДНЕСУ ОСТАВКЕ..... јер не може да неко "буде криминалац" само онда када се велеиздајничка власт осећа угроженом, него неко ИЛИ ЈЕСТЕ - ИЛИ НИЈЕ........

Aha, dobro onda. Meni se samo ucinilo da si besan na novinare Blica sto pisu o njima, valjda jer si pominjao nekakvu "diskvalifikaciju navijaca", poredio sa SPC... To sto ovi uvazeni gradjani, koji su rusili Slobu, izjasnjavaju se kao Srbi i krste se sa tri prsta, nisu tamo gde im je i mesto (u nekom dubokom podrumu, daleko od civilizacije) nema nikakve veze sa novinarima i daj Boze da se svaki dan pise o ovoj temi, sve dok neko odgovoran ne pocne da radi svoj posao.

Чињеница је да су доста њих криминалци, али је и чињеница да су им били добри 5. октобра...

KOME SU BILI DOBRI

Pljačkali su i palili skupštinu da bi strani mediji mogli da pošalju ATRAKTIVNE SLIKE U SVET :aha2:

Krali su nameštaj, kompjutere, umetničke slike i sve što im se učinilo vredno kao BANDA PLAČKAŠA :besan2:

SAMO SU SEBI BILI DOBRI :aha2:

Sve što su UNIŠTILI - PLATILI SU GRAĐANI SRBIJE

Secam se vremena kada se sa porodicom i malom decom odlazilo na bilo koji deo stadiona, a da ti nikoi ni ruznu rec nije rekao, bilo za koga da si navijao...

Kada je Zvezdine medjunarodne utakmice pratilo preko 100.000 ljudi na stadionu..

Kada je Zvezda bila klupski prvak sveta i bila ravna Sa Realom, Mancesterom, Bajernom, Juventusom ili Ajaksom .....

Ali, to je danas istorija, to je bilo u onom mrskom i nevaljalom socijalizmu.....:sad2:

Fudbal je od tog vremena drasticno napredovao.

KOME SU BILI DOBRI

Pljačkali su i palili skupštinu da bi strani mediji mogli da pošalju ATRAKTIVNE SLIKE U SVET :aha2:

Krali su nameštaj, kompjutere, umetničke slike i sve što im se učinilo vredno kao BANDA PLAČKAŠA :besan2:

SAMO SU SEBI BILI DOBRI :aha2:

Sve što su UNIŠTILI - PLATILI SU GRAĐANI SRBIJE

Били су добри САД-у и ДОС-у.

Када су ти навијачи рушили Милошевића онда су били НАШИ МЛАДИ НАВИЈАЧИ ---- а сада када хоће да руше ове велеиздајнике онда су ХУЛИГАНИ, КРИМИНАЛЦИ, ЉУДИ СА ДОСИЈЕИМА И КРИВИЧНИМ ПРИЈАВАМА.

Nego šta nego da su huligani, kriminalci i izrazito krvoločne osobe.

Ако су стварно у питању криминалци или хулигани - питам се ШТА ЈЕ КОЈИ МОЈ ДО САДА РАДИЛА И ПОЛИЦИЈА И ТУЖИЛАШТВО И СУДСТВО??? Шта ради Министар полиције, Министар одбране??? Ако нису ништа урадили - СВИ ДО ЈЕДНОГ ТРЕБА ДА ДОБИЈУ МОМЕНТАЛНЕ ОТКАЗЕ А НЕ ДА ОБЈАВЉУЈУ ЈЕВТИНЕ ТРАЧЕРСКЕ ТЕКСТОВЕ ПО НОВИНАМА..... С р а м о т а !!!

Kako "šta je radila policija"??? Vršila ono što se u političkoj teoriji zove "upravljanje krizom".

Neće navijač od 20 godina ići na robiju zbog pokušaja ubistva iz čisto nasilnih razloga. Ići ćeš ti sa 35 ili 40 na robiju kao pošteni i nikad osuđivani građanin ako budeš branio ženu ili dete pa životno ugroziš napadača, ili ako se u samoodbrani protiv nekog divljaka sa 100 krivičnih prijava dokaže da si u odbrani mogao da ga ubiješ, ići ću ja i ostala sitna buranija i sirotinja. Navijača će vratiti na ulicu i podići mu rang u čoporu u zamenu da krene da radi za njih, pošten i miran čovek za njih je nebitan i on se prepušta tužilačko-sudsko-zatvorskoj mašini za mlevenje mesa.

Prvo, svi ti navijaci-kriminalci rade za DB. Zato svi i diluju drogu. Tacka.

Drugo, ako su vec navijaci vecinom dobri momci, onda bih ocekivao da tako istamburaju tih 100-200 koji prave probleme da im vise nikad, a ni nikom drugom, ne padne na pamet da prave gluposti. Ja bih tako uradio da sam vodja organizovane grupe.
Posto oni to ne rade, vec se biju medjusobno, a videli smo i sta je radjeno u toj Djenovi - to niko normalan ne bi radio niti ima veze sa navijanjem i fudbalom - meni je potpuno jasno ko su i sta su te navijacke grupe. U pitanju su organizovane kriminalne bande koje regrutuju najgluplji sloj mladih muskaraca da obavljaju prljave poslove. Rukovodjenje tim istim bandama nije na gorenavedenim pojedincima, tj. oni zaista predstavljaju vodje tih grupa, ali "kolo vode" DB-ovci. Sta mislite kako su svi pusteni za te silne prijave, i skoro niko i nije osudjen? Pa mene su tuzili sto sam parkirao na dva parking mesta (na liniji) za Novom Beogradu gde u principu ima mesta na parkingu, i morao sam da platim kaznu. Svaki dalji komentar je izlisan.

Problem huligana-navijaca bice prakticno automatski resen kada se uradi hapsenje pola DB-a i MUP-a, sto znaci malo morgen.

IDIOTSKI JE PRICATI NA DRUGI NACHIN O OVIM LIKOVIMA OSIM KAO O KRIMINALCIMA KOJIMA JE MESTO U ZATVORU KAD VEC NEMAMO STRUJE ZA STOLICU...
JOS IDIOTSKIJE JE POMISLJATI DA SU OVI BALVANI SAMOORGANIZOVANI I DA LJUDI SA VRHA DRZAVE NE VUKU KONCE...
SVE U SVEMU, CITAVA PRICA U BLICU JE SMESNAQ JER SE PONAVLJA PO KO ZNA KOJI PUT a ovima samo dodaju nule na broj krivicnih prijava 10 100 1000...
NOVI LJUDI, NEUKALJANI, STABILNI ...ZA TAKVE GLASATI A NE ZA CLANOVE UPRAVNIH ODBORA KLUBOVA U SRBIJI..,,.pljujem na njih, kad je vec kenjanje na iste zabranjeno..

Mene jako nerviraju ti huligani. izigravaju neke huligane a koga huliganisu? Nadju neke jadnike same kao onog Francuza i izbodu ga kao poslednje *****. Pa to moze i udruzenje baba. Sakupi se pet baba i izbodu nekog iglama za strikanje. Nema sanse da prezivi.

Nego zasto kad su tolike mudonje ne izbodu ove nase lopove i olos? Idi brate izbodi pravog.

Ovamo kao neki huligani.

Velike kukavice.

Po zapadu se progresivna omladina angazuje u ETA, IRA, Baskijska organizacija, Korzikanska, a ovi nasi kradu narandze na pijaci.

PU! Govna nesposobna.

Back