botr
Iskusan
- Poruka
- 6.165
Drugari, krenuo sam u renoviranje sprata, pa sam resio da dodam jos neku uticnicu. Medjutim, kad sam krenuo da cackam po instalaciji, cisto da vidim sta i kako, odakle dolazi struja, gde da stemujem, itd., vidim da nema uzemljenja. Posto to nisam nikad raido, pozovem majstora, medjutim njemu se nesto ne radi uzemljenje, kao moze i bez njega (imam uzemljenje u prizemlju). I ovako i onako sam stemujem, krpim kanale itd. tako da on tu nema neki tezak posao. Interesuje me da li uzemljenje ide do strujomera ili kako? Skoro da sam zavrsio posao oko stemovanja tako da nemam nesto mnogo dodatnog posla oko uzmeljenja, mozda maks 10m stemovanja kako bih spojio sve razvodne kutije na uzemljenje. Sumnjam da mu se ne svidja da sklanja strujomer, ali jednostavno hocu uzemljenje, sklopku, itd. da sve bude po PS-u, jer necu dva puta da radim isti posao.
PS
Ako nekom bude trebao savet u vezi lakog betona i ispravljanja ploce koja je kriva 10 cm, tu sam da pomognem

PS
Ako nekom bude trebao savet u vezi lakog betona i ispravljanja ploce koja je kriva 10 cm, tu sam da pomognem