Nije problem da se plati, nego velika vecina je cula da tamo neki majstor naplacuje toliko za neki posao, pa i oni isto, a sto je njihov rad nebo i zemlja to nema veze, reklamacije ne primaju, te ne valja materijal, te ne valja, ovo, te ono, sve samo oni nisu pogresili. To mene nervira, debelo platis, a na kraju corak, bolje bi bilo da si sam uradio. Jos se ljute kad im kazes da nisu uradili kako treba, ne mozes da znas u kom odnosu su npr. mesali pesak i cement, ali kad je krivo ozidano, to se vidi i od oka.
Zato ja radim sam sve sto mogu, jer sam par puta platio "majstora" i zahebo se, a volim da platim za kvalitetan rad.
...bravo u pravu si milion posto....sve sam to osetila na sopstvenoj kozi, debelo sam platila a em sto masa toga nije uradjena uospte iako je dogovoreno, em sto i ono sto je uradjeno
ima prousta i gresaka koliko hoces koje se vide golim okom...a pritom je uz sve to bio problem jer sam shvatila da je preduzimac kojeg sam angazovala siledzija sa kojim mogu imati
velike probleme pa i pored velikog nerviranja i briga pustih kraju....samo me i dalje nervira kad me neko pita sto ti je ovo ovde krivo, sto ovo nije zavrseno i tako svasta nesto pojedem
se ziva 2-3 dana pa opet guram dalje....
..majstori su stoka u najvecem broju slucajeva, ja tu ne mogu nista sem da kad me neko pita znam li broj tog i tog, kazem ne, ne znam...nece od mene nikad dobiti preporuku,a mogli
su lepo samo od preporuka da zarade...
..sve kosta pa i preporuke...zalim slucaj....
..i od tad bez garancije prijatelja ne nagazujem nikog za nista..mada mi srecom ni ne trebaju nesto posebno....