bleja zurke provod flert

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e brate bukvalno je bash kako si napisao ...jedini si ti ovde ok...cast izuzecima...
ae pitanje za sve momke...dali bi vama bilo ok da budete na 2 metra od ribe,da vidis da odbije njih 1000 ali ipak neki je uvaati ili je neki pijani saban zagrli...sta bi vi uradili?cekali i gledali :D:D:D pa to nije ponos ili da mi imponuje....to je piiiiickiiiizam!!!! naravno ako je 1 ici cu pesnicom...ako je 2 onda stolicom...e ako je 3 ima flasa da radi...
a da odgovorim za noz....U ZIVOTU NISAM NOSIO NOZ SA SOBOM...NITI KORISTIO....ali kad naprimer njih 10 na mene i ortaka i njemu ispadne noz koji je poneo,ja se sagnem i uzmem ga i cisto zapretim da se useru....ali nikad ga nebi upotrebio!!!!!
a pitanje za ribe....vama nebi bilo gotivno da imate nekog lika pored sebe koji bi smeo zbog vas da se pobije sa njih 10 bez obzira na posledice?

Zaebana situacija ,stvarno..pa i moja sestra je izlazila tako na jedno mesto,sve klosari i neke istripovane p.izdurine,a svi su u grupi jaki....ali sve njene drugarice izlaze tamo pa mora i ona:roll: i jednom sam cuo da je neko diro,ali samo cuo,nisam video, popizdeo, i malo mi je falilo da odem i naebem se keve nekome,ali dzabe kad ne znam ko je,samo da ja na.ebem bezveze,i sad joj govorim da ne ide tamo ,ali opet nemos ti to dokazati:evil:
A sto nisi prebacio temu na tinejdzere,da te ne prozivaju vise?

Poslednja izmena:
Zaebana situacija ,stvarno..pa i moja sestra je izlazila tako na jedno mesto,sve klosari i neke istripovane p.izdurine,a svi su u grupi jaki....ali sve njene drugarice izlaze tamo pa mora i ona:roll: i jednom sam cuo da je neko diro,ali samo cuo,nisam video, popizdeo, i malo mi je falilo da odem i naebem se keve nekome,ali dzabe kad ne znam ko je,samo da ja na.ebem bezveze,i sad joj govorim da ne ide tamo ,ali opet nemos ti to dokazati:evil:
A sto nisi prebacio temu na tinejdzere,da te ne prozivaju vise?

:lol:
Svaka čast, odlično! ;)

Oh My Fuckin God... Chime se opterecuju i maltretiraju danasnji tinejdzeri...
Mali, odrasti malo, paljevina si najstrasnija!!
Ako kazes da se volite ne treba da budes posesivni idiot, nego da imash poverenja malo!!
A ako odbija hiljade likova jer tebe voli, pa ti bi trebalo da si baja, ne znam kakav... Tako bi trebalo da se ophodish!!
Ne dash nikome ni da zagrli tvoju devojku?? Procitaj drugi red ponovo...
A ako se stvarno dogodi pipanje neko vulgarnije i to, ona ce te zvati i reci sta je bilo i onda uhvati tu pi4ku i obra4unaj se s njim... ako je to bash toliko potrebno...
I da, treniraj neshto, izbacuj negativnu energiju

e ljudovi popricao sam juce sa njom....rekao sam da moze da izlazi gde hoce ali da zna da mi to jako smeta...tj ne smeta mi kad sa starim ortacima negde izadje sa kojima je jos extra i iz osnovne...a i znam par likova iz njenog drustva stvarno su ok momci....ali sam rekao da mi smeta da izlazi po diskotekama i naveo sam joj razloge(tucha,sraanja,pijani sabani....itd) i na kraju razgovora me poljubila i rekla NE BRINI BEBO,NECE TVOJA MAZA NIKAD IZLAZITI VISE TAMO i zaklela se u mene......:) :) :) :) :)
tako da sad kapiram da sam previse ljubomoran,ali da ne treba jer znam da me voli.....tako da admini slobodno zakljucajte temu...i fala vam ljudovi....ae pozz :)

e ljudovi popricao sam juce sa njom....rekao sam da moze da izlazi gde hoce ali da zna da mi to jako smeta...tj ne smeta mi kad sa starim ortacima negde izadje sa kojima je jos extra i iz osnovne...a i znam par likova iz njenog drustva stvarno su ok momci....ali sam rekao da mi smeta da izlazi po diskotekama i naveo sam joj razloge(tucha,sraanja,pijani sabani....itd) i na kraju razgovora me poljubila i rekla NE BRINI BEBO,NECE TVOJA MAZA NIKAD IZLAZITI VISE TAMO i zaklela se u mene......:) :) :) :) :)
tako da sad kapiram da sam previse ljubomoran,ali da ne treba jer znam da me voli.....tako da admini slobodno zakljucajte temu...i fala vam ljudovi....ae pozz :)

:amen::pop2:...:lol::lol::lol:

brate, ono, tebra ne znam kako mozes da dozvolis da ti neki tibetanci pipaju mladu
ono, idi tamo i pobij govna :twisted:

Samo mu ti daj inspiraciju.....Ima da bude u novinama "Izgoreo još jedan splav"....:hahaha::hahaha::hahaha:

Ali ovi "tibetanci".....misliiiiiim....Zar Tibetanci nisu poznati kao miroljubiv narod....budizam...pacifizam..volim svakog (ko nije Kinez) i slične fore....:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back