Skyline
Domaćin
- Poruka
- 4.300
e brate bukvalno je bash kako si napisao ...jedini si ti ovde ok...cast izuzecima...
ae pitanje za sve momke...dali bi vama bilo ok da budete na 2 metra od ribe,da vidis da odbije njih 1000 ali ipak neki je uvaati ili je neki pijani saban zagrli...sta bi vi uradili?cekali i gledalipa to nije ponos ili da mi imponuje....to je piiiiickiiiizam!!!! naravno ako je 1 ici cu pesnicom...ako je 2 onda stolicom...e ako je 3 ima flasa da radi...
a da odgovorim za noz....U ZIVOTU NISAM NOSIO NOZ SA SOBOM...NITI KORISTIO....ali kad naprimer njih 10 na mene i ortaka i njemu ispadne noz koji je poneo,ja se sagnem i uzmem ga i cisto zapretim da se useru....ali nikad ga nebi upotrebio!!!!!
a pitanje za ribe....vama nebi bilo gotivno da imate nekog lika pored sebe koji bi smeo zbog vas da se pobije sa njih 10 bez obzira na posledice?
Zaebana situacija ,stvarno..pa i moja sestra je izlazila tako na jedno mesto,sve klosari i neke istripovane p.izdurine,a svi su u grupi jaki....ali sve njene drugarice izlaze tamo pa mora i ona

A sto nisi prebacio temu na tinejdzere,da te ne prozivaju vise?
Poslednja izmena: