Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imho, veoma dobar potez za nekog tako izuzetno retardirano nekreativnog kao sto je Kubo. [Naravno da je uradio self-rip-off, posle Aizena jos jedan dobrica kapetan je mastermind of evil]. Ali bolje i to nego lupanje prazne slame, sad bar imamo neku pateticnu mrljicu slicnu plot twistu.

Pazi Ukitake nije uopšte ispao zao kao Aizen zato što čitav Soul Society zna za ovu foru sa značkom uključujući i Ichigovog ćaleta tako da Ukitake uopšte nije nikakav mastermind.

@ Wolf:
Da, u pravu si, preracunao sam se. :t On je ispao samo licemerno *****, umesto licemernog govneta koji zeli da vlada svetom.

Naravno, let us note da se ovaj chapter zove beLIEve. Znaci, mozda nas Kubo troluje.

@ Wolf:
Da, u pravu si, preracunao sam se. :t On je ispao samo licemerno *****, umesto licemernog govneta koji zeli da vlada svetom.

Naravno, let us note da se ovaj chapter zove beLIEve. Znaci, mozda nas Kubo troluje.

Ko će ga znati ja lično neverujem da je ukitake hteo da za*ebe Ichiga verovatno su ovo sa značkom uradili samo zato što je ginjo napravio neka sra*a dokle je bio substitute shinigami kao za svaki slučaj.

Nije u tome problem. Problem je u tome sto su precutali svi. Znamo da i kapetani imaju one limitere kad su u Real World [one tetovazice na sisama]. Znaci limit necijeg reiryokua u svetu zivih uopste nije nova pojava. Ali mogli su da mu kazu, Ichigo bi shvatio, nije glupak. A ovako je Ichigo sluzio kao potrcko, kom su vezali ruke, pa ga ispituju. To nije lepo.

Ali znači tačno se vidi da je ovo sa ograničavanjem moći ili kubo izmislio da bude zanimljivije ili ginjo laže mislim stvarno kada je u toku mange / animea delovalo da su ichigu moći ograničene :roll:

Sogyo_no_Kotowari_by_AikaHitsugaya.png

Back