Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja koliko sam upoznat, od četvorke na dalje svi su bili Vasto Lorde. Zato je njima bilo zabranjeno da... kako ovo da kažem na srpskom... izvedu resurrection u Las Noches-u.

Бараган је сигурно Васто Лорде судећи по изгледу пре Аранкаризовања.
Што се тиче Улкиоре препоручујем Тоширово објашњење из 114. или 115. епизоде где се код помена Васто Лордеа види силуета некога врло сличног Улкиори пре Аранкаризовања на слици коју је црни вук поставио на претходној страни.

Црни вуче јеси ли слику преаранкаризованог Улкиоре нашао кад си видео овај клип?
Штета што овога није било у цртаћу...Најтужније ми било кад каже ,,не зови ме Улкиора, зови ме то(као ствар)."

Extra mi je chapter, konacno ce sad poceti ozbiljno da se peglaju... Pitam se da li je ovaj sto se bori sa Kenpachijem zaista mrtav, ili je on slab ili kenpachi kao i uvek rastura ;D

E ljudi ja sam gledaobleach do hapsenja aizena i znam da je ichigo navodno "izgubio moc kao shinigami" iposle toga sam prestao da gledam jer su bile neke dosadne epizode.
E sada opet planiram da gledam jer je zanimljivo, ali sada sam propustio epizodu kada je on povratio svoju moc,
Moze li mi neko reci u 2-3 recenice kako je povratio moc i sta se desilo vazno uposlednjim dobrim epizodama.

Стрип епизоде се настављају 11. или 18.10.
П.С. Богме кад се шорну Тоширо и Јукио многе девојчице ће да исеку вене...:per:

Izgleda da je Kenpachi stvarno toliko awesome da je ubio onog čiču jednim udarcem ,chapter nije bio nešto očekivao sam da će napokon da krene fight ali desio se klasičan Bleach monolog pred svaku bitku :roll:

Ae cutite bre.
Kakav kenpachi shenpachi i kakva sranja.
Bleach se gleda iskljucivo zbog Ichiga i njegove HOLLOWSKE moci, omg jedva cekam da povrati moc kojom je pobedio aizen-a! Oo
Ichigo, Ichigo, Ichigo!!!!
I Bleach se gleda zbog anime lepotica mojih milih, naravno!!!! ^.^ :heart:

Ево због кога се гледа Bleach.

http://www.theanimegallery.com/data/thumbnails/3/Yoruichi.jpg

Кубо враћај је у причу да не дође до тешког набадања...

И због
http://fc03.deviantart.net/fs29/f/2008/112/f/1/Bleach__Kisuke_Urahara_by_Saki_no_Hime.jpg

Crnka axaxax...
Vise su mi simpaticnije bledje devojke poput Rangiku Matsumoto i Orihime, samo ne volim sto su ridjokose.
Pored Ichiga fin karakter jeste Kurotsuchi Mayuri..

160634-bigthumbnail.jpg

(ali proteklih 6 meseci samo manga sto se mene tice).

You see, ne gleda se.

Moras biti die core fan ili potpuni psycho da se ubijas animeom, jer je gori od mange, a manga je gora od bilo cega sto je otkriveno na ovom svetu.

Back