Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Спојлер.

Isshin and Urahara head off somewhere.

Ginjou and Ichigo run off to some ruins somewhere.

Ichigo blames Ginjou!
Ginjou apologizes.

Ginjou explains, “Tsukishima’s power isn’t about disrupting memories. Instead, he inserts himself into the memories of anyone that he’s cut.

Ichigo asks, “If Tsukishima gets killed, will everything return to normal?”
“We don’t have actual proof that will happen. We don’t have anything else,” says Ginjou

Yukio shows up.
Let’s go home together.

Ishida stands up next to his bed in the hospital.

Yukio brings Ginjou and Ichigo to his huge mansion.

Is that where the decisive battle will take place…!!

The end. Next issue.

Ново троловање...

После овог поглавља све сам убеђенији да Гинђо, Цуки, ћале и Урахара све раде по договору да би тестирали Ичига и ојачали га...

Stara dobra vremena dokle je Bleach još uvek bila dobra manga :)

8a3bef6626c81bb5053ddfc08213b605.jpg

Eeeh....^__^ Crtes je super kao i uvek, ali meni vise nista nema smisla, samo cekam da vidim celu poentu ove price (ova stvar je trebala da se zavrsi odavno >,< )

Ma i retardirana osoba vidi da je Kubo odavno prestao da radi Bleach iz ljubavi sad su samo pare važne ,mislim ko još resetuje mangu ?
Ali barem ova radnja vodi starom društvu mislim kome će Ichigo drugom da se obrati nego Soul Society-ju sad kad su svi u gradu začarani.

Nije loš chapter mada fullbring od onog ćelavog je retardiran ,u sledećem chapteru ishida dolazi možda se on uspeo odbraniti od Tsukishimivog efekta ,u svakom slučaju barem gledajući u kom pravcu ide priča logično mi izgleda da bi uskoro trebalo da se pojavi staro društvo barem se nadam.

sad ce dodje Ishida i kao satro ubije Tsukishimu i onda doznamo da je on Zangetsu :D ili tako nesto,ili satro da je Zangetsu bio u svim ovim likovima ili pak neko iz Vaizarda,ako se dobro secam kako se zovu, onaj plavi i ostali sto su pomogli da se unisti Aizen i ostali koji su isli na Karakuru,,,,

Dap, plus reigai Unohana, Ukitake i Kyoraku. Biće mi krivo kad se ova saga završi, jer će onda zloglasni Fullbring koji je samo jedan u nizu Ichigovih "deus ex machina" :roll:

Back