AlanViBritannia
Domaćin
- Poruka
- 4.783
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
^
Slobodno preskoci Fullbring Arc.
Sutra seks samo takav od chaptera. n_n

****... Epizoda 361....
Citao sam i Mangu malo (poceo sam od ovog Fullbring chaptera) i ne mogu da verujem koliko je anime bolji....
Nisam citao ceo fullbring chapter samo do chaptera koji ide iza epizode 361.... Tako da moze li mi neko objasniti sto je Ichigo ovoliko mocan i zasto mu je mac promenio oblik i kakav mu je ono X na grudima? Ne mogu da docekam sledece epizode a posto je ovo Shounen ne smeta mi da me neko spojluje...
Le guru is here.
Pa Ichigo je naucio da izvuce moc iz sebe. To ustvari rade Fullbringer-i, izvlace moc iz sebe [dok Shinigami izvlace moc iz dusa maceva]. I zato je sad super jak, jer ima fullbring + shinigami moci. A odelce mu je random, Kubo u tom trenutku fapovao na mocne rendzere, pa ono rekao 'sto da ne'.![]()
Fullbring mu se spojio sa shinigami mocima. Vise ne moze da baca Kukasti krst- Fullbring, ali moze da koristi jaci Shikai/ Bankai, zato jer su mu se sposobnosti spojile.
Ah, kod Ichiga uvek tako sere Kubo, a na kraju samo namesti da mu se u zavisnosti od moci menja kaput.
Fullbring mu se spojio sa shinigami mocima. Vise ne moze da baca Kukasti krst- Fullbring, ali moze da koristi jaci Shikai/ Bankai, zato jer su mu se sposobnosti spojile.
Ah, kod Ichiga uvek tako sere Kubo, a na kraju samo namesti da mu se u zavisnosti od moci menja kaput.
Moja teorija je da su moci kapetana jednostavno iskoriscene kako bi se Zangetsu probudio.
Koliko sam ja shvatio Zangetsuo je trebao kompletno da nestane zato se i napad zove final getsuga a i sam zangetsu se oprostio sa ichigom kad su se borili mada opet Kubo je troll možda će i da uradi to što si ti rekao više me ništa nečudi.
Jer da nije tako, ko bi "preneo" Isshinu njegovog Zangetsua?Hintovano je da je i Isshin koristio "final njegova verzija getsuga tenshoa", ali su mu se moci vratile [nakon 20 godina, but that's not the point]. Znaci, duh maca ne odlazi totalno, samo pada u hibernaciju. A fullbring + seeding Ichigo with male power from taichos je ubrzalo proces.
To je nekako logicno.Jer da nije tako, ko bi "preneo" Isshinu njegovog Zangetsua?