Blaži grip, ležati ili ne ležati, bolovanje ili rad ?

cikcak

Primećen član
Poruka
698
Kada se imaju blaži simptomi gripa: temperatura i onaj osećaj koji se inače ima od temperature,
ali su dovoljno blagog intenziteta da ipak ne osećate slabost, i osećate da možete da nastavite sa
svakodnevnim funkcionisanjem,
da li je u redu da nastavite da se krećete van kuće, da radite, i da ne mirujete u kući ?

Naravno da nije u redu da svesno širite virus po okolini, ali ne mislim da jedan čovek tu mnogo menja
svojim izolovanjem, a i ko zna koliko ste ih preneli pre nego što ste dobili simptome.

Takođe pitanje u vezi mirovanja tokom gripa,
ako su simptomi ipak dovoljno jaki da vas nateraju da ostanete kući, da li se baš mora ležati u krevetu, ili je u redu da se
po kući kreće, gleda tv, čita, razgovara, ukratko da se ne spava i drema ?

I treće, kada su simptomi toliko jaki da vas baš obore, da ne možete ni da gledate, nego se zavučete u krevet i bunovno
spavate i dremate pokriveni zbog groznice,
da li imaju smisla oni narodni recepti obloga od rakije koje se stavljaju na grudi i leđa ?

mi svakodnevno zivimo u okruzenju virusa.
kad telo reaguje to znaci ne da je doslo u kontakt sa virusom, nego da nam je pao imunitet..
to je razlog zasto treba tada mirovati.
potrebno je svom organizmu pomoci da se oporavi!

mirovanje i gledanje tv-a i citanje knjige..bitno je samo da nsimo fizicki aktivni..
najvecu glupost koju ljudi rade je da taa urae trening kako bi znojenjem ubrzali izlecenje..cista glupost!

sve veci broj lekara se okrece alternativnom vidu lecenja..
alternativa je priznata i od zvanicne medicine..
komova rakija pomaze u skidanju temperature..to je rakija koja je blaza i koristi se njen rastvor kako ne bi ostetila kozu..

Ima dosta obolenja čiji su simptomi slični simptomima gripa. Dakle, ako je reč baš o gripu - ležanje je obavezno!

Na medicinskom fakultetu je bio profesor koji je lako propuštao studente. Međutim ako bi studentu zapalo pitanje o gripu a ne kaže da je obavezno ležanje - čpadao bi bez obhzira na ostalo stanje!
Znači grip - obavezno ležanje!
Sve drugo - možda i ne mora.

to je razlog zasto treba tada mirovati.
potrebno je svom organizmu pomoci da se oporavi!

mirovanje i gledanje tv-a i citanje knjige..
То могу пензионери и људи доколичари, нажалост данас у време капитализма и сурових приватника немогуће је при свакој прехлади лежати код куће.

То могу пензионери и људи доколичари, нажалост данас у време капитализма и сурових приватника немогуће је при свакој прехлади лежати код куће.

jedno je prehlada, drugo je grip.
ja sam privatnik i ne zelim neko bolestan da mi dolazi na posao.
i zato sto je on bolestan i zato sto moze da zarazi svoje kolege.

Back